CUM SĂ MÂNCĂM ÎN ANUL MAIMUȚEI DE FOC

A sosit vremea să vă vorbesc despre sistemul de nutriție chinezesc și dintr-o altă perspectivă: aceea a adaptării la...vremuri.

În articolele precedente, v-am vorbit despre aspectele științifice ale zodiacului chinezesc, precum și despre previziunile asociate anului 2016. Am subliniat acolo riscul crescut al obezității poze slabiri aberanteși, mai ales, al efectelor acesteia asupra sănătății noastre, cu precădere în acest an al Maimuței de Foc.MAIMUTADEFOC Ei, bine! Acum este și momentul să vedem ce ar trebui făcut pentru a reduce excesul de greutate corporală și a ne consolida sănătatea. Este vorba de noua ediție a cursului de NUTRIȚIE și DIETOTERAPIE CHINEZĂ, ce se va desfășura în zilele de 11 și 12 martie, în care voi accentua aspectele alimentației impuse de caracteristicile anului 2016.

Asta înseamnă vineri, între orele 18.30-21.30 și sâmbătă, între orele 9.30-12.30.

Dacă vom avea minimum zece cursanți, atunci cursul se va încheia...apoteotic: cu un prânz la un restaurant chinezesc, oferit de Marele Maestru Adrian Florea. Astfel, veți avea prilejul să simțiți cu propriile papile gustative savoarea preparatelor chinezești autentice, să învățați cum se mănâncă la un restaurant chinezesc și să cunoașteți în direct aplicarea cunoștințelor însușite la curs.poze slabiri aberante

Înscrierile se fac prin telefon 0744985006, sau 0723651153 - verbal, sau prin SMS -, sau online la qitaky@gmail.com, lăsându-ne numele, numărul de telefon și adresa de e-mail.chinesefoodgloal

Taxa de participare este de 300 RON/pers. (incluzând și manualul!) și poate fi achitată la sediul nostru din str. Iuliu Barasch nr.12, ap.1, interfon 1, sector 3. De altfel, acolo se va desfășura și cursul.

Adrian Florea - Qigong Grandmaster vă așteaptă la o masă sănătoasă!

No Comments Yet.

Leave a comment