O ANIVERSARE FRUMOASĂ

Dragi prieteni,

Chiar dacă data oficială a nașterii Școlii QITAKY® este 14 martie, noi ne-am grăbit puțin și am sărbătorit - așa cum am și anunțat, de altfel - vineri, 13 martie. Am spus că ne dorim o aniversare "în familie", cu smerenie și multă bucurie în suflet; fără să renunțăm la antrenamentul obișnuit. Meditația zilei  a fost dedicată analizei - făcută de fiecare pentru sine - a evoluției personale, sub toate aspectele sale, precum și comuniunii care a făcut din QITAKY®-QIGONG o școală solidă, respectată și iubită de cei care au urmat-o cu fidelitate: o adevărată FAMILIE. Chiar așa a fost atmosfera și la momentul micii noastre petreceri. Ca de obicei, am improvizat o masă, pe care fiecare a așezat câte ceva adus de acasă: prăjiturele, fursecuri, alune, migdale sărățele, sucuri naturale, apă etc.

Dar, marea surpriză ne-a făcut-o inventiva și talentata Ana Bumbar - veche membră a școlii noastre - patroana cofetăriei Dolce Principessa: tortul aniversar. 

Aniversare-25-ani_sala_foto-(92)

Nici nu ajunsesem acasă, vineri seară și site-rile de socializare erau deja invadate de fotografii ale acestui adevărat "monument dulce" dedicat mărcii cu ecou internațional: QITAKY®. Mulțumim Anei și echipei sale, ca și soțului său Marian și le adresez salutul meu tăcut și smerit.

 

 

DSC06404Mă mai înclin o dată și în fața grijuliilor Dan și Nicoleta Manușaride, care nu au ratat nici o imagine ce ar putea să amintească tuturor, peste decenii, despre onorabila noastră aniversare.

Și, nu în ultimul rând, le mulțumesc tuturor celor ce au făcut și continuă să facă această minunată "Familie QITAKY®" să existe și să fie frumoasă.

Poate că a sosit clipa în care să mulțumesc cu dragoste și plecăciune minunatei mele soții Laura, care a stat mereu în umbra marilor mele/noastre reușite.

 

Vă îmbrățișez pe toți de OPT ori!!!

Adrian Florea

No Comments Yet.

Leave a comment