NOUTATE! CURS de INIŢIERE în QIGONG ONLINE


Am decis să nu mai amân desfăşurarea cursului până la toamnă - conform previziunilor autorităţilor române - şi să-l predau online, în perioada 25 - 30 Mai.
Solicitanţii trebuie să-şi instaleze pe PC, tabletă sau telefon aplicaţia ZOOM - Conference. Apoi, trebuie să achite taxa de participare în contul pe care îl vor primi prin SMS după ce îşi vor anunţa intenţia de a participa.
Vom parcurge cursul după următorul program:
Luni - Vineri................18.30 - 21.30
Sâmbătă.....................09.30 - 12.30
În fiecare zi de curs, voi lansa invitaţiile începând cu orele 18.15. Vor primi aceste invitaţii doar cei care şi-au achitat taxa.

DESPRE CURS

Tot mai mulţi sunt aceia care cad victime necruţătorului sistem după care se ghidează societatea umană a mileniului trei. Munca istovitoare, teama pierderii locului de muncă, teama de şefi, teama față de noi legi împovărătoare, stresul relaţional şi chiar familial fac din majoritatea celor ce trăiesc din plin "beneficiile" modernităţii nişte ţinte sigure ale clacării sistemului nervos şi ale bolilor din ce în ce mai complicate şi mai ucigătoare. Puţini sunt aceia care ştiu şi chiar pun în aplicare metodele de detașare de efectele stresurilor, adesea invocând lipsa de timp sau de răbdare.

Iată, că această artă milenară a Extremului Orient vă poate veni în ajutor cu un arsenal surprinzător de simplu şi de eficient. Dacă patronii, sau managerii marilor companii ar apela la soluţia unei minime instruiri şi ar controla cu stricteţe punerea în practică a tehnicilor de bază pe care le oferă şcoala noastră - QITAKY®-QIGONG - cu siguranţă că eficienţa angajaţilor ar creşte semnificativ. La fel, ar creşte profiturile companiilor, în detrimentul cheltuielilor cu concediile medicale sau cu instruirea profesională a noilor angajaţi care trebuie să-i înlocuiască pe cei "uzaţi" prea repede.

Vă invit, aşadar, la o nouă ediţie a cursului de iniţiere în Qitaky®-Qigong.

Garanţia valorii a fost împrospătată în luna septembrie a anului 2013, ca și - mai recent - în 2016, când Forumul Mondial de Qigong de la Tokyo ne-a răsplătit cu diplome şi elogii pe care nu le-a mai primit nici o şcoală de Qigong din Europa sau America, cu atât mai puțin, o școală condusă de un Maestru non-asiatic. Și asta, pentru că, faţă de alte şcoli de profil, QITAKY®-QIGONG se remarcă prin dinamismul înnoirilor şi accesibilitatea stilului - indiferent de pregătirea, nivelul educaţional sau vârsta noului venit. Să nu uităm că denumirea QITAKY®, atașată numelui disciplinei, reprezintă un stil original identificat și validat de Federația Mondială de Qigong încă din 1998. Este o creație exclusiv a școlii noastre, care a așezat România pe o poziție fruntașă în lume, în acest domeniu. Așa cum am mai anunțat, până în toamna lui 2019, am deținut și scaunul de director temporar al Forumului Mondial de Qigong, Medicină Tradițională Chineză și Arte Marțiale.
.

Prin urmare, vă invit la un

NOU CURS DE INIȚIERE,

de-a lungul a șase zile ale săptămânii 25 - 30 Mai 2020, care vă oferă șansa de a cunoaște în profunzime și într-o manieră științifică bazele unei discipline ce a depășit vârsta de 8 milenii.

ATENŢIONARE
Multă lume vorbeşte despre Qigong cu nonşalanţa unor super-docţi în materie. Aud adesea din gurile unora - care nu mă cunosc (adică, nu ştiu cu ce mă ocup), dar care ar vrea să-mi dea lecţii - răzbătând filosofii, exemplificări, citate şi aforisme, care ar putea lăsa cu gura căscată pe orice novice. Dar, vai!, atunci când trebuie să arate ceva concret, pe viu, credibil pentru oricare muritor... se pierd iarăşi în demonstraţii teoretice, invocând pe alţi Mari Maeştri pe care i-au văzut, cu care au stat la taclale şi pe care, eventual, i-au și... ajutat să promoveze. Unii dintre aceşti teoreticieni căzuţi pe redutele practicii, în inconştienţa şi nemăsuratul lor orgoliu, au chiar curajul (sau, TUPEUL??!!) de a-şi deschide şcoli şi cabinete. Aceştia sunt cei care îi învaţă pe naivii lor discipoli să aspire la performanţe pe care ei înşişi nu le-au atins niciodată. Tot ei sunt aceia care-şi înspăimântă pacienţii creduli cu diagnostice fantasmagorice și înfricoșătoare, fără să aibă habar de noţiuni elementare de anatomie, fiziologie şi patologie medicală. Copiază cu sârg reţetele gândite de Maeştrii veritabili, atribuindu-şi-le(adică: plagiind!), fără să le adapteze fiecărui caz în parte. Cheltuie bani grei pentru a-şi face publicitate, cu orice preţ, afişându-se pe la televiziuni doritoare de câştiguri fără scrupule cu câţiva fericiţi "vindecaţi". Dar, ocolind cu grijă toate cazurile nereuşite (mult mai numeroase decât cele câteva îndoielnice victorii).

Este foarte greu, pentru cineva care ar dori să înceapă să se instruiască într-un domeniu precum Qigong-ul, să aleagă şcoala cea mai reală şi Maestrul cel veritabil. Dar, nu este imposibil! Chiar dacă, uneori, internetul este o capcană, rămâne un instrument de informare bogat. Căutaţi informaţiile despre o şcoală de Qigong nu doar în site-ul acesteia şi link-urile oferite acolo. Ci, interesaţi-vă pe site-urile adevăratelor organizaţii şi forumuri de specialitate. Vedeţi unde şi în ce fel este pomenită şcoala aleasă şi Maestrul care o conduce. Vedeţi acolo dacă istoricul şi performanţele pretinse sunt validate, recunoscute la nivelele cele mai credibile internaţionale. Multe şcoli şi mulţi falşi Maeştri îşi atribuie nenumărate titluri şi diplome. Adesea, acele diplome nu sunt decât nişte certificate de confirmare a participării la diverse conferinţe, congrese sau seminarii internaţionale şi nicidecum nişte diplome de recunoaştere a calităţilor şi/sau a performanţelor dovedite. Alteori, ele sunt eliberate cu larghețe - dar, nu pe gratis! - de către persoane care nu au nici o autoritate în domeniu. În 30 de ani de existență, școala noastră nu a plătit nici un ban pentru a-și face reclamă! Am mizat întotdeauna, pe faptul că aceia care ne-au cunoscut au spus mai departe și altora. Este, adesea, cea mai sinceră și corectă reclamă!

ALTĂ ATENȚIONARE!!!
Dacă, totuşi, vrei să înveţi Qigong, fără teama că ai putea nimeri în mijlocul unor ageamii, îţi pot spune că ai şansa de a alege între câteva şcoli veritabile din România. Nu mi-am propus să fac reclamă altor şcoli din ţara noastră, pe care le respect; dar etica de Maestru mă împinge să-ţi spun că ele există şi că nu voi afirma niciodată că sunt mai slabe, că liderii lor sunt nepricepuţi şi că şcoala mea este cea mai bună dintre toate. Îmi place să cred că oricare dintre ele te poate duce pe un drum corect. Îmi place să cred că liderii acestor școli gândesc și se adresează lumii în același fel ca și mine... Pot, doar, să-ţi spun că în şcoala QITAKY® nu vei găsi dezamăgire, escrocherie sau calitate îndoielnică. Este suficient să cauţi pe site-ul Federaţiei Mondiale de Qigong (www.eastwestqi.com/wqf/wqf.html) şi vei găsi numele Maestrului Adrian Florea în câteva ipostaze: membru în Board of Directors, membru în Advisory Comittee Chair, membru în grupul International Sponsorship, creator al stilului de Qigong cu numele de QITAKY®, vicepreşedintele a cinci din totalul de optsprezece Congrese Mondiale. Membru de marcă al Forumului Mondial de Qigong, patronat de All Japan Shaolin Temples, Tokyo(caută afișul precedentului Forum Mondial din 21-23 septembrie 2016 la http://www.qigong-forum.com/en/forum/en/index.html, sau cel difuzat în articolul nostru "Din nou în topul mondial...", din noiembrie 2016). Dacă, totuşi, acestea nu ţi se par argumente suficient de convingătoare, atunci îţi reamintim că în toamna anului 2019 am fost răsplătit cu mai multe diplome ca oricând: Diploma pentru Cel Mai Bun dintre Marii Maeştri de Qigong,

Diploma pentru Contribuţii la Sănătatea Omenirii,

Diploma de Doctor în Medicină Naturală(WONM),

Diploma de Doctor în Servicii Umanitare(WONM),

Diploma de Sifu(Mare Maestru) în Arte Marţiale(Asociaţia Nord Americană de Arte Marţiale).

Toate acestea, alături de toţi discipolii mei fideli, care m-au însoţit peste tot şi fără de care nu aş fi realizat mai nimic.


Atunci, nu-ţi mai rămâne decât să știi...

...DE CE AI AVEA NEVOIE DE O INIȚIERE ÎN QIGONG?

Orice om, în orice moment al istoriei umanităţii, a avut şi are nevoie de capacitatea de a fi stăpân pe sine: pe corpul, pe mintea şi pe spiritul său. Pentru asta este nevoie de însușirea unor cunoștinţe teoretice şi practice adecvate. Omul Mileniului Trei are nevoie nu numai de o evoluţie spirituală, ci şi de o adâncire a cunoașterii fenomenelor ce se petrec în jurul său ca şi în interiorul său. Cursul de iniţiere al școlii Qitaky®-Qigong îţi oferă prilejul de a înțelege științific şi logic această disciplină a "prelungirii vieții" prin lucrul conștient cu energia vitală(qi - se pronunță: ci). Poţi ajunge la nivelul micilor performanţe (la care începătorii chinezi ajung în 2-3 ani) doar în şase zile!!! - câte 3 ore zilnic(între orele 18.30 - 21.30). Este un curs condensat, la care înveţi repede cum să conștientizezi și să manipulezi qi-ul, cum să-ți aplici tehnici de autoterapie şi autoechilibrare energetică, fără să te expui celor care nu înțeleg aceste lucruri. Poți deveni mult mai independent în opiniile tale, fără a mai putea fi influențat pe cale subtilă(manipulări parapsihologice) în alegerea deciziilor tale de orice natură(economice, politice,sau de viață personală). În plus, beneficiezi de o terapie energetică intensivă - trei ore pe zi, timp de 6 zile! - putând să-ţi ameliorezi unele afecțiuni. Nu există limită de vârstă, decât la copiii care trebuie să aibă minimum 12 ani. Nu ai nevoie de echipament special, doar hainele de stradă. Totuşi, pentru a obţine efectele maxime, este bine să respecți

CÂTEVA REGULI

Încălțămintea, pe timpul orelor de curs, trebuie să fie fără toc;
în timpul orelor de curs trebuie să nu porți cercei;
în săptămâna cursului este indicat să renunți la fumat, băuturi alcoolice, alimente şi băuturi cu efect excitant: cafea, Cola, ciocolată, ceai negru etc.
este indicat ca femeile să poarte pantaloni sau fuste lungi și largi.

Taxa de participare este - la fel ca și în ultimii ani! - de 550 RON/pers, dar, elevii, studenții, pensionarii și șomerii au o taxă redusă la 480 RON/pers.

Așa încât, înscrie-te cât mai curând, sunând la secretariatul nostru, la telefoanele: 0726 107 376(d-na Gabriela Nucă), sau 0723 651 153(d-na Laura Florea), 0744 985 006(d-l Adrian Florea), 0722 243 008(d-l Adrian Florea) și 021 327 42 89(cabinet). Sau, prin e-mail, la adresa qitaky@gmail.com.

Vă aștept.

Adrian Florea - Mare Maestru Internaţional de Qigong

No Comments Yet.

Leave a comment