INIȚIERE în QIGONG!!!

Da, dragi vizitatori și simpatizanți ai site-ului nostru! Un nou curs de inițiere în ceea ce eu am numit "Arta prelungirii vieții" va începe Luni, 6 August, 2012.

Învățați cum să administrați convenabil relația voastră cu canicula, precum și cu gerul iernii Învățați să vă armonizați din nou cu legile adevărate ale Universului, adică, să redeveniți prieteni cu transformările universale, cu Soarele arzător, cu schimbarea polilor tereștri, cu schimbările climatice, cu transformările sociale și economice ale lumii. Toate acestea, doar în 6(șase) zile!!!

Umpleți șase seri din călduroasa lună August cu minunatele cunoștințe teoretice și practice pe care vi le poate oferi Adrian Florea - Mare Maestru Internațional de Qigong.

O abordare științifică, dominată de pragmatismul omului de știință, dar fără a neglija valorile spiritualității. Vei afla explicații ce aparțin în exclusivitate Marelui Maestru,  pe înțelesul tuturor. Făcând un studiu comparativ între filosofiile tradiționale Orientale, Vechiul Testament și filosofia științifică modernă, dl Adrian Florea vă conduce spre convergența acestora către o teorie unificată, logică și valabilă, dând sens practicilor de Qigong născute în urmă cu peste 8000 ani și aduse mereu cu un pas înaintea timpului de către teoriile sale.

O ocazie minunată de a beneficia de o terapie în grup, putând să vă ameliorați afecțiuni acute sau cronice doar prin tratament energetic.

Nu ne place să facem reclamă cursurilor Maestrului Adrian Florea. Pentru că știm că vor dori să le urmeze numai aceia care caută ceea ce am afirmat mai sus.

Aici nu este un business! Ci, este o misiune ce trebuie dusă până la capăt, în folosul celor ce sunt dispuși să creadă în sintagma preferată a Maestrului: Nici părinții tăi, nici prietenul cel mai bun, nici instructorul tău, nici guru-ul tău, nici îngerul tău păzitor și nici Dumnezeu Însuși nu fac lucrarea ta în locul tău.

Dacă vrei să te înscrii, sună la 0722 243 008,  sau la 0723 651 153. Vei obține și informații suplimentare.

Taxa de participare este de 600 RON/pers. Elevii, studenții, pensionarii și șomerii beneficiază de o reducere de 50 RON.

Perioada desfășurării cursului: 6 -11 August.

Programul cursului: de Luni până Vineri - 18.30 - 21.30; Sâmbătă - 9.30 - 12.30. Pe tot parcursul orelor de curs, beneficiați gratuit de apă PiMag® de la NIKKEN pentru îmbunătățirea sănătății și alcalinizarea organismului, precum și de diverse ceaiuri medicinale.

Cursanții care au urmat anterior cursul de Nutriție și Dietoterapie Chineză mai beneficiază de o reducere suplimentară de încă 50 RON.

No Comments Yet.

Leave a comment