CONTINUĂM LUPTA CU VIRUȘII CEI RĂI PE TĂRÂMUL ȘCOLII QITAKY®: UN NOU CURS DE INIȚIERE ÎN QIGONG (ONLINE!) – ANUL ACESTA VOM ÎNVINGE!!!

DESPRE CURS

Am fost, cu toții convinși de către cele mai înalte foruri mondiale, europene și românești că pandemia de COVID-19 va lua sfârșit o dată cu apariția unui vaccin(unor vaccinuri) cu rol salvator. Înaintea apariției – suspect de rapidă(!?) - a vaccinurilor, un om de știință român de prestigiu – Academicianul Victor Voicu, Profesor de farmacologie, toxicologie si psihofarmacologie clinică, Preşedinte al Secţiei de Ştiinţe Medicale a Academiei Române, Membru titular al Academiei Române din 2001 (corespondent – 1991) – afirma într-un interviu la o televiziune că nu crede că este posibilă realizarea unui vaccin eficient, deoarece ar fi nevoie de 5 până la 10 ani pentru a putea fi omologat, în timp ce virusul, extrem de versatil, își va schimba mereu tulpina, devenind repede invulnerabil la vreun vaccin. Soluția pe care o sugera cu modestia demnă de un adevărat om de știință, rămânea adaptarea resurselor de creștere a imunității la condițiile actuale și producerea unor medicamente care să acționeze eficient asupra celor infectați și suferinzi de boala indusă de virus. Din păcate, s-a dovedit că academicianul român, la fel ca și alți prestigioși specialiști din lume, a avut dreptate. Dar, opinia acestor ”grei”ai virusologiei mondiale a fost ignorată și dusă în derizoriu de către susținătorii vaccinării, mergându-se până la obligativitatea legiferată a vaccinării, prin introducerea așa-numitului ”cerificat verde”, a restricțiilor dure privind ieșirea în public, accesul la restaurante, teatre, marile concerte și festivaluri etc

.Să nu uităm nici de restricțiile de circulație între anumite ore ale vârstnicilor peste 60 de ani și alte măsuri umilitoare de izolare și distanțare între oameni. Toate acestea au generat o explozie de cazuistică a stărilor anxios-depresive, a tendințelor către violență verbală și fizică, ca și tendințelor de suicid. O dată cu creșterea numărului de vaccinați a crescut vertiginos și numărul zilnic de infectați.

Lipsa competenței în adoptarea unor măsuri realmente eficiente în scopul stopării răspândirii infecțiilor cu coronavirusul – explicabilă, în condițiile în care este prima oară când omenirea se confruntă cu o pandemie – a creat un haos planetar, fără rezultate încurajatoare. Virusul continuă să-și schimbe rapid tulpinile, vaccinurile nefiind în măsură să ducă la eradicarea efectelor și gradului său de contaminare.

Nu acuz pe nimeni de această incompetență. Nu susțin teoriile conspiraționiste, pentru că nu am nici un argument concret nici pro, nici contra. Dar, sugerez și eu autorităților noastre și europene să nu mai ignore alte mijloace de prevenire a contaminării și/sau tratării victimelor acestui buclucaș coronavirus, reducând astfel cheltuielile create prin achiziționarea și administrarea vaccinurilor, ca și eforturile uriașe depuse de medici și instituțiile medicale. Am avea și o ușurare a efortului bugetar al țării și, implicit, o reducere a trendului de sărăcire a populației.

Propun, nu numai tuturor celor interesați de această disciplină – puternic ancorată în acțiunea practică și eficientă – dar și oficialilor implicați în gestionarea pandemiei în România, abordarea acestui curs de inițiere în Qigong - o artă multimilenară extrem-orientală, dedicată profilaxiei îmbolnăvirilor prin metode simple, ieftine și de mare eficacitate.

Din motivul că îmi iubesc concetățenii și țara în care m-am născut și pe care nu am acceptat niciodată să o părăsesc pentru interese personale, invit oficialii români – de la Președintele României, până la ultimii în ierarhia administrativă și medicală, implicați în lupta cu coronavirusul, să participe GRATUIT!! la acest curs.

Qigong, această artă milenară a Extremului Orient vă poate veni în ajutor cu un arsenal surprinzător de simplu şi de eficient. Dacă patronii, sau managerii marilor companii ar apela la soluţia unei minime instruiri şi ar controla cu stricteţe punerea în practică a tehnicilor de bază pe care le oferă şcoala noastră - QITAKY®-QIGONG - cu siguranţă că eficienţa angajaţilor ar creşte semnificativ. La fel, ar creşte profiturile companiilor, în detrimentul cheltuielilor cu concediile medicale sau cu instruirea profesională a noilor angajaţi care trebuie să-i înlocuiască pe cei "uzaţi" prea repede sau care își caută locuri de muncă mai bine plătite.

Vă invit, aşadar, la o nouă ediţie a cursului de iniţiere în Qitaky®-Qigong.

Garanţia valorii școlii QITAKY-QIGONG a fost împrospătată în luna septembrie a anului 2013, ca și în 2016, când Forumul Mondial de Qigong de la Tokyo ne-a răsplătit cu diplome şi elogii pe care nu le-a mai primit nici o şcoală de Qigong din Europa sau America, cu atât mai puțin, o școală condusă de un Maestru non-asiatic. Și asta, pentru că, faţă de alte şcoli de profil, QITAKY®-QIGONG se remarcă prin dinamismul înnoirilor şi accesibilitatea stilului - indiferent de pregătirea, nivelul educaţional sau vârsta noului venit. Să nu uităm că denumirea QITAKY®, atașată numelui disciplinei, reprezintă un stil original identificat și validat de Federația Mondială de Qigong încă din 1998. Este o creație exclusiv a școlii noastre, care a așezat România pe o poziție fruntașă în lume, în acest domeniu. Așa cum am mai anunțat, până în toamna lui 2019, am deținut și funcția de director temporar al Forumului Mondial de Qigong, Medicină Tradițională Chineză și Arte Marțiale.
.

Prin urmare, vă invit la un

NOU CURS DE INIȚIERE ÎN QIGONG, STILUL ȘCOLII QITAKY®,

de-a lungul a șase zile ale săptămânii 7 - 12 Martie 2022, care vă oferă șansa de a cunoaște în profunzime și într-o manieră științifică bazele unei discipline ce a depășit vârsta de 8 milenii.

ATENŢIONARE
Multă lume vorbeşte despre Qigong cu nonşalanţa unor super-docţi în materie. Aud adesea din gurile unora - care nu mă cunosc (adică, nu ştiu cu ce mă ocup), dar care ar vrea să-mi dea lecţii - răzbătând filosofii, exemplificări, citate şi aforisme, care ar putea lăsa cu gura căscată pe orice novice. Dar, vai!, atunci când trebuie să arate ceva concret, pe viu, credibil pentru oricare muritor... se pierd iarăşi în demonstraţii teoretice, invocând pe alţi Mari Maeştri pe care i-au văzut, cu care au stat la taclale şi pe care, eventual, i-au și... ajutat să promoveze. Unii dintre aceşti teoreticieni căzuţi pe redutele practicii, în inconştienţa şi nemăsuratul lor orgoliu, au chiar curajul (sau, TUPEUL??!!) de a-şi deschide şcoli şi cabinete de terapii. Aceştia sunt cei care îi învaţă pe naivii lor discipoli să aspire la performanţe pe care ei înşişi nu le-au atins niciodată. Tot ei sunt aceia care-şi înspăimântă pacienţii creduli cu diagnostice fantasmagorice și înfricoșătoare, fără să aibă habar de noţiuni elementare de anatomie, fiziologie şi patologie medicală. Copiază cu sârg reţetele gândite de Maeştrii veritabili, atribuindu-şi-le(adică: plagiind!), fără să le adapteze fiecărui caz în parte. Cheltuie bani grei pentru a-şi face publicitate, cu orice preţ, afişându-se pe la televiziuni doritoare de câştiguri fără scrupule cu câţiva fericiţi "vindecaţi". Dar, ocolind cu grijă toate cazurile nereuşite (mult mai numeroase decât cele câteva îndoielnice victorii).

Este foarte greu, pentru cineva care ar dori să înceapă să se instruiască într-un domeniu precum Qigong-ul, să aleagă şcoala cea mai reală şi Maestrul cel veritabil. Dar, nu este imposibil! Chiar dacă, uneori, internetul este o capcană, rămâne un instrument de informare bogat. Căutaţi informaţiile despre o şcoală de Qigong nu doar în site-ul acesteia şi link-urile oferite acolo. Ci, interesaţi-vă pe site-urile adevăratelor organizaţii şi forumuri de specialitate. Vedeţi unde şi în ce fel este pomenită şcoala aleasă şi Maestrul care o conduce. Vedeţi acolo dacă istoricul şi performanţele pretinse sunt validate, recunoscute la nivelele cele mai credibile internaţionale. Multe şcoli şi mulţi falşi Maeştri îşi atribuie nenumărate titluri şi diplome. Adesea, acele diplome nu sunt decât nişte certificate de confirmare a participării la diverse conferinţe, congrese sau seminarii internaţionale şi nicidecum nişte diplome de recunoaştere a calităţilor şi/sau a performanţelor dovedite. Alteori, ele sunt eliberate cu larghețe - dar, nu pe gratis! - de către persoane/instituții care nu au nici o autoritate în domeniu. În 32 de ani de existență, școala noastră nu a plătit nici un ban pentru a-și face reclamă! Am mizat întotdeauna, pe faptul că aceia care ne-au cunoscut au spus mai departe și altora. Este, adesea, cea mai sinceră și corectă reclamă!

ALTĂ ATENȚIONARE!!!
Dacă, totuşi, vrei să înveţi Qigong, fără teama că ai putea nimeri în mijlocul unor ageamii, îţi pot spune că ai şansa de a alege între câteva şcoli veritabile din România. Nu mi-am propus să fac reclamă altor şcoli din ţara noastră, pe care le respect; dar etica de Maestru mă împinge să-ţi spun că ele există şi că nu voi afirma niciodată că sunt mai slabe, că liderii lor sunt nepricepuţi şi că şcoala mea este cea mai bună dintre toate. Îmi place să cred că oricare dintre ele te poate duce pe un drum corect. Îmi place să cred că liderii acestor școli gândesc și se adresează lumii în același fel ca și mine... Pot, doar, să-ţi spun că în şcoala QITAKY® nu vei găsi dezamăgire, escrocherie sau calitate îndoielnică. Este suficient să cauţi pe site-ul Federaţiei Mondiale de Qigong şi vei găsi numele Maestrului Adrian Florea în câteva ipostaze:Mare Maestru din 1999, membru în Board of Directors, membru în Advisory Comittee Chair, membru în grupul International Sponsorship, creator al stilului de Qigong cu numele de QITAKY®, vicepreşedinte al cinci din totalul de nouăsprezece Congrese Mondiale. Membru de marcă al Forumului Mondial de Qigong, patronat de All Japan Shaolin Temples, Tokyo (caută în articolul nostru "Din nou în topul mondial...", din noiembrie 2016). Dacă, totuşi, acestea nu ţi se par argumente suficient de convingătoare, atunci îţi reamintim că în toamna anului 2019 am fost răsplătit cu mai multe diplome ca oricând: Diploma pentru Cel Mai Bun dintre Marii Maeştri de Qigong,

Diploma pentru Contribuţii la Sănătatea Omenirii,

Diploma de Doctor în Medicină Naturală(WONM),

Diploma de Doctor în Servicii Umanitare(WONM),

Diploma de Sifu(Mare Maestru) de Qigong(Academia Nord Americană de studii de Qigong).

Toate acestea, alături de toţi discipolii mei fideli, care m-au însoţit peste tot şi fără de care nu aş fi realizat mai nimic.

Atunci, nu-ţi mai rămâne decât să știi...

...DE CE AI AVEA NEVOIE DE O INIȚIERE ÎN QIGONG?

Orice om, în orice moment al istoriei umanităţii, a avut şi are nevoie de capacitatea de a fi stăpân pe sine: pe corpul, pe mintea şi pe spiritul său. Pentru asta este nevoie de însușirea unor cunoștinţe teoretice şi practice adecvate. Omul Mileniului Trei are nevoie nu numai de o evoluţie spirituală, ci şi de o adâncire a cunoașterii fenomenelor ce se petrec în jurul său ca şi în interiorul său. Cursul de iniţiere al școlii Qitaky®-Qigong îţi oferă prilejul de a înțelege științific şi logic această disciplină a "prelungirii vieții" prin lucrul conștient cu energia vitală qi (se pronunță: ci). Poţi ajunge la nivelul micilor performanţe (la care începătorii chinezi ajung în 2-3 ani) doar în şase zile!!! - câte 3 ore zilnic(între orele 18.30 - 21.30). Este un curs condensat, la care înveţi repede cum să conștientizezi și să manipulezi qi-ul, cum să-ți aplici tehnici de autoterapie şi autoechilibrare energetică în mod discret, fără să te expui celor care nu înțeleg aceste lucruri. Poți deveni mult mai independent în opiniile tale, fără a mai putea fi influențat pe cale subtilă(manipulări parapsihologice) în alegerea deciziilor tale de orice natură(economice, politice, sau de viață personală). În plus, beneficiezi de o terapie energetică intensivă - trei ore pe zi, timp de 6 zile! - putând să-ţi ameliorezi unele afecțiuni. Nu există limită de vârstă, decât la copiii care trebuie să aibă minimum 12 ani. Nu ai nevoie de echipament special, doar hainele de stradă. Totuşi, pentru a obţine efectele maxime, este bine să respecți

CÂTEVA REGULI

Încălțămintea, pe timpul orelor de curs, trebuie să fie fără toc;
în timpul orelor de curs trebuie să nu porți cercei;
în săptămâna cursului este indicat să renunți la fumat, băuturi alcoolice, alimente şi băuturi cu efect excitant: cafea, Cola, ciocolată, ceai negru etc.
este indicat ca femeile să poarte pantaloni sau fuste lungi și largi.

Taxa de participare este - la fel ca și în ultimii ani! - de 550 RON/pers, dar, elevii, studenții, pensionarii și șomerii au o taxă redusă la 480 RON/pers. Se mai adaugă o taxă de 100 RON pentru suportul de curs, doar al cei care participă prima oară.

Plata se poate efectua prin transfer bancar către SC QITAKY-QIGONG SRL, în contul deshis la ING Bank, Agenția 5516 Coposu, IBAN: RO89INGB 0000 9999 0638 7438.

Așa încât, înscrie-te cât mai curând, sunând la secretariatul nostru, la telefoanele: 0726 107 376(d-na Gabriela Nucă), sau 0723 651 153(d-na Laura Florea), 0744 985 006(d-l Adrian Florea), 0722 243 008(d-l Adrian Florea) și 021 327 42 89(cabinet). Sau, prin e-mail, la adresa qitaky@gmail.com.

Vă aștept.

Adrian Florea - Mare Maestru Internaţional de Qigong

No Comments Yet.

Leave a comment