CANTONAMENT QITAKY-QIGONG la Valea cu Pești

Magia muntelui i-a cucerit pe oameni, încă din vremuri imemoriale. Loc de refugiu din calea invaziilor duşmane, sau din calea apelor furioase. Loc de retragere în linşte şi sihăstrire pentru marii înţelepţi ai lumii. Loc de naştere pentru paletele de culori ale pictorilor nevăzuţi ai naturii. Şi, nu în ultimul rând, un generos adăpost pentru nenumărate vietăţi ce animă neclintirea stâncilor. Muntele este o unanimă şi inepuizabilă atracţie pentru toţi cei ce doresc să trăiască din plin emoţiile înfruntării cu giganticul şi, apoi, răsplata victoriei căţărătorului către culmile cele mai apropiate de bolta cerească, de stele şi de misterele Universului.

Înăţimile ameţitoare ale culmilor Hymalaiei atrag nu numai pe temerarii alpinismului, dar şi pe căutătorii marilor Înţelepţi Lama - probabil, ambasadori ai civilizaţiilor superioare extraterestre. Muntele Kun Lun, din inima Chinei, a devenit un loc sacru, un simbol al evoluţiei cunoaşterii Lumii şi a înălţării spirituale a Marilor Maeştri. În Japonia, lângă tradiţionalul oraş Kyoto, muntele Kurama şi-a câştigat un loc printre celebrele înălţimi de piatră prin revelaţia profesorului Mikao Usui - creatorul disciplinei Reiki - deschizând porţile către răspunsurile fundamentale ale Lumii pentru toţi Maeştrii care i-au călcat pe urme.

Binecuvântaţi de Bunul Dumnezeu, Munţii Carpaţi ai României ne-au dăruit un adevărat..."munte" de mistere şi revelaţii, la un loc. Deopotrivă, înălţimile estice, cele ale Bucegilor, ca şi ale bătrânilor munţi vestici,   ne-au dovedit că deţin multe calităţi uimitoare, dar şi că ascund încă multe mistere ce aşteaptă să fie dezvăluite. Fenomene uluitoare se întâmplă în zona Cehlăului, ca şi în jurul Sfinxului din Bucegi, sau prin peşterile şi văile bihorene.

Avem, deci, motive serioase să explorăm şi să ne armonizăm cu munţii noştri. Folosindu-se de înţelepciunea multimilenară a Maeştrilor de Qigong din China, precum şi de propriile descoperiri ale şcolii QITAKY®, ne-am obişnuit să mergem în fiecare iarnă în astfel de binecuvântate locuri, pentru stagii de exerciţii de sănătate. De fiecare dată, au apărut şi lucruri noi, astfel încât niciodată nu am putut spune că un stagiu poate deveni o repetare monotonă a aceloraşi lucruri. De fiecare dată, cei care au participat au rămas cu cele mai frumoase amintiri.

Vă invităm şi de data asta, la început de an 2013, la un minunat stagiu de exerciţii Qitaky®-Qigong, în perioada 3 - 9 Ianuarie, la hotelul "Valea cu Peşti". Caută amănunte aici:

http://www.booking.com/hotel/ro/valea-cu-pesti.ro.html?aid=319855;label=valea-cu-pesti-O7yBZaOPFJyUt6VJQ9sFogS7859935637;ws=&gclid=CMjPpcXau6wCFaEhtAodqimToQ

Amplasat într-un cadru natural de excepţie, unde poţi beneficia de priveliştea copleşitoare a lacului Vidraru şi a munţilor Făgăraşului pe un arc de cerc de aproape 270 grade, hotelul se află pe şoseaua Transfăgărăşanului, la numai 7 km de Barajul Vidraru, 12 km de Cetatea Poienari(construită de Vlad Ţepeş) şi 38 km de Curtea de Argeş. Aici, liniştea te învăluie ca într-un voal discret, ca să poţi asculta cum se aşează fulgul de nea pe creanga bradului.

Mergând spre Lacul Bâlea, întâlnim staţiunea turistică Piscul Negru, unde ne vom putea bucura de slujba specială de Bobotează la biserica amplasată foarte aproape de malul râului. Aici poţi vedea minunea slujbei de sfinţire a apei, care face să se oprească orice adiere de vânt şi chiar...ninsoarea. Incredibil, dar adevărat! Noi, cei care am mai fost, am trăit-o cu intensitate şi smerenie.

La 7 km mai încolo, lângă Cabana Capra, un izvor cu cea mai limpede şi pură apă din Europa te îmbie, este singurul motiv ce te face să-ţi dezlipeşti privirile de la caprele negre ce dau viaţă impresionantului masiv de piatră care poartă pe umerii săi Lacul Bâlea.

Aici, la Valea cu Pești, ne întoarcem și la începutul anului 2013 - descărcați de amenințările Apocalipsei din 21 decembrie 2012... - pentru un nou cantonament de Qigong. Imediat după ce se vor risipi aburii Revelionului, adică în perioada 3 - 9 ianuarie, ne vom reîmprospăta trupul și spiritul cu strălucirile de sănătate și puritate ale acestor minunate locuri, folosindu-ne drept "cheie magică" de tehnicile școlii noastre: QITAKY®-QIGONG.

Pentru grupul nostru, Hotelul "Valea cu Peşti" oferă un preţ de 175 Lei/zi/pers., în care se includ:

 • cazare în cameră dublă
 • pensiune completă(mic dejun, dejun şi cină)
 • acces liber la piscină, saună, jacuzzi, bowling, biliard, tenis de masă
 • acces la terenul de sport
 • taxa locală şi TVA
 • parcare acoperită

Pentru cazare in regim single, prețul este de 220 RON/zi/pers.

Vom putea beneficia şi de o plimbare cu vaporaşul pe Lacul Vidraru la preţul de 25 lei/pers.

Programul stagiului este următorul:

 • 7.00-8.30  -  antrenamentul de dimineaţă în sală;
 • 9.00-10.00 - micul dejun,
 • 10.30 - 11.30 - lecţii de taijiquan în aer liber, pe terenul de sport
 • 12.00- 13.30 - seminar în sala de conferinţe
 • 13.30  -  dejun
 • 19.00-20.30 - antrenamentul de seară, în sală

Taxa de antrenament pentru tot stagiul este de 300 lei/pers.®®

Se asigură transportul grupului cu autocarul, de la Bucureşti la "Valea cu Peşti" şi înapoi.

Înscrierile au început şi se pot face până la data de 18 decembrie, la sediul nostru din str. Dr. Iuliu Barasch 12, ap.1, sector 1, tel. 021/3274289 sau 0722243008, sau 0723651153,  sau la sala noastră de exerciţii la dna Gabriela Nucă, tel. 0726107376. Pe aceeaşi cale puteţi obţine şi alte informaţii suplimentare.

Un cantonament de neuitat cu Marele Maestru Internaţional de Qigong Adrian Florea, într-unul dintre cele mai nepoluate locuri din România.

Nu pierde ocazia!


No Comments Yet.

Leave a comment