CUM SĂ-ŢI AFLI FERICIREA ÎN 8 ZILE?

Experiența pe care au trăit-o participanții la cantonamentul din 21-29 Iunie va rămâne una de neuitat. În ciuda amenințărilor meteorologilor și a capriciilor vremii - manifestate peste tot, în afară de zona noastră de antrenamente și plajă!!! - pe noi ne-au binecuvântat Soarele și aerul sănătos, ajutându-ne să ne trăim din plin bucuriile unui stagiu minunat. Desigur, nu este de neglijat contribuția grupului nostru la alungarea norilor și chiar stoparea ploii, prin tehnicile care au trezit curiozitatea multora dintre sceptici.

 

A fost o ocazie perfectă să arătăm, încă o dată - dacă mai era nevoie... - că disciplina milenară Qigong se află mereu cu un pas înaintea timpului. Dacă Noua Biologie a lui Bruce Lipton este o descoperire recentă a cercetării științifice Occidentale, trebuie să remarcăm că în urmă cu peste 2560 ani, părintele Daoismului chinez  Lao Tze  spunea: "EȘTI CEEA CE GÂNDEȘTI CĂ EȘTI" - bazat pe tradiția  de încă 5000 ani dinaintea epocii sale - iată că a sosit vremea să dovedim că biologia schimbării genei este posibilă prin tehnicile create de-a lungul a mii de ani de maeștrii de Qigong.

confucius-cartoon

Școala QITAKY®-QIGONG este singura care a venit în întâmpinarea teoriei lui Bruce Lipton cu metode concrete și originale care să dea materialitate acestui nou concept despre sănătate și prevenirea îmbolnăvirilor cronice, sau a celor foarte grave.

 Avem, acum, motive şi mai puternice ca să reînnodăm șirul cantonamentelor  școlii QITAKY®-QIGONG!  Ne bucurăm, deja, de o tradiție de 23 ani. În care, peste 3200 de oameni de toate vârstele au trăit de fiecare dată miracolul de a cunoaște altfel relația lor cu natura vie şi plină de surprize, cu înălţimile îndrăzneţe ale munţilor şi cu mândreţea brazilor, cu  valurile mării, cu cerul înstelat, cu renașterea  odată cu fiecare Răsărit de Soare și cu numeroasele taine ale artei Qigong.munti 1

 

Ştiţi, dragi prieteni - aceia dintre voi care nu au mai participat vreodată la un cantonament ca ale noastre - câte lucruri minunate au învăţat toţi cei ce au înţeles că un concediu adevărat nu este o simplă plimbare, sau lâncezeală la Soare? Conceptul modern de "concediu", cu mare succes în tot Occidentul, este acela al concediului activ-tematic, al concediului rezervat cu adevărat recuperării sănătății trupului, minții și spiritului. Iar aceia care au perceput corect acest principiu  - şi ni s-au alăturat - s-au întors de fiecare dată acasă cu un bagaj mult mai bogat decât veniseră: cunoştinţe inedite despre întreţinerea sănătăţii, despre creşterea performanţelor profesionale şi fizice, despre încetinirea procesului de îmbătrânire, despre longevitate, despre lupta pentru a preveni şi trata cancerul şi multe altele. Avem satisfacţia că Uniunea Europeană a descoperit şi impus, în ultimii ani, ceea ce Şcoala QITAKY®-QIGONG a conceput şi pus în aplicare de peste două decenii: turismul de sănătate. Iată că, recent, Ministerul Sănătăţii din România a hotărât să pună în practică această iniţiativă europeană. Noi, însă, în cadrul unui proiect conceput încă de acum peste 10 ani împreună cu patronatul hotelului NATURALIAS - de lângă Curtea de Argeş, suntem deja experimentaţi în aceste lucruri şi aşteptăm propuneri de colaborare din orice direcţie. DSC03990

 

Analizând permanent care sunt nevoile celor ce vin către şcoala QITAKY®, am hotărât că a sosit vremea să concentrăm cele mai importante dintre cunoştinţele pe care le punem la dispoziţia cursanţilor noştri într-un singur cantonament!!!  Voi oferi tuturor cele mai simple şi uşor aplicabile date pentru ca fiecare dintre participanţi să găsească răspunsuri la cele mai multe dintre problemele cu care se confruntă în viaţa de zi cu zi.

 

În cadrul aceluiaşi cantonament veţi învăţa elementele esenţiale din:

  • tehnicile de Qigong pentru întreţinerea sănătăţii;
  • dezvoltarea în plan spiritual, rugăciunea ca meditaţie şi regăsire de sine;
  • ştiinţă şi spiritualitate
  • relaţia Cer-Om-Pământ şi longevitate;
  • Feng Shui pentru armonie şi fericire;
  • nutriţie şi dietoterapie pentru optimism şi poftă de viaţă

enisala

O altă noutate a cantonamentului nostru vor fi mini-excursiile  cu rol activ-instructiv. Scopul lor este atât punerea în practică - în mediul cel mai adecvat - a meditaţiei spirituale, cât şi a integrării participanţilor în istoria pământului strămoşesc spre reamplasarea în temporalitatea spirituală şi reconstruirea reperelor ancestrale. Astfel, vom efectua o călătorie de 6-7 ore, cu autocarul, la Mănăstirea Dervent şi Peştera Sfântului Apostol Andrei, în ziua de luni, 1 septembrie.

 

pestera sf andrei

 

A doua călătorie va avea drept ţintă Cetatea Enisala; în intervalul de circa 2 ore pe care îl vom avea la dispoziţie vom redescoperi - prin meditaţie - evenimentele istorice şi resursele energetice speciale ale zonei în care este amplasată cetatea construită în secolele XIII-XIV e.n.

 

 

Fiecare dintre aceste mini-excursii este estimată la un preţ de aproximativ 70 RON/pers., incluzând transportul şi masa de prânz la pachet asigurată de COHOTELS (vom avea şi un frigider mobil cu băuturi răcoritoare). Preţul este calculat pentru o participare de minimum 30 persoane.

manastirea dervent

Oare, nu ar fi mai important pentru oricine să înveţe toate aceste lucruri importante şi interesante, decât să ne petrecem timpul liber doar cu grătare, mici şi bere, cocktailuri ameţitoare şi snobisme inutile?!  Oare n-ar fi mai bine să vă alocaţi zile de concediu pentru a combina glorios odihna şi relaxarea cu dobândirea înţelepciunii care vă aduce adevărata bucurie de a trăi?!

Cei care au trăit marea experiență a  cantonamentelor noastre sunt, în mare parte, dornici să revină pentru a se bucura de noutăţile ce îi aşteaptă .

Puțini dintre cei care nu au mai fost la cantonamentele QITAKY®  de pe litoral au crezut că vor afla atâtea lucruri inedite; puțini au crezut că putem să alungăm norii de deasupra noastră sau, chiar să oprim ploaia. Acum s-au convins și au înțeles și explicația științifică a fenomenului. Puțini au crezut că vor putea învăța complicații  și numeroșii pași ai Taijiquan-ului în doar 8 zile; și, totuși, s-au întors de acolo cu o "bijuterie" în plus: "dansul cosmic", meditația de reconectare la legile Universului - Taijiquan(click aici).

 

DSC05185VOI DECIDEȚI!

De data aceasta,  a fost aleasă perioada 30 August - 7 Septembrie,  pentru a continua tradiția.  Programul nostru îl aflaţi chiar de aici.

DESPRE COSTURI

Cazarea se face la oricare dintre hotelurile DELTA sau CALIFORNIA, din stațiunile Jupiter şi Cap Aurora. Prețul unei camere cu 2 paturi: 110 RON/noapte(la fel ca şi anul trecut!).

Aceeași cameră, închiriată în regim single: 90 RON/noapte.

Prețul unui apartament: 189 RON/noapte

Taxa de participare la programul de cantonament de 8 zile: 300 RON/pers.

Așadar, un participant care dorește să ocupe o cameră dublă la partaj, va cheltui pentru un cantonament complet: 440(cazare) + 300(canton.) = 740 RON

Dacă se alege camera single, atunci prețul final va fi : 720(cazarea) + 300(canton.) = 1020 RON

Desigur, cei ce doresc să participe la cantonamentul nostru pot veni însoțiți de copii sau alte rude  care să le faciliteze prezența la programul nostru,  fără a fi obligate să plătească taxa de cantonament pentru aceste persoane.

Și, încă o informație valoroasă! COHOTELS DELTA oferă tuturor copiilor până la vârsta de 10 ani următoarele facilități:

  • masă gratuită și meniuri speciale pentru copii
  • programe zilnice de distracție pe plajă cu actori specializați în jocuri cu copiii
  • concursuri și jocuri conduse de actori în parcul Kids Land
  • școală de teatru și spectacole interactive în fiecare seară

Toate aceste programe sunt gratuite!!!.

MAI MULT!!!

Membrii grupului QITAKY®-QIGONG vor beneficia de programul special "mănâncă doi, plătește unul".  Se pot obține de la recepția hotelului carduri de masă cu valoarea pe care doriți să o avansați și să mâncați de valoarea dublă!

Puteți beneficia, de asemenea, de o reducere de 50%  la plata șezlongurilor de pe plajele DELTA, dacă achitați anticipat, pe perioada dorită, la recepția hotelului.

Ultimul termen pentru înscrieri și plata integrală a cantonamentului : 31 Iulie. Dar, puteți începe, de pe acum, să vă faceţi rezervările de camere direct cu reprezentanţii COHOTELS la telefonul  0751 22 55 02, sau prin e-mail: office@hoteldelta.ro . Este suficient să spuneți că faceți parte din "Grupul Qitaky" și, apoi, să vă exprimați opțiunile pentru tipul și amplasarea camerei/apartamentului, la oricare dintre hotelurile DELTA sau CALIFORNIA.

 

Alte informaţii,  puteţi afla sunând la: 0722243008, sau 0744985006, 0726725035, 0723651153, 0726107376.

 

Cu multă stimă şi urări de armonie şi sănătate,

 

 

Adrian Florea  -  Mare Maestru de Qigong, Specialist în Medicină Tradiţională Chineză  (tel. 0722 243 008)

No Comments Yet.

Leave a comment