CANTONAMENT DE PRIMĂVARĂ! Transfăgărășanul în peisajul primăverii

 

Magia muntelui i-a cucerit pe oameni, încă din vremuri imemoriale. Loc de refugiu din calea invaziilor duşmane, sau din calea apelor furioase. Loc de retragere în linşte şi sihăstrire pentru marii înţelepţi ai lumii. Loc de naştere pentru paletele de culori ale pictorilor nevăzuţi ai naturii. Şi, nu în ultimul rând, un generos adăpost pentru nenumărate vietăţi ce animă neclintirea stâncilor. Muntele este o unanimă şi inepuizabilă atracţie pentru toţi cei ce doresc să trăiască din plin emoţiile înfruntării cu giganticul şi, apoi, răsplata victoriei căţărătorului către culmile cele mai apropiate de bolta cerească, de stele şi de misterele Universului.

Înălţimile ameţitoare ale culmilor Hymalaiei atrag nu numai pe temerarii alpinismului, dar şi pe căutătorii marilor Înţelepţi Lama - probabil, ambasadori ai civilizaţiilor superioare extraterestre. Muntele Kun Lun, din inima Chinei, a devenit un loc sacru, un simbol al evoluţiei cunoaşterii Lumii şi a înălţării spirituale a Marilor Maeştri. În Japonia, lângă tradiţionalul oraş Kyoto, muntele Kurama şi-a câştigat un loc printre celebrele înălţimi de piatră prin revelaţia profesorului Mikao Usui - creatorul disciplinei Reiki - deschizând porţile către răspunsurile fundamentale ale Lumii pentru toţi Maeştrii care i-au călcat pe urme.

Binecuvântaţi de Bunul Dumnezeu, Munţii Carpaţi ai României ne-au dăruit un adevărat..."munte" de mistere şi revelaţii, la un loc. munti bucegi

Deopotrivă, înălţimile estice, cele ale Bucegilor, ca şi ale bătrânilor munţi vestici,   ne-au dovedit că deţin multe calităţi uimitoare, dar şi că ascund încă multe mistere ce aşteaptă să fie dezvăluite. Fenomene uluitoare se întâmplă în zona Cehlăului, ca şi în jurul Sfinxului din Bucegi, sau prin peşterile şi văile bihorene.munti 1

Avem, deci, motive serioase să explorăm şi să ne armonizăm cu munţii noştri. Folosindu-ne de înţelepciunea multimilenară a Maeştrilor de Qigong din China, precum şi de propriile descoperiri ale şcolii QITAKY®, ne-am obişnuit să mergem în fiecare iarnă în astfel de binecuvântate locuri, pentru stagii de exerciţii de sănătate. De fiecare dată, au apărut şi lucruri noi, astfel încât niciodată nu am putut spune că un stagiu poate deveni o repetare monotonă a aceloraşi lucruri. De fiecare dată, cei care au participat au rămas cu cele mai frumoase amintiri.

 

Vă invităm şi de data asta, în plină primăvară a lui 2014, la un minunat cantonament de exerciţii Qitaky®-Qigong, între 25 și 30 aprilie, la hotelul "Valea cu Peşti". Caută amănunte aici:

http://www.booking.com/hotel/ro/valea-cu-pesti.ro.html?aid=319855;label=valea-cu-pesti-O7yBZaOPFJyUt6VJQ9sFogS7859935637;ws=&gclid=CMjPpcXau6wCFaEhtAodqimToQ

Amplasat într-un cadru natural de excepţie, unde poţi beneficia de priveliştea copleşitoare a lacului Vidraru şi a munţilor Făgăraşului pe un arc de cerc de aproape 270 grade, hotelul se află pe şoseaua Transfăgărăşan, la numai 7 km de Barajul Vidraru, 12 km de Cetatea Poienari(construită de Vlad Ţepeş) şi 38 km de Curtea de Argeş. Aici, liniştea te învăluie ca într-un voal discret, ca să poţi asculta cum se aşează fulgul de nea pe creanga bradului.

Mergând spre Lacul Bâlea, întâlnim staţiunea turistică Piscul Negru, unde ne vom putea bucura de o porție de spiritualitate autentică la mănăstirea Sf. Nicolae, amplasată foarte aproape de malul râului.

La 7 km mai încolo, lângă Cabana Capra, un izvor cu cea mai limpede şi pură apă din Europa te îmbie cu strălucirile sale; este singurul motiv ce te face să-ţi dezlipeşti privirile de la caprele negre ce dau viaţă impresionantului masiv de piatră care poartă pe umerii săi vestitul Lac Bâlea și deja celebrul hotel de gheață.  capra neagr?

Aici, la Valea cu Pești, ne întoarcem și această primăvară - descărcați de amenințările Apocalipsei din 21 decembrie 2012, sau din alte date proorocite de pseudo-profeţii zilelor noastre... - pentru un nou cantonament de Qigong. Înaintea valului de călători cu grătare ambulante și sacoșe de picnic ce vor invada de 1 mai, ne vom reîmprospăta trupul și spiritul cu strălucirile de sănătate și puritate ale acestor minunate locuri, folosindu-ne drept "cheie magică" de tehnicile școlii noastre: QITAKY®-QIGONG.

Pentru grupul nostru, Hotelul "Valea cu Peşti" oferă un preţ avantajos : 175 Lei/zi/pers.(același ca și în anul precedent!!!), în care se includ:

 • cazare în cameră dublă
 • pensiune completă(mic dejun, dejun şi cină)
 • acces liber la piscină, saună, jacuzzi, bowling, biliard, tenis de masă
 • acces la terenul de sport suspendat
 • taxa locală şi TVA
 • parcare păzită și luminată

Pentru cazare in regim single, prețul este 220 de RON/zi/pers.


Programul cantonamentului este următorul:

 • 7.00-8.30  -  antrenamentul de dimineaţă în sală;
 • 9.00-10.00 - micul dejun,
 • 10.30 - 11.30 - lecţii de taijiquan în aer liber, pe terenul de sport
 • 12.00- 13.30 - seminar în sala de conferinţe
 • 13.30  -  dejun
 • 19.00-20.30 - antrenamentul de seară, în sală

Taxa de participare la program pentru tot stagiul este de 300 lei/pers.

Se asigură, la cerere, transportul grupului cu autocarul, de la Bucureşti la "Valea cu Peşti" şi înapoi, pentru un minimum de 16 persoane.

Înscrierile au început și se pot face până la data de 11 aprilie, direct la recepția hotelului. Nu trebuie decât să spuneți că faceți parte din Grupul QITAKY® și astfel puteți negocia alegerea camerei care vă convine. Confirmarea rezervării o veți primi telefonic, prin SMS, sau prin e-mail, de îndată ce noi vom confirma achitarea taxei de participare.

Taxa de participare se poate achita la sediul nostru din str. Dr. Iuliu Barasch 12, ap.1, sector 1, tel. 021/3274289 sau 0722243008, 0744985006 sau 0723651153,  sau la sala noastră de exerciţii, la dna Gabriela Nucă, tel. 0726107376. Pe aceeaşi cale puteţi obţine şi alte informaţii suplimentare.

Un cantonament de neuitat cu Marele Maestru Internaţional de Qigong Adrian Florea, într-unul dintre cele mai nepoluate locuri din România.

Nu pierde ocazia!

No Comments Yet.

Leave a comment