DIPLOME LA CURSUL “MATRICEA NGUI” = TERAPIA DURERII

 Pe 23 martie, 2019, românii au șansa extraordinară de a cunoaște și învăța tehnicile surprinzătoare ale ”Matricii Ngui” - calea naturală, non-invazivă și susținută științific de un prieten al României: Marele Maestru de Qigong Stanley Ngui Hon Sang.
Dl. Stanley Ngui este licențiat în Medicina Tradițională Chineză,, este Doctor în Acupunctură, Doctor în Medicină Naturistă, Doctor în Medicină Integrativă și Doctor în Servicii Umanitare.
A primit, în anul 2009, titlul de Cavaler al Ordinului Suveran Ortodox al Cavalerilor Ospitalieri ai Sfântului Ioan.
În prezent, Dl. Stanley Ngui este membru al comitetului director al Secției de Medicină Integrativă și Ortomoleculară a Organizației Mondiale a Practicienilor de Medicină Naturală, funcționând ca ambasador și cancelar pentru America de Nord.
Totodată, Marele Maestru este și Președintele Centrului pentru Dezvoltarea Persoanelor Supradotate și al Departamentului de Acupunctură și Dependențe al Colegiului de medicină Umanitară.
În calitatea de Mare Maestru de Qigong, Staley Ngui este fondator al Academiei Canadiene de Studii de Qigong și Director fondator al Federației Canadiene de Kung Fu(Toronto).
Cu o asemenea carte de vizită vine în România vechiul meu prieten Stanley Ngui Hon Sang, un continuator din a 23-a generație a familiei Ngui de Mari Maeștri de Qigong, pentru a ne împărtăși din cercetările și relizările sale în cadrul Cursului de Terapie a Durerii prin Metoda ”Matricea Ngui”.
Curând, vă voi da câteva repere despre bazele științifice și tradiționale ale acestei metode, pe site-ul Școlii QITAKY-QIGONG
www.qitaky.ro.

Durata cursului : 8 ore (cu pauze de cafea și o pauză de prânz), de-a lungul zilei de sâmbătă, 23 martie, 2019.

SE VOR ACORDA DIPLOME DE ACREDITARE ÎN PRACTICA ”MATRICEA NGUI”

Locul desfășurării: Hotel RAMADA BUCHAREST CONVENTION CENTER PLAZA, București, Sala Asia.

Taxa de participare: €350/pers; include €21/pers. pentru coffee-break și dejun light.

Înscrierile se fac prin telefon: 0744 985 006, 0722 243 008 sau 0723 651 153, sau prin e-mail: qitaky@gmail.com.
Plata taxei se poate face începând cu data de 21 ianuarie, 2019.

Termenul limită este 1 martie, 2019.

Taxa se poate achita în conturile SC QITAKY-QIGONG SRL:

RO 56 INGB 0000 9999 0747 8409  - EUR

RO 89 INGB 0000 9999 0638 7438  -  RON

Ne gândim cât de important este acest curs pentru mulți medici, dar și pentru toți aceia care trec prin episoade tulburătoare cu diverse dureri.

Vă așteptăm!

Cu stimă,
Adrian Florea – Mare Maestru Internaţional de Qigong

No Comments Yet.

Leave a comment