Ne-am înnoit!

Ne-am înnoit !

Tradiția spune că de Paște lumea, prin sacrificiul lui Iisus Hristos, se înnoiește. Iar din vechi timpuri, tradiția populară ne învață că, pentru a le arăta celor din jur înnoirea, trebuie să porți o haină nouă, care să le apropiaților că întâmpini Sărbatorile Pascale cu un suflet și un trup înnoit.

Prin efortul unor prieteni ai școlii noastre, Qitaky®Qigong, cărora le mulțumim și pe această cale, lansăm, ca semn al înnoirii noastre, în preajma Sfintelor Sărbători de Paște, noul format al site-ului nostru, mai atractiv, mai funcțional, mai bine structurat, astfel încât vizitatorul să găsească mult mai ușor informațiile de care are nevoie, dar să și poată naviga în largul său.

Cu siguranță vor fi mai multe imagini, statice și în mișcare. Informațiile își vor păstra, ca și până acum, substanța și caracterul, dar vor fi altfel structurate, pentru a fi mai ușor de găsit pe site.

Ca o noutate, jos, în partea dreaptă a paginii de start, veți găsi un calendar în care sunt inserate toate evenimentele importante din activitatea școlii noaste.

Mai sunt și alte elemente noi, pe care vă lăsăm să le descoperiți singuri.

Sperăm să va placă noua noastră „haină”! Și, pentru că aminteam, mai sus, de Sfintele Sărbători de Paște, permiteți-ne să vă urăm să aveți parte de multă căldură în suflet și în casă iar Invierea Domnului să vă aducă încredere, lumină, iubire și speranță.

Paște Fericit!

No Comments Yet.

Leave a comment