Curs de iniţiere: Feng Shui adevărat!

Multe cărţi şi broşurici, multă vorbărie şi imagini cuceritoare... Dar, vai!, şi multe "poveşti" ameţitoare, din care un cititor dornic să înţeleagă cu adevărat rigurosul Feng Shui nu înţelege mai nimic.

Feng Shui este, de fapt, o ştiinţă - în plenitudinea înţelesului termenului de ştiinţă - pe care mulţi o abordează pe principiul aplicării dogmatice a regulilor enunţate de diverşi maeştri consacraţi în China sau în alte părţi ale lumii. Cursurile susţinute de aceşti specialişti costă mii de dolari/euro. Dar trebuie să parcurgi toate etapele de pregătire, din ce în ce mai scumpe, pentru a ajunge să stăpâneşti realmente toate cunoştinţele din domeniu.

Ori, sunt mulţi aceia care nu-şi propun să devină consultanţi, sau chiar maeştri Feng Shui. Ei îşi doresc să poată pună în aplicare nişte principii corecte, sau să fie siguri că specialiştii la care apelează nu sunt ei înşişi nişte adepţăi ai dogmatismului, ori poate chiar nişte escroci.

Eu vă ofer un curs compact, de numai 12 ore(!!!), bazat pe demonstraţie ştiinţifică şi practică, în urma căruia puteţi oricând să decelaţi valoarea sau escrocheria în Feng Shui.

Căci, Feng Shui se bazează pe cunoştinţe serioase de geometrie euclidiană, geometrie descriptivă, fizică, cromatică, arhitectură, construcţii, design interior şi exterior, ca şi de astrologie chineză şi Qigong. Este o provocare incitantă şi plină de surprize la care vă invit în perioada următoare: 17-18 Noiembrie şi 1-2 Decembrie, 2012. La cererea cursanţilor, pot să mai adaug GRATUIT încă un week-end pentru explicaţii suplimentare.

Taxa de participare este de 1000 RON/pers, sau 1600 RON/familie(soţ-soţie).

Înscrierile se pot face la tel. 0722 243 008, sau 0723 651 153.

Vă aştept la întâlnirea cu Armonia Om-Ambient = Feng Shui,

                              Arian Florea  - Maestru Feng Shui

No Comments Yet.

Leave a comment