ATENȚIE! VIN CURSURILE!

 

Perioada sărbătorii Paștelui, cât și a călătoriei la al 13-lea Congres Mondial de Qigong a fost destul de lungă și lumea a început să mă întrebe tot mai insistent: "Maestre, când reluați cursurile?!"

Poate că n-ar strica să mai explic o dată de ce este util și, chiar, important să urmați aceste cursuri.

Tot mai numeroşi sunt aceia ce cad pradă stresului provocat de o mulțime de factori: criza economică, criza politică, relațiile sociale sau familiale, grijile zilnice și responsabilitățile ce decurg din diversele poziții sociale ocupate de unii și alții etc. Mulți se amăgesc, crezând că de-stresarea este un lucru simplu: te duci în week-end, sau în concediu la "un grătar și o bere" și te-ai desprins de orice stres. GREȘIT!!! Traficul pe șosele, aglomerația în locurile cele mai cunoscute și adecvate, gălăgia și nebunia marilor atracții care fac cozi nu pot decât să amplifice efectele de tensionare, nemulțumire, oboseală fizică și psihică.

Avem, cu toții, nevoie de adevăratele căi prin care să ne putem detașa de sursele inevitabile de stres.

Cu o experiență și dovezi adunate de-a lungul a peste 8000 ani, Qigong se dovede;te o cale minunată de a reconstrui omul "demontat" de mulțimea de factori distructivi specifici acestui început de mileniu.

Un curs de inițiere este o perioadă - extrem de concentrată - dedicată educării - în termeni științifici și practici - a oricărei persoane ce a depășit vârsta de 12 ani în metodele de  a-și regăsi armonia cu sinele, armonia fizică, emoțională și spirituală. Fără a apela la misticisme dubioase și nici la mistificări, fără a cădea într-un pragmatism exagerat care să blocheze imaginația creativă și de reconstrucție a matricii genetice originare, cursul poate aduce pe oricare dintre participanți la performanțe pe care, în China, discipolii Marilor Maeștri le obțin în 2-3 ani. Nu pentru că aș fi eu mai deștept și mai puternic decât maeștrii chinezi! Ci, pentru că noi europenii suntem mai grăbiți decât chinezii!... Ritmul nostru de viață este mai alert și mai agitat. Evident, din cauza noastră!

Pe de altă parte, inițierea vă acordă șansa de a înțelege corect ce înseamnă lucrul cu qi-ul(energia vitală), să vă creșteți senzitivitatea și receptivitatea energetică, devenind imuni la încercările de manipulare subtilă(psihotronică) ale unor specialiști puși pe rele. Veți învăța să practicați tehnici eficiente, mentale, de reechilibrare și rearmonizare, fără a avea nevoie să apelați mereu la sprijinul altcuiva. Și, totuși, veți putea cere ajutorul Maestrului care v-a instruit, chiar și atunci când veți fi prea departe sau în prea mare grabă, pentru a-l contacta direct: de-a lungul celor 6 zile de curs, se va creea puntea de legătura subtilă și constructivă cu Maestrul; va fi suficient să vă gândiți cu venerație  de discipol la el și Maestrul vă va deschide canalul prin care să primiți aportul suplimentar de qi și de informație necesare.

Așadar, eu nu vă chem la mine ca să vă vindec - chiar dacă pot face și asta! - ci, ca să vă învăț  cum să nu vă mai îmbolnăviți.

Asta nu exclude, însă, terapia în grup. Pe care oricum o fac în mod discret în timpul cursului, având astfel șanse mari de a vă ameliora sau de a scăpa definitiv de unele afecțiuni.

Dacă vi se pare interesant, înscrieți-vă! Sunați acum la: 0726725035, sau 0727418990, sau 0213274289, la dna Paiu, secretara noastră.

Cursul de inițiere în Qitaky® Qigong este planificat în perioada 30 Mai - 4 Iunie, 2011. Taxa de participare este de 600 RON/pers, dar elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de o reducere de 100 RON.

Cu stimă,

 

 

Adrian Florea

No Comments Yet.

Leave a comment