Din nou despre Congresul Mondial de Qigong 2011

Dragi prieteni,

Am resit să vă transmit cu promptitudine informaţii despre al 13-lea Congres Mondial de Qigong de la San Francisco. Dar, nu am avut vreme să vă prezint şi imagini de acolo. Intervenţia-surpriză pe care am avut-o în plenul Marii Gale din seara primei zile a evenimentului a fost filmată de iubita mea soţie - e drept, dintr-un unghi fix şi nu tocmai avantajos; dar, mai bine nu s-a putut! - şi am reuşit să selectăm imaginile, pentru a vă arăta şi vouă cum s-au petrecut lucrurile.

Nimeni dintre cei prezenţi la Gală nu bănuia ce le pregăteam. Căci, programul era deja rânduit şi dna Preşedinte Effie Chow îmi spusese că nu este loc pentru nici o modificare. Am cerut, aşa cum am mai spus în jurnalul meu de congres(vezi articolul din perioada evenimentului!), să mi se acorde doar 6 minute şi 36 secunde. I-am păcălit: am zăbovit pe scenă cu 22 secunde mai mult!!!... Important este că nimeni nu s-a plictisit. Ba, din contră, m-au aplaudat frenetic şi mi s-au adresat în direct tot felul de laude şi felicitări. Chiar şi dna Effie Chow, zâmbind cu căldură, mi-a spus: Vezi, eu nu-mi las prietenii vechi. M-ai uimit cu graţia aceea deosebită cu care îţi mişcai braţele. Parcă erai o balerină din "Lacul Lebedelor" , o lebădă în zbor... Foarte frumos, felicitări! A dorit să facem nişte fotografii împreună, spre amintirea acestei întâlniri.[ Congresul Mondial de Qigong, San Francisco 2011]

Am citi în ochii ei cuvinte nerostite cu glas tare: Sunt bătrână. Vreau să rămână în urma mea cele mai importante imagini din lunga mea activitate.

Oare, mai este nevoie de alte comentarii?!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=he52lsqsdqM[/youtube]

Cu stimă şi cele mai bune gânduri,

Adrian FLOREA  - Mare Maestru al Federaţiei Mondiale de Qigong


No Comments Yet.

Leave a comment