O urare în stil QITAKY

Pare că, zilele acestea,  Pământul se învârteşte ca un titirez învăluit într-o nebuloasă alb-imaculată, presărată cu steluţe strălucitoare. Miroase a zăpadă, miroase a parfum de brad şi scorţişoară.  Se simte  bucuria ce umple inimile tuturor creştinilor, pentru că se naşte din nou Sfântul Prunc al speranţei şi Mântuirii noastre. Parcă se aude scâncet de copil, parcă se aud incantaţii de slăvire a Creatorului, a Preacuratei Fecioare şi a Fiului lor. Parcă se aude clinchet de zurgălăi, tropot înfundat de reni prin omăt şi fâşâitul tălpilor de sanie ce-l duce pe Bunul Moş Crăciun şi sacii plini cu daruri.

CRACIUN 2

Acesta este spiritul Sărbătorilor de Iarnă, de care Şcoala QITAKY®-QIGONG nu numai că nu este străină, ci, îl cultivă cu dragoste şi pioşenie.

Îi îndemnăm deopotrivă pe simpatizanţii şi pe practicanţii noştri la conservarea tradiţiilor strămoşeşti şi creştineşti.

nasterea lui Iisus

 

Mai mult: dedicăm acestei mari sărbători a tuturor creştinilor din lume CURSUL DE INIŢIERE QITAKY®-QIGONG(click aici), din perioada 9 -14 Decembrie, precum şi CURSUL DE NUTRIŢIE(click aici) din zilele de 20 şi 21 Decembrie. Vezi în articolele precedente datele despre aceste cursuri şi cum să le accesezi.

Craciun-sfera

 

Ne dorim ca orice om să poată folosi energia credinţei ca un multiplicator al forţei cu care să-şi recupereze, sau să-şi întreţină sănătatea, prelungindu-şi astfel viaţa şi îmbogăţind-o prin cunoaştere şi conştientizare şi având ca instrument milenara artă Qigong.

 

8R2Q9081

 

Adrian Florea - Mare Maestru Internaţional de Qigong - şi şcoala QITAKY®-QIGONG vă urează tuturor

SĂRBĂTORI FERICITE, SĂNĂTATE, BUCURII ŞI ÎMPLINIRI, SUB SFÂNTA LUMINA A NAŞTERII MÂNTUITORULUI şi UN AN NOU MAI FERICIT!!!

 

CRACIUN 1

No Comments Yet.

Leave a comment