POSTUL PAŞTELUI- PRILEJ DE INIŢIERE QIGONG!

Lungul post creştinesc al Paştelui nu este doar vreo tortură culinară, care să ne facă să credem că ne-am spălat de păcate tânjind după fripturi, mititei şi ciocolate. Ci, este un prilej minunat de meditaţie despre Marele Păcat al Omului: încercarea de a-L schingiui, răstigni şi ucide pe Însuşi Dumnezeu.

Este un răgaz de şapte săptămâni pentru a revedea Păcatul cu care ne-am încărcat pentru nu ştiu câte milenii. Chiar şi cei ce nu pot posti - dintr-un motiv, sau altul - au la dispoziţie această "gaură temporală" ca să-şi reconsidere locul în Univers, ca să-şi reclădească temelia de smerenie şi credinţă în Divinitatea Supremă. Folosind termeni mai prozaici, postul Paştelui este o şansă pentru oricine de a-şi regăsi sau consolida sănătatea.

Dar, spre deosebire de postul Crăciunului - o mare şi adevărată sărbătoare a bucuriei, a renaşterii şi perenităţii vieţii - cel al Paştelui este marcat de o tristeţe imensă, faţă de răul pe care ni l-am făcut chiar noi, oamenii, este şansa fiecăruia de a medita şi de a căuta soluţii pentru a ne găsi Marea Iertare.

Aceasta este tema centrală a noului curs de iniţiere în Qigong. Pare de neînţeles, cum poate o disciplină de sorginte budhistă să ne ajute în mântuirea păcatelor creştineşti. Şi, totuşi, veţi găsi în formula de curs a Şcolii Qitaky® o abordare cât se poate de adecvată scopului nostru.  Este momentul să înţeleagă tot mai mulţi credincioşi, ca şi necredincioşi!,  că toate greşelile noastre faţă de noi înşine se pot îndrepta cu un instrument universal, căci rânduielile acestui Univers sunt aceleaşi pentru noi toţi. Învăţând să ne cunoaştem pe noi înşine, învăţăm să cunoaştem şi să înţelegem mai bine Înţelepciunea şi Puterea Divină.

Qigong este una din căile oneste prin care oricine - dacă este îndrumat de un Maestru veritabil - poate găsi calea spre a se pune în armonie cu Adevărul Unic şi Suprem. Qigong este dualitatea Credinţă-Pragmatism, prin care orice om poate să descopere ştiinţific şi fără de tăgadă cum funcţionează şi care-i este locul în infinitul universal.

Vă aşteptăm la noul CURS DE INIŢIERE ÎN QITAKY®-QIGONG, susţinut de Adrian Florea - Mare Maestru Internaţional de Qigong.

Perioada cursului : 19 - 24 Martie, 2012.

Programul fiecărei zile de curs : 18.30 -21.30 (excepţie face ultima zi, Sâmbătă, când cursul se va desfăşura între orele 09.30 - 12.30).

Taxa de participare este de : 550 RON/pers.

Taxă redusă (pentru: elevi, studenţi, pensionari) : 480 RON/pers.

Candidaţii care se vor înscrie până la data de 13 Martie, beneficiază de o altă reducere de 50 RON!!!

Vă aşteptăm pentru înscrieri la unul din telefoanele: 0726725035, 0727418990, 0722243008, 0744985006.

No Comments Yet.

Leave a comment