ALARMĂ GENERALĂ! CURS DE AVANSAŢI QITAKY®-QIGONG

ALARMĂ GENERALĂ!

CURS DE AVANSAŢI QITAKY®-QIGONG

 

A trecut ceva vreme de când ne-am întâlnit în tainicele tehnici ale şcolii QITAKY®. Aţi fost fascinaţi şi aţi simţit cu profunzime privilegiul de a cunoaşte multe lucruri şi trăiri pe care numai cei ce-şi doresc cu ardoare să le experimenteze şi să le păstreze în zestrea vieţii lor le-au căpătat.

Aţi simţit prospeţimea şi bogăţia aerului respirat la malul mării, ori pe înălţimile munţilor(vezi imagini aici!), acolo unde stagiile şcolii noastre v-au condus an de an. Sunt amintiri, sunt comori ale inimii şi minţii de care nu vă veţi lepăda până la ultima suflare a acestei vieţi.

Mulţi dintre voi au cunoscut emoţia plăcută dar şi povara responsabilităţii de a transmite mai departe ceea ce eu – cu ajutorul nepreţuit al Celui Divin! – v-am dăruit. Aţi putut da dimensiuni satisfacţiei de a vedea că aceia cărora le-aţi dăruit, la rândul vostru, au primit cu surâsul satisfacţiei şi cu inimile luminate de bucuriile micilor performanţe, v-au mulţumit sincer; fie chiar şi cu o singură privire anume.

Nu numai că această minunată artă a prelungrii vieţii – QIGONG – şi-a dezvăluit secretele, strălucirea mereu vie şi puterea extraordinară prin voi, dar aş putea spune că filtrul prin care şcoala QITAKY® v-a ajutat să descoperiţi valorile incomensurabile ale străvechii înţelepciuni a fost nepărtinitor şi plin de iubire şi dăruire cu toţi cei ce au ales să mă urmeze.

Din fericire, adevăraţii Mari Maeştri ai antichităţii nu au aşezat pecetea şovinismului anti-occidentalist pe matricea culturii pe care au construit-o de-a lungul a peste opt milenii. Ci, în bunătatea şi nemărginitul lor umanism, au lăsat porţi larg deschise pentru toţi aceia care au dorit să „vadă” şi să „audă”, căci toţi sunt creaţia aceluiaşi Univers şi toţi au dreptul – dar, nu şi obligaţia!... – de a cunoaşte adevărurile care propulsează Cosmosul de-o veşnicie către încă o veşnicie. Iar eu, Maestrul vostru – al celor ce au urmat calea QITAKY® - vă chem acum, din nou să vă împrospătaţi cunoaşterea şi să o mai îmbogăţiţi la O NOUĂ EDIŢIE  a  CURSULUI DE AVANSAŢI.

Aceasta, nu numai pentru a vă revedea cunoştinţele, a mai adăuga ceva şi exersa mai intens tehnicile de nivel avansat. Dar, şi pentru a vă pregăti covorul de stele al învingătorilor: CURSUL DE NIVEL SUPERIOR , treapta de la înălţimea căreia se poate accede la examenul de atestare ca Instructor QITAKY®-QIGONG!!!!

Şcoala noastră a fost block-starter–ul multor admiratori, simpatizanţi sau pasionaţi ai disciplinei Qigong. Mulţi şi-au dorit să urce repede pe treptele care duc către o atestare. Aceia care nu au avut răbdarea şi aplecarea necesare pentru a-şi însuşi pas-cu-pas vasta carte scrisă şi nescrisă a acestei arte, au părăsit şcoala. Au preferat gloria facilă, titlurile şi diplomele acordate în locul chitanţelor pentru plăţile făcute, cunoştinţele...afânate, lipsite de consistenţă, artificiile şi fumigenele unor ieşiri în public cu piepturile umflate, dar, Vai!, fără vreo recunoaştere din partea vreunei organizaţii cu greutate şi autoritate în domeniu.

Voi, cei care aţi continuat drumul Iluminării şi al Desăvârşirii în tăcere şi cu multă smerenie, sunteţi cei ce merită răsplătiţi. Şi, răsplata nu este diploma! Răsplata adevărată este ceea ce ştiţi, este ceea ce puteţi oricând arăta şi spune cu siguranţa celui care şi-a trecut încet şi fără greş toate examenele în faţa sinelui. Răsplata adevărată este cea pe care v-o oferă propriul EU, ghidat de mâna Celui Divin, ce nu poate greşi nicicând.

 

Vă aştept, dragii mei ucenici credincioşi şcolii care v-a propulsat în această lume misterioasă şi veşnic modernă, în săptămâna 6 – 11 Iunie, 2011. Va fi o bună „încălzire” pentru MARELE PAS.

Nu ezitaţi să veniţi, din  motive de prea multă modestie. La noi, un curs nu este o diplomă! Este doar o nouă ocazie de a mai învăţa ceva. Într-o lume civilizată, diplomele se obţin numai pe baza unor examene care să confirme dreptul de a fi obţinute.

În şcoala QITAKY®, NU-MI DORESC mulţi maeştri, ci, MAEŞTRI!!!.

 

 

Adrian Florea

MARE MAESTRU al FEDERAŢIEI MONDIALE de QIGONG

FONDATOR al stilului QITAKY®-QIGONG

No Comments Yet.

Leave a comment