De ce nu trebuie sa ratezi stagiul de pe litoral?! Afla motivele

Dacă ai citit despre stagiile de exerciţii de Qigong ale şcolii QITAKY®, atunci nu prea îţi vine să ratezi aşa ceva.

De ce?!! Pentru mai multe motive foarte serioase.

Mai întâi, pentru că tema stagiului din această vară este: Cum să mă feresc de efectele modificărilor la nivel planetar? Scăderea protecţiei contra radiaţiilor solare şi cosmice, prin reducerea stratului de ozon atmosferic, manipularea psihotronică, deplasarea polilor magnetici ai Pământului; alinierea planetelor; trecerea prin centura fotonică a Căii Lactee, modificarea genetică a alimentelor şi altele, au devenit subiecte tot mai fierbinţi şi care măresc permanent stare de panică şi fatalism a tot mai multor oameni. Haideţi să învăţăm cum putem fi mai stăpâni pe noi şi pe sănătatea noastră fizică, mintală şi spirituală, mai stăpâni pe viaţa noastră!

Apoi, pentru că participând la primul exerciţiu al fiecărei dimineţi - "Răsăritul de Soare"(vezi filmul aici) şi culegerea de energie solară, vei rămâne marcat(ă) pentru totdeauna de frumuseţea acelor momente, în care o muzică adecvată şi mirifică ne va însoţi, pe măsură ce Soarele se va ridica dintre valurile mării. Vei putea să revezi oricând aceste clipe şi să le reproduci în oricare moment al unei zile, pentru a te reseta după o muncă susţinută, după un efort emoţional intens, după o afecţiune care te-a ţinut prea multă vreme la pat, izolat(ă) de lume şi de aerul proaspăt.

În al treilea rând - şi, nu ultimul - vei beneficia de binefacerile aerosolilor, razelor Soarelui şi ale apei mării, chiar dacă medicul tău ţi-a recomandat cu tărie să nu mergi pe litoral. Dimpotrivă, afecţiunile tale se vor ameliora vizibil.

Seminariile îţi vor aduce şi explicaţii mai ample despre unele aspecte misterioase ale artei Qigong, precum şi despre fenomenele cu care ne confruntăm în aceste vremuri şi despre care nu avem destul timp să discutăm la Bucureşti.

Plaja este încăpătoare pentru toţi cei ce vor să vină la stagiile noastre, fără limite. Poţi veni de oriunde: din ţară, sau din străinătate.

Partenerul nostru tradiţional,  COHOTELS Group, îţi oferă condiţii confortabile de cazare la hotelurile sale DELTA şi CALIFORNIA, la preţuri extrem de avantajoase.

Dacă argumentele mele sunt suficient de convingătoare, înscrie-te acum la tel.: 0726725035, sau  0727418990, sau 0213274289 - dna Paiu, ori direct la sala noastră de exerciţii, la dna Gabriela Nucă, tel.: 0726107376. Dacă nu ştii amănuntele, vizitează pagina TURISM QIGONG de pe acest site.

Dacă nu poţi veni în perioada 3-11 Iulie, atunci înscrie-te la stagiul din perioada 27 August - 4 Septembrie. Condiţiile şi beneficiile sunt exact aceleaşi.

Te aştept pe tine şi membrii familieie tale, ca şi pe prietenii tăi!

Cu stimă,

Adrian Florea

No Comments Yet.

Leave a comment