CE ȘI CUM MÂNCĂM CÂND NE PÂNDESC VIRUȘII – CURS DE NUTRIȚIE ȘI DIETOTERAPIE CHINEZĂ, ÎN 5 și 6 FEBRUARIE 2022

Declararea și prelungirea – nu știm câtă vreme, încă!… - a pandemiei de COVD-19 a adus schimbări neașteptate în viața întregii populații a planetei. Izolarea în case, sau în spații instituționalizate, distanțarea obligatorie dintre noi, discriminarea surprinzătoare dintre vaccinați și nevaccinați, mesajele înfricoșătoare zilnice ale mass-media legate de numărul de infectări și de decese printre victimele epidemiei, precum și haosul impunerii diverselor restricții au remodelat configurația psihoemoțională a majorității oamenilor, determinând comportamente deviante, atât între indivizi,

cât și în relația lor cu sinele.

Influențele distrugătoare asupra economiei mondiale, provocate de noile ”legi sanitare”, au făcut să se producă grave căderi în lanț a mai multor activități de care depind miliarde de oameni, prin crearea de penurii de materii prime, materiale necesare diverselor industrii și implicit asupra nivelului producției de hrană. Analiștii prognozează pentru următorii ani o mare criză alimentară, exprimându-se fără ocol: foamete!!!.

Și, totuși, multă lume continuă să se răsfețe cu aceleași alimente și preparate, fără a-și întreba organismul despre ce alimente și linii dietetice ar trebui să abordeze pentru a face față unor viruși de laborator din ce în ce mai agresivi și mai fatali.

În acest tablou sumbru, în care ne aflăm deja de prea multă vreme, este cu atât mai important să ne luăm măsurile cele mai înțelepte care ne-ar putea ajuta să ieșim victorioși din acest război fără arme de foc și fără bombe.

Cursul Școlii QTAY-QIGONG referitor la sistemul de nutriție și aplicarea unor diete capabile să ne asigure o bună imunitate și mijloace eficiente de recuperare vine să vă aducă o altă viziune. Deși vechi de peste 5000 de ani, acest concept milenar s-a dovedit corect și salvator pentru sute de milioane de chinezi. Cronicile chinezești din diverse perioade istorice nu consemnează epidemii majore în nicio epocă, ci doar răspândirea pe teritorii restrânse a unor boli aduse de negustorii care bătătoreau drumurile către Europa. În rest, orice boală contagioasă era repede anihilată prin mijloacele medicinii tradiționale chinezești, care a dominat, împreună cu medicina ayurvedică indiană, întreg spațiul Extremului Orient.

Vă invit la o nouă ediție a cursului de nutriție și dietoterapie chineză. De această dată, ne vom îndrepta mai mult atenția asupra prevenirii și tratării în cazurile de infectare cu virusurile gripale de sezon, precum și cu cel ce a generat actuala pandemie – COVID-19.

Cursul se va desfășura de-a lungul a 2 zile, câte 4 ore în fiecare zi, online(pe platforma ZOOM), pe 5 și 6 februarie, 2022, între orele 9.00 – 13.00.

Taxa de participare este de 480 lei/pers. În acest preț este inclus și materialul documentar, care va fi trimis participanților prin e-mail.

Înscrierile se pot face prin e-mail, Whatsapp(tel. 0744985006), sau telefonic la numerele:

0722 243 008,

0744 985 006,

0723 651 153

sau direct la cabinetul QITAKY-QIGONG.

Plata taxei de participare se poate efectua online în contul SC QITAKY-QIGONG SRL, deschis la ING Bank, Agenția 5516 Coposu, IBAN: RO89INGB 0000 9999 0638 7438, sau direct la cabinetul nostru din str. Iuliu Barasch 12, ap.1, interfon 1, sector 3.

Adrian Florea

Mare Maestru Internațional de Qigong

Specialist în Medicină Tradițională Chineză, Nutriție și Dietoterapie

Doctor în Medicină Naturală(cf. World Organization for Natural Medicine)

No Comments Yet.

Leave a comment