Predictii astrologice Feng Shui in anul Iepurelui de Metal – 2011

IEPURELE este al patrulea simbol zodiacal din cele 12 ale astrologiei chineze.
El este un exponent al elegantei (pretuind mult frumusetea), al milei si spiritului pacifist; sensibil si gentil. Cei nascuti in aceasta zodie sunt, de regula, dintre cele mai delicate persoane. Iepurii, desi sunt precauti prin natura lor, sunt totusi foarte puternic influentati de emotional. In cele mai multe cazuri, sunt rusinosi, buni la suflet si tandri. Isi fac prieteni multi si pot construi parteneriate excelente. Dar, spatiul lor privat ramane pe primul loc, pentru a-si putea proteja slabiciunile si temerile de ochii si urechile celorlalti.

In general, sunt foarte calmi si nu exhiba un comportament agresiv, evitand cu orice pret confruntarile. Cand sunt furiosi intr-o privinta sau alta, ei incvearca totusi sa abordeze subiectul cu calm si consideratie, raeori ridicand vocea. Orice IEPURE are mereu simturile ascutite pentru a surprinde tot ce se petrece in jurul sau. IEPURELE este inteligent si gandeste rapid, avand capacitatea de a se exprima el insusi in mai toate situatiile. In ciuda aparentei de fragilitate, el are o minte foarte agera si o vointa foarte puternica, urmandu-si toata viata cu precizie si ordine idealurile formulate de sine. Nu este nevoie sa ne ingrijoram de soarta unui IEPURE: este foarte istet si priceput in a evita sa-si faca singur rau.

Sa remarca, totusi, ca IEPURII sunt foarte expusi la imbolnaviri, la alergii serioase. Stress-ul puternic si starile conflictuale le pot slabi sanatatea. De aceea au nevoie permanenta de exercitii de intretinere, menite sa-i destreseze si sa le imbunatateasca semnificativ conditia fizica. Aceasta ar putea sa-i ajute sa invete despre necesitatea de a fi mai activi in activitatile de zi cu zi.

Pentru IEPURI, familia este prioritatea suprema. Un exemplu sugestiv ar fi celebrul cuplu hollywoodian Angelina Jolie - Brad Pitt, ambii nascuti in ani de IEPURE, care sunt foarte grijulii cu familia lor. In randul marilor vedete mai gasim si alti nativi in IEPURE: Albert Einstein, Edith Piaf, Johnny Depp, Jane Seymore, Tina Turner, Whitney Huston, Frank Sinatra sau Jose Mourinho.

Cei nascuti sub semnul IEPURELUI sunt oameni ambitiosi si talentati, dar majoritatea sunt cam pesimisti. Cu toate astea, multi dintre ei au un mare noroc in domeniul financiar. Sunt foarte atenti la banii lor, dar le si place sa investeasca mult in arta, antichitati scumpe si unicate artizanale. Pot deveni foarte depresivi si retrasi daca locuintele lor nu sunt niste posesiuni minunate si foarte confortabile; in vreme ce dezordinea nu-si gaseste loc nici acasa, nici la biroul personal.

IEPURELE apartine lojii de LEMN, in zona sa de Yin, reprezentand perioada de miloc a primaverii, cand copacii si toate celelate plante sun in plina evolutie spre a inflori sau a da roade. De aceea el este asociat cu florile, iarba, crengile copacilor. Ca si cu tineretea, miscarea si viata activa. In consecinta, ne putem astepta la un an 2011 in care miscarile organizatiilor de tineri sa fie mult mai semnificative, cerand reforme importante in politica si in viata sociala.

Totodata, IEPURELE este vazut in astrologia chineza drept „Floarea de Piersic” sau „Floarea Dragostei”. In context cu celelate date ale lui 2011, aceste interpretari ne pot conduce la suspiciunea de inmultire a scandalurilor sexuale - vezi cazul Berlusconi-fetele din Romania - si a escaladarii prostitutiei la niveluri scandaloase. Dar, din acelasi motiv, ne putem gandi si la o prosperare a afacerilor din domeniul entertainment si a afacerilor dedicate cuplurilor de indragostiti (de exemplu: firmele organizatoare de nunti, sau cele de turism cu tematica romantica). Caci, „Floarea Dragostei” mai inseamna, desigur si cresterea atractiei intre persoanele de sex opus (deci, nu este un an benefic pentru homosexuali si lesbiene!), intr-o perioada dominata de o scadere ingrijoratoare a libidoului, de ambele parti, sub efectul stress-ului.

Conform astrologiei chinezesti, IEPURELE este intr-o buna compatibilitate cu OAIA(BERBECUL) si cu PORCUL, avand parte de compasiune reciproca. Ca atare, nativul IEPURE poate avea relatii bune cu cei nascuti in anii: 1931, 1935, 1943, 1947, 1955, 1959, 1967, 1971, 1979, 1983, 1991, 1995, 2003, 2007, 2015.

Dar, este bine sa evite relatiile de inrudire, prietenie sau afaceri cu persoanele nascute in anii COCOSULUI: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029.

Ce asteptam in anul 2011 - IEPURE-METAL?

In sirul celor douasprezece animale zodiacale IEPURELE ocupa pozitia a patra, fiind asociat cu directia cardinala Est.

Aceasta presupune apartenenta din plin a IEPURELUI la loja energetica a LEMNULUI. Ori, anul 2011 corespunde IEPURELUI de METAL. Cum LEMNUL si METALUL sunt in opozitie, iar in acest an METALUL este mai puternic, rezulta un conflict in detrimentul LEMNULUI.

Prin urmare, ne putem astepta la un an cu multe probleme pentru nativii in IEPURE care sunt asociati cu LEMNUL. Acestia vor avea relatii foarte bune cu nativii OAIE, CAINE, DRAGON si PORC. Dar vor trebui sa-i evite pe cei din anii COCOSULUI, SOBOLANULUI si TIGRULUI.

Pe de alta parte, grila Lo Shu a stelelor zburatoare ne indica, anul acesta, urmatoarea distributie:

Nord
8 3 1
9 7 5
4 2 6
Sud

Din ea putem deduce ca :

  • Steaua Bolilor 2 se afla acum in careul Sudic;
  • Steaua Ghinioanelor 5 se afla in Est;
  • Steaua Disputelor/Scandalurilor 3 se afla la Nord;
  • Steaua Educatiei/Romantismului 4 se afla in careul de Sud-Vest.
  • Marele Duce 5 este asezat la Est - ceea ce impune sa evitam a sta cu fata catre el atunci cand facem unele renovari;
  • Aproape ca o consecinta, careul Conflictelor este situat la Vest, atragandu-ne atentia sa nu facem renovari in latura opusa a constructiei, adica in Est.

Din perspectiva pentagramei LEMN-FOC-PAMANT-METAL-APA, anul 2011 este caracterizat prin combinatia celor doua elemente susmentionate: METALUL asezat peste PAMANT. Daca privim inapoi la anul precedent, vom vedea ca se repeta raportul METAL-LEMN, deoarece si TIGRUL este prin natura sa tot un element zodiacal de LEMN, iar anul 2010 a fost dominat tot de METAL. Exista, totusi o diferenta: anul trecut am avut de a face cu METALUL-YANG, in vreme ce in 2011 avem METAL-YIN. Aceste observatii conduc inevitabil la concluzia ca ne vom confrunta cu o noua perioada de conflicte internationale. In viziunea astrologilor chinezi, METALUL-YIN poate fi privit atat ca o bijuterie, cat si ca un pumnal; el este frumos si fermecator in exterior, dar poate fi taios si dur in profunzime. Cu alte cuvinte, vom vedea o atmosfera cu aparenta de mai multa liniste si pace, dar care va ascunde multa dizarmonie, tensiuni si atacuri surprinzatoare, un terorism mai activ. Ne putem astepta la asasinate, agende secrete legate de soarta omenirii, comploturi locale si regionale. IEPURELE ca element prin excelenta LEMN, ne sugereaza partea din spate a scheletului, adica, cervicala, coloana vertebrala. Deci, se poate crede ca vom asista la atacuri pe la spate - la propriu si la figurat - chiar asasinate facute cu pumnalul infipt in spate. Poate ca aceasta ar fi imaginea simbol a anului 2011.

METALUL-YANG simbolizeaza conducere, loialitate fata de prieteni, simtul dreptatii. Aceasta va fi o tendinta de suprafata, caci METALUL-YIN, amagindu-ne cu moderatia si pacifismul, va actiona fara mila in secret. Asadar, este posibil sa vedem mai multe acte teroriste grave, mai multe confruntari militare si paramilitare sangeroase si, in consecinta, mai multe distrugeri si pierderi prin atacuri-surpriza.

Acesta ar trebui sa fie si un semnal serios - lansat de astrologi - pentru liderii lumii: mai multa prudenta si stare de alerta cu rol preventiv.

Tinand seama de ciclul celor 60 ani al calendarului chinezesc, putem regasi evenimente si stari de lucruri similare in anul 1951. A fost anul in care razboiul din Korea a luat formele cele mai dramatice: China si Korea de Nord capturasera Seoulul in luna ianuarie; apoi trupele Natiunilor Unite au recucerit capitala in martie. Dar, a continuat cursa inarmarii nucleare, cu multe detonari reale in diverse locuri din lume. In luna iulie a fost asasinat regele Abdullah I al Iordaniei, autorul fiind un palestinian din Ierusalim. De altfel, orice moment in care se reproduce cliseul „METAL asezat peste LEMN” poate constitui o noua fila de beligeranta. Pastrand exemplul razboiului din Korea, vedem ca momentul izbucnirii conflictului - invazia trupelor comuniste din Nord asupra teritoriilor sudice, 25 iunie 1950 - a coincis cu ziua IEPURELUI de METAL-YIN. Aceeasi coincidenta se regaseste si in ziua bataliei de la Austerlitz - 2 decembrie 1805 - ramasa in istoria trista a lui Napoleon.

In general, METALUL este asociat cu spiritul de lider, cu loialitatea in prietenii si fratii, cu dreptatea, dar si cu distrugerea. Barbatul caracterizat de METAL-YIN are un sarm deosebit, o imagine de erou; spiritul sau justitiar si de protector al celor slabi il poate propulsa usor in cariera politica, militara sau judiciara. Cu toate acestea, el are o imagine exterioara de om bland. De regula, persoanele nascute intr-o zi de METAL-YIN au o imagine de gentilete si chiar feminitate. Chiar femeile de METAL-YIN sunt adesea staruriile cele mai frumoase si fermecatoare (sa retinem ca alte semnificatii ale METALULUI-YIN sunt: o piele delicata, un schelet frumos, o dantura frumoasa, o fata ovala), dar ascund su aceste calitati spiritul dur, rece si taios al otelului. Am putea sa luam ca exemple celebritati precum: Angelina Jolie, Carla Bruni, Marilyn Monroe, Jodie Foster si multe altele. Intre barbati, exemplele cele mai ilustartive ar putea fi: fostul presedinte George Bush, Osama Bin Laden, David Cameron, Dimitri Medvedev.

Dar, METALUL-YIN se mai poate gasi si in activitatile de entertainment, in cele de infrumusetare, ca si in domeniul muzicii. Dintre toate cele Cinci Elemente (Lemnul, Focul, Pamantul, Metalul si Apa), METALUL pare sa produca sunetele cele mai muzicale. De aceea,. Multe instrumente sun confectionate din metal. Mari cantareti ai lumii, precum Luciano Pavarotti si Tom Jones sunt nascuti in zile de METAL-YIN.

In ansamblul celor 8 trigrame, METAL-YIN corespunde trigramei LAC, care sugereaza deschiderea unei guri. In perioada anilor 1984 - 2004 - corespunzatoare erei lui 7 - s-a putut constata un progres semnificativ in domeniul tehnologiei informaticii, internetului si comunicatiilor, ca de altfel si in ceea ce priveste activitatile de predictii Feng Shui. Prin urmare, ne putem astepta si in acest an la asemenea progrese si chiar in forme explozive. Pe de alta parte, efectul „gurii” mai este si acela al barfelor si scandalurilor. Cum steaua zburatoare 7 se afla in centrul grilei Lo Shu, iar aceasta reprezinta tocmai energia vaga a scandalurilor si zvonisticii, evident ca la asa ceva ne putem astepta.

Mentionam mai sus ca IEPURELE este un LEMN; si, inca unul foarte fragil, aflat anul acesta sub atacul METALULUI. Dar, el mai sugereaza si copacii, plantele in general, cat si mai multe catastrofe ecologice, precum incendii de paduri si, ca o consecinta, poluarea atmosferica. De asemenea, sa nu uitam ca METALUL este loja in care gasim si aparatul respirator, care va avea de suferit de pe urma conflictului dintre METAL si LEMN. Ne amintim usor ca in 2010, ca o consecinta a aceluiasi conflict, atmosfera a fost serios afectata de poluarea cu cenusa vulcanica islandeza, precum si din cauza exploziei platformei petroliere din Golful Mexic.

In acelasi context, anul 2011 aduce si riscul crescut al rinitelor alergice si chiar al virozelor respiratorii acute.

Asa cum am precizat mai devreme, METALUL-YIN simbolizeaza pumnalul, in vreme ce LEMNUL-YIN ne trimite la imaginea coloanei vertebrale: cervicala si dorsala. Conflictul dintre cele doua simboluri se poate, deci, asocia cu injunghieri in spate sau cu accidente cu fracturi de coloana cervicala/toracala. Ne amintim, ca exemple, de cazul faimosului actor Cristopher Reeves(interpretul lui Superman), care a ramas paralizat dupa ce a cazut de pe un cal in data de 27 Mai 1995; la fel, Madonna a cazut de pe cal chiar de ziua ei de nastere, 16 August 2005, suferind leziuni serioase ale coloanei. In vreme ce fiul celebrului Bruce Lee (Brandon) a fost impuscat in coloana vertebrala dintr-o eroare pe platorurile de filmare, in ziua de 31 Martie 1993. Fostul chitarist Beatles, George Harrison a fost injunghiat de un talhar in propria locuinta, in data de 30 Decembrie 1999. Toate aceste date corespund unor momente marcate de acelasi conflict, care mai are insa o semnificatie neplacuta: moartea prin spanzurare. Totodata, putem vorbi si de dureri cervico-dorso-lombare, sau tulburari de motricitate precum boala lui Parkinson. Aici, ne-am putea referi al cazul celebrului savant Stephen Hawking, ori la nu mai putin celebrul boxer Cassius Clay(Muhammad Ali).

Maestrii chinezi ai astrologiei sustin ca in interiorul LEMNULUI-YIN se gaseste intotdeauna si putin FOC-YIN. Atacul unui METAL puternic poate domina FOCUL, astfel ca starea conflictuala despre care am vorbit mai sus poate determina si accidente aeriene prin incendierea in aer a unor aeronave. Lunile Iulie, Septembrie si Octombrie ale lui 2011 sunt cele in care ne putem astepta cel mai tare la incendii si accidente aviatice.

IEPURELE se va afla in contradictie cu COCOSUL, ceea ce se traduce prin accidente si raniri serioase ale oaselor. Asadar, cei nascuti in ani de COCOS trebuie sa fie foarte atenti!.Ranirile pot proveni din accidente rutiere, masini-unelte sau injunghieri. Acestora le este recomandabila amuleta ce reprezinta un caine, care va alunga iepurele, evitand conflictul. Oricum, COCOSII vor trece printr-un an tulbure, dominat de mutari, calatorii si schimbari.

In general, in 2011, este bine sa se evite condusul masinilor foarte rapide(puternice), cat si deplasarile spre Est, deoarece aceasta este directia in care se vor „intalni” cu Marele Duce. In mod deosebit, COCOSII vor trebui sa evite practicarea sporturilor de viteza; curse auto, ski, snowboards etc.

Dar,IEPURELE mai are un „dusman”: SOBOLANUL. Conflictul cu acesta poate fi resimtit prin lipsa de armonie, anxietate si irascibilitate sau boli ascunse. Ca atare, SOBOLANII vor trebui sa poarte si ei aceeasi amuleta a CAINELUI. Sa nu pierdem din vedere faptul ca LEMNUL mai reprezinta si ficatul; deci, batalia dintre IEPURE si SOBOLAN poate genera probleme de sanatateale ficatului, sau vezicii biliare, sau chiar ale ochilor. Totodata, absenta energiei de FOC va provoca tulburari ale stomacului sau splinei, precum si o slabire a muschiului inimii, respectiv, la probleme de circulatie sanguina. Inca un sfat pentru sanatate: in 2011, este necesar consumul accentuat de antioxidanti, pentru a preveni atat bolile cardiace, cat si atacul tumorilor maligne.

Daca ultimii ani au fost marcati de fenomenul incalzirii globale, iar savantii au prezis topirea calotelor polare si inundarea unei imense suprafete de tarmuri continentale, anul 2011 va fi caracterizat de seceta, cu manifestari meteorologice neobisnuite si schimbari climatice dramatice.

Din 2004 pana in 2024 ne vom afla in „Era lui 8”,ceea ce s-ar exprima prin trigrama MUNTE. Dar aceasta mai are si semnificatia „copii”. Si ne duce la o grija mare fata de copiii nostri, deoarece ei sunt in pericol. Avem deja experienta trista a copiilor chinezi morti in scolile atinse de cutremurul din Sichuan din 2008. Tot chinezii au adus si vestita contaminare cu substante toxice a laptelui praf pentru copii.

Privind in urma, la anul 2010, TIGRUL a conferit o oarecare „samanta de FOC” care a sustinut o refacere economica in mai multe tari lovite de criza. FOCUL lunii Mai a lui 2010 a putut sa accelereze revenirea. Din pacate, IEPURELE de LEMN al lui 2011 nu va avea aceeasi putere. Totusi, FOCUL verii acestui an va fi in masura sa sustina cresterea activitatii bursei. Ne asteapta, insa, APA anului 2012, care-si va face simtita prezenta inca din toamna lui 2011, ceea ce inseamna o noua recesiune. METALUL lui 2011 va aduce prosperitate in domeniul finantelor, al energeticii si al agrementului. Vor fi in dezvoltare activitatile hoteliera, a imobiliarelor si proprietatilor, cea a asigurarilor, precum si mineritul. Doar, ca profiturile nu vor fi imediate, deoarece ele vor sustine activitatile de METAL, consumand din resursele lor - altfel spus: vor investi profitabil pentru viitor. Cum METALUL hraneste APA, vom putea sa vedem un reviriment al transporturilor pe apa, al industriei bauturilor de orice fel si al comunicatiilor. Absenta FOCULUI care sa „topeasca” METALUL va face ca ramurile economice precum constructiile de masini, de automobile, high tech, cat si domeniul bancar sa fie dezavantajate. Vor mai fi in cadere si industria forestiera, fabricile de mobila, creatorii de moda, industria textila, a hartiei, cat si industria media (reviste, ziare) si industria destinata protectiei mediului.

LEMNUL acestui an va reusi cu greu sa sustina optimismul in domeniul bancar, declansat de TIGRU in 2010. Spre toamna lui 2011, vom asista la o decelarare a mecanismului bancar. Joburile si afacerile pe internet vor prospera, o data cu industria high tech, dar nu intr-atat incat sa creeze stabilitate si certitudine.

O latura pozitva a METALULUI-YIN este ca ea mai reprezinta si justitia, loialitatea. De aceea, putem spera ca liderii lumii vor lua deciziile cele mai intelepte pentru stingerea mai multor conflicte. Totusi, nu trebuie sa pierdem din vedere faptul ca in spatele imaginii gentile si demne stau ascunse planuri perfide, mentinand atmosfera de neincredere si teama de lovituri pe la spate.

Tehnic vorbind, recesiunea economiei mondiale pare sa fi luat sfarsit. Insa, multe tari au intrat in mari datorii cu dobanzi foarte impovaratoare. Guvernantii acestor tari vor fi nevoiti sa-si concentreze agenda de lucru mai mult asupra problemelor interne, neglijand partial relatiile de cooperare internationala. Aceasta politica va produce presiuni mari pe economia Comunitatii Europene, pe cea a Federatiei Ruse, chiar si asupra Partidului Comunist Chinez, precum si asupra relatiilor de cooperare economica dintre SUA, Canada si Mexic.

Explicatia consta in faptul ca IEPURELE de METAL-YIN este mai preocupat de pacea si bunastarea familiei, de stabilitate ei economica si de mentinerea ei cu toate eforturile, facand abstractie de outsideri. Este anul in care familia este pe primul plan. Drept consecinta, vor apare presiuni pentru retragerea unor state din cadrul SUA, sau chiar din China, sau din judetele din Romania - care vor cere autonomie; totodata se va accentua cererea cetatenilor britanici de a se retrage din Uniunea Europeana. Multe din tarile comunitare vor recurge la masuri protectioniste prin marirea taxelor vamale si manipularea cursurilor de schimb monetar pentru a asigura competitivitatea preturilor de export.

Piata constructiilor de locuinte se va intoarce la preturile medii pe termen lung, iar numarul crescand al cumparatorilor si al vanzatorilor vor intensifica serios activitatile firmelor imobiliare. Va creste si interesul pentru productiile de arta. Putem spera la un reviriment cultural general.

O veste buna - poate! - ar fi aceea ca NATO a ajuns la o oboseala accentuata in ceea ce priveste razboiul din Afganistan, in vreme ce si Al Qaeda si ceilalti sustinatori ai Jihadului isi mai pierd din entuziasmul de a ataca Occidentul. Chiar si Orientul Mijlociu se poate astepta la o perioada de calm relativ. Totusi, atacurile teroriste si mai ales asasinatele individuale raman o amenintare a anului 2011.

Animalele zodiacale care se combina benefic cu IEPURELE sunt CAINELE, PORCUL si OAIA. Toate acestea se afla in 2011 in anul lor de armonie. Trebuie precizat faptul ca persoanele nascute in zodia SOBOLANULUI vor resimti conflictul cu IEPURELE, confruntandu-se cu probleme de relationare. Nativii in TIGRU, CAL, sau CAINE se vor bucura un an mai romantic, putand sa cultive cu usurinta relatii de prietenie si buna intelegere cu persoanele de sex opus. Cei nas cuti in zodiile SARPELUI si COCOSULUI se vor afla intr-un an al CALULUI CALATOR, adica vor fi mai predispusi la calatorii si/sau mutari.

Este, de asemenea, interesant de stiut ca nativii in ani sau zile de APA - dar, in ani ale caror ultima cifra este 2 sau 3, ca de pilda 1953, 1962, 1972, 1973, 1982, 1983 etc - vor avea de a face cu „nobili”, adica vor avea sanse mari de a fi sprijiniti de alte persoane, care le vor aduce beneficii importante.

Este interesant de vazut aprecierile astrologilor din SUA, privitor la presedintele Barack Obama. El este un puternic PAMANT-YANG, care are nevoie de METAL si APA pentru a-i tempera excesul de energie de PAMANT. Chiar si atacul LEMNULUI ii poate fi un mijloc de a-i mai calma energia. Ca atare, anul 2011 vine exact cu elementele care ar face ca presedintele american sa-si puna din nou in valoare talentul si inteligenta pentru realizari mai importante pe care le asteapta poporul sau, ca si celelate natiuni ce se raporteaza la economia americana.

Privind din nou grila Lo Shu si dispunerea celor 9 stele zuratoare din acest nou an, Feng Shui ne atrage atentia necesitatii unor remedii corespunzatoare. Anul 2011 este cel in care „Cinci Galben” -reprezentand ghinoanele, obstacolele - vine in zona de Est. Prin urmare, daca aria de Est a casei este una importanta pentru locatarii sai (de pilda: dormitoare, intararea principala) este necesar sa se puna acolo niste clopotei de vant din metal (sau ceva care sa-i sugereze!), pentru a disipa energiile negative. In general, lunile cele mai malefice vor fi Martie(faceti sfestanie in casa!), Iunie si Decembrie. Steaua zburatoare 2, simbolizand bolile, se va afla in Sud, sugerandu-ne sa asezam aici un sirag de 9 monede legate cu snur rosu. Asa cum am mai precizat, Marele Duce se afla in Est, ceea ce ne spune clar si apasat sa nu cumva sa ne incumetam sa facem modificari constructive importante in aceasta directie.

Sa nu stam cu spatele la Vest, caci vom ignora astfel pericolul celor „Trei Ucigasi”. Cu atat mai mult cu cat acestia vor sta fata in fata cu Marele Duce de la Est, zona pe care trebuie sa o ocolim oricum. Steaua zburatoare 3 reprezinta conflictele si talhariile si se afla anul acesta in Nord. Ca atare, vom folosi hartia rosie (sau o piesa decorativa din lemn vopsit in rosu) in aceasta parte a casei.

Traditionalul grup de 3 bambusi, meniti sa stinga neintelegerile si scandalurile in familie vor fi asezati acum in centrul casei, acolo unde s-a mutat steaua zburatoare 7.

Scurte aprecieri pentru fiecare zodie

SOBOLANUL - anul 2011 ii poate aduce noi perspective in viata, dar nu putem spune ca va fi unul prea fericit. Poate avea un progres in cariera, dar trebuie sa fie foarte atent daca semneaza vreun contract de care atarna viitorul sau pe termen mediu sau lung.

BOUL - nici pentru Bou nu este un an perfect. Pot fi, totusi, momente fericite in diverse aspecte ale vietii sale. Poate fi un an norocos, sau nu, dar este o ocazie de a se realiza financiar. Depinde mult de nativ, dar si de loteria sanselor.

TIGRUL - este un an bun , mai ales in privinta carierei; dar si in viata amoroasa, in sanatate si diverse oportunitati ce-i vor iesi in cale. Un an cu multe surprize.

IEPURELE - lasand la o part aspectele neplacute mentionate mai sus, 2011 este totusi un an de succes pentru nativii IEPURI, atat in cariera cat si in viata de familie. Este un fel de an al rasplatirilor pentru suferintele din trecut si pentru lucrurile bune facute candva.

DRAGONUL - 2011 ii va aduce multe schimbari, provocari si oportunitati. Usile care i-au fost inchise pana mai ieri, acum se vor deschide. Trebuie, insa, multa grija sa nu se accidenteze cu obiecte de metal (cutite, automobile etc).

SARPELE - va fi un foarte bun pentru cariera, afaceri, precum si in dragoste. Nu este insa anul potrivit pentru i nvestitii. De asemenea, este recomandabil ca SERPII sa-fie mai atenti cu sanatatea lor. Astrologii chinezi spun ca nativii ar trebui sa evite sa lucreze prea mult in fata calculatorului.

CALUL - va avea parte de multe schimbari in viata.Va fi un an foarte ocupat, dar mai bun decat 2010. Chiar daca se vor confrunta si cu lucruri bune dar si cele rele, CAII trebuie sa ramana cu gandirea pozitiva, ori ce-ar fi!

OAIE/BERBEC/CAPRA - va fi un an aglomerat, dar minunat. Probabil cel mai potrvit pentru planurile de viitor, pentru noi proiecte si cunoasterea unor noi persoane. Un an bun financiar si pentru investitii, dar trebuie o mare grija cu banii care vor veni si vor putea pleca la fel de usor...

MAIMUTA - nativii vor fi fericiti, pentru ca IEPURELE le va aduce momente emotionante. Pentru ei este un an al dragostei, carierei si bogatiei. Dar, MAIMUTA va trebui sa fie foarte grijulie in a-si nu risipi banii.

COCOSUL - ar putea fi un an dificil.Poate castiga bani multi, dar poate avea si mari dificultati cu ei.

CAINELE - 2011 este unul de-a dreptul fantastic pentru el. O multime de momente fericite vor presara tot parcursul anului. Cu toate astea, Cainii vr trebui sa aiba gija de sanatatea lor si sa munceasca foarte mult ppentru a vedea cu adevarat schimbari importante in viata lor.

PORCUL - va fi un interesant, in care se vor rezolva multe probleme mai vechi. Vor apare multe perspective de afaceri si castiguri financiare. Totusi, nativii trebuie sa acorde mai multa atentie sanatatii lor, in acest an.

Va doresc tuturor cel mai norocos an de pana acum!

Adrian FLOREA - Maestru Feng Shui/ Mare Maestru de Qigong

No Comments Yet.

Leave a comment