Cand ea si el doresc sa devina parinti

Fara nici o indoiala ca Dumnezeu – vrind ca oamenii sa se inmulteasca – ne-a daruit cel mai minunat stimulent: bucuria de a fi parinti. Nimic nu poate egala emotiile traite de o femeie care afla ca va deveni MAMA, asa cum nimic nu poate egala framintarile si "mincatul chibriturilor" la un TATA care asteapta nerabdator, pe culoarele maternitatii, sa se nasca odrasla sa. Orice om normal face din acest eveniment sarbatoarea vietii sale, chiar daca se repeta, uneori.

Dar, pina la momentul acela, este un drum pe care toti il parcurg, insa nu toti stiu sa-l pregateasca asa cum se cuvine. Adesea, o sarcina survine pe neasteptate, fiind primita de unele cupluri cu bucurie, de altele, cu oarecari retineri, iar de alte cupluri, chiar cu ostilitate. Rareori se intimpla ca ambii soti sa-si programeze cu precizie momentul fecundarii. Iar, daca o fac, atunci se datoreaza unor considerente zodiacale, sau pur si simplu de perioada dorita neaparat pentru nastere. S-ar pune o intrebare:

Oare ce ar fi mai important?!

...data nasterii copilului si caractersticile zodiacale, sau calitatile fizice si intelectuale ale odraslei? Stim ca in toate zodiile exista si avantaje si dezavantaje. Mai stim, insa si faptul ca e bine sa fie realizata si o compatibilitate zodiacala intre parinti si copil. Ori, acest lucru este greu de realizat, caci – de cele mai multe ori – dragostea (sau interesele maritale, de ce nu?!) nu alege partenerii dupa compatibilitatea lor astrala. Cu atit mai greu va fi sa armonizezi caracteristicile astrologice a doi parinti, deja nepotriviti unul cu celalalt, cu cele ale copilului lor.

Atunci, ne ramine sa privim la aspectele care stau inca la indemina partenerilor:
pregatirea tuturor conditiilor optime pentru ca viitorul copil sa poata fi unul...perfect!

Indiscutabil, ne dorim cu totii copii foarte inteligenti, sanatosi, evoluati spiritual, frumosi si la trup si la suflet. Si norocosi!... Poate ca acestea sunt lucruri mai importante decit ceea ce spun stelele, desi nici astrogramele nu trebuie sa ne fie indiferente.

Concret

Reusita oricarui cuplu incepe o data cu motivatia unirii drumurilor celor doi. De cele mai multe ori, atractia sexuala ramine factorul primordial, facindu-se abstractie de calitatile reale care ar putea sa-i apropie sau sa-i desparta. Daca relatia premaritala este de durata mai lunga, atunci balanta deciziei de casatorie se mai incarca si cu alte motivatii: modul de a reactiona in diverse situatii, inclinatiile casnice, eficienta in administrarea unui buget comun etc. Mai rar, unii barbati privesc cu un ochi de mare critic de arta la logodnicele lor, pentru a stabili daca sint capabile sa dea nastere unor urmasi (ca si cum ele ar face-o singure!...).

Ceea ce face, intr-adevar, un cuplu sa fie puternic inchegat si plin de succes, este compatibilitatea spirituala intre parteneri. Nu intimplator, comunitatile religioase au cultivat intotdeauna casatoriile intre membrii aceluiasi cult. Se urmarea tocmai comuniunea dintre parteneri bazata pe identitatea principiilor religioase. Doar ca, vai!, acest sistem a distrus prin dogmele sale rigide, multe iubiri minunate intre parteneri care se "intilneau" pe aceleasi tarimuri spirituale. Azi, gratie mijloacelor tot mai sofisticate si mai rapide de comunicare, deschiderea catre toate conceptele filosofice religioase elimina barierele religioase dintre oamenii care se iubesc. Surprinzator, marii initiati Taoisti chinezi, de acum peste 2500 ani, vedeau lucrurile la fel. Ei recomandau celor ce practicau tehnicile de Qigong sa-si aleaga cu grija si rabdare partenerii de viata. Acestia aveau datoria sa gaseasca toate caile de comunicare subtila intre ei, astfel incit sa descopere valorile spirituale cele mai inalte prin armonia relatiei lor de dragoste. Abia de aici se putea vorbi despre aducerea pe lume a copiilor.

Atunci cind cei doi soti impartasesc aceleasi experienete spirituale, reflectate si in viata lor sexuala, sansa conceperii unui copil perfect creste considerabil. Iubindu-se din adincul fiintei lor, femeia si barbatul ei vor putea sa se acordeze pe aceeasi frecventa a vibratiei lor spirituale. Ei ajung sa comunice telepatic. Se protejeaza reciproc de "agresiunile" celor ce nu-i inteleg si nu pot comunica la fel ca ei. Isi armonizeaza chiar si programul de viata, astfel incit nici unul sa nu-l tulbure pe celalalt si sa nu-i creeze nici cel mai mic disconfort. Cind raporturile lor devin atit de armonioase, cind blindetea si toleranta nu mai lasa loc nici unei neintelegeri - nici chiar minore – cei doi se pot gindi la a avea copii.

Consultati-va cu un Maestru!

Hotarirea de a deveni parinti – in viziunea maestrilor de Qigong – este un act de mare responsabilitate, mai intii, pe plan spiritual. O fiinta umana este inzestrata cu harul perceptiilor extrasenzoriale, al abstractizarii si exprimarii acestor perceptii. Copilul pe care vrem sa-l concepem trebuie sa poata atinge cele mai inalte performante pe acest tarim. Ori, aceasta depinde foarte mult si de parinti.

Inainte de a hotari conceptia, cuplul trebuie sa-si analizeze nu numai posibilitatile anatomo-fiziologice (prin investigatii de laborator serioase), ci si trecutul lor spiritual genealogic si karmic. Pacate comise in viata actuala, ori intr-o viata anterioara, sau pacate ale inaintasilor nostri (pina la a saptea generatie!), se pot reflecta in viata nou-nascutului, aducindu-i boli sau malformatii congenitale, influentind nefast nivelul de inteligenta si creativitate. O analiza facuta cu un Mare Maestru de Qigong – ale carui perceptii sint foarte dezvoltate – poate scoate la iveala unele probleme de acest gen, aducind si solutiile necesare. Masuratori radiestezice pot confirma spusele Maestrului.

Un exercitiu al puterii gandului

Mila divina nu are margini. De aceea este simplu sa alegi calea smereniei, cerind iertarea pacatelor, nu numai pentru tine ci si pentru predecesorii tai. Trebuie, uneori, sa te impaci cu Dumnezeu si cu tine, iertindu-i pe cei ce te-au nedreptatit. Astfel, curatindu-si sufletele, viitorii parinti se pot gindi sa aduca pe lume un copil lipsit de povara oricarui pacat ce trebuie "spalat". Abia de acum, cei doi –indragostiti si inlantuiti in plan spiritual pentru eternitate – vor putea sa se gandeasca la chipul si calitatile copilului ce va veni. Alegandu-si cu grija momentele cele mai linistite din finalul fiecarei zi, candidatii la eternitate isi vor construi o atmosfera de vis, de armonie erotica si sentimentala, ei vor incepe sa-si aminteasca de clipele cele mai emotionante din povestea iubirii lor. Vor incerca sa se imagineze intr-un peisaj mirific, natural, din care sa nu lipseasca verdele crud al ierbii de primavara – semn al inceputului de viata – si nici curcubeul alcatuit de florile de camp si cele care impodobesc copacii, ori albastrul viu al cerului. Sa nu lipseasca nici limpezimea apei de izvor, tasnind din inima pamantului – semn al puritatii si prospetimii, dar si al fortei de nestavilit a apei. Astfel, se construieste temelia solida a unei noi vieti, amestecand cu maiestrie elementele ce vor intra in creuzetul magic pentru a reface – la scara umana – actul suprem al Creatiei.

In mijlocul unei asemenea Gradini a Edenului trebuie sa apara chipul aureolat al copilului dorit. El trebuie construit cu gingasie de ambii parinti, trasatura cu trasatura. Mamica si taticul se vor vedea jucandu-se cu odorul lor, vorbind cu copilul, povestindu-i lucruri frumoase, aratandu-i lumea si bucuriile vietii. Astfel, copilul este deja nascut spiritual. Esafodajul armoniei trup-minte-suflet este acum solid si real!

Repetand zilnic, vreme de trei luni, Jocul Creatiei, frumosul cuplu Adam-Eva are toate sansele de a se bucura de noul suflu de viata izvorat chiar din iubirea lor. Copilul lor va fi unul foarte sanatos si foarte inteligent, foarte evoluat spiritual si iubitor de oameni.

Bucurati-va!

De acum incolo, puteti sa incepeti sa invatati lectia urmatoare: " Ea si El, in timpul sarcinii"...

No Comments Yet.

Leave a comment