Dan Manușaride nu a plecat!…

Nu! Prietenul nostru, al tuturor membrilor Școlii QITAKY-QIGONG, al tuturor celor ce ne simpatizează, sau pur și simplu ne vizitează site-ul, Dan MANUȘARIDE nu ne-a părăsit! Doar trupul lui s-a unit cu răceala țintirimului în care se odihnește puțin. Dar, el nu are încă odihnă.

Dan cel neastâmpărat, stăpân al cuvintelor, maestru al fotografiei cu aromă de enciclopedie a istoriei României și a Europei, 

freamătă încă cu planuri de viitor. Printre glume mai alcaline, sau mai acide, el strecoară idei noi și încurajări către noi toți: Nu stați pe loc! Nu lăsați nici un gând și nici o idee să lâncezească! Împrospătați-vă viața și dăruiți tuturor tot ce aveți mai prețios!

Exemplul lui este materializarea acestor îndemnuri. Dan Manușaride a făcut permanent voluntariat pentru Școala QITAKY® și pentru promovarea noastră pe internet. Mi-a atras întotdeauna atenția când am greșit, când a fost nevoie de o schimbare, când am fost în pericol.

Cu siguranță, așa va face și de acum încolo! Glasul sufletului său va răsuna mut în interiorul sufletelor noastre, neauzit de urechi, ci de spirit.

De aceea, nu-ți spunem ADIO! Noi strigăm doar:

MULȚUMIM DANE PENTRU CĂ EȘTI CU NOI!!!

 

Adrian Florea

No Comments Yet.

Leave a comment