QIGONG: încă un curs de iniţiere!

Dragi simpatizanţi ai şcolii QITAKY®-QIGONG, dragi vizitatori ai site-ului nostru,

A sosit, din nou, ocazia de a cunoaşte din tainele acestei străvechi "arte a prelungirii vieţii": Qigong.

Nu vreau să vă plictisesc cu o altă introducere lungă şi pe care nu aveţi timp să o citiţi. Pentru că ştiu că timpul vostru este tot mai comprimat şi, ca atare, tot mai preţios. Dar, dacă doriţi o abordare pe  baze ştiinţifice moderne, dezbrăcată de misticisme şi înşelatoare imagini idilice; dacă doriţi un curs compact şi obţinerea unor performanţe reale în lucrul cu energia, atunci aici veţi găsi ceea ce căutaţi. Este adevărat, un maestru chinez pare a fi soluţia cea mai apropiată de originile şi valorile acestei discipline. Totuşi, un maestru român vă poate explica şi lămuri ceea ce un novice român nu poate înţelege prea uşor - decât dacă simulează, sau se minte pe sine - de la cel chinez. Profitaţi de oportunitatea de a pătrunde într-o lume încărcată de multe mistere, dar şi de multe cunoştinţe practice, de la unul dintre Marii Maeştri de Qigong ai Federaţiei Mondiale precum şi ai Forumului Mondial de Qigong: Adrian Florea.

Dacă, totuşi, vreţi să ştiţi mai multe despre acest curs, căutaţi la articolele precedente din acest website.

Cursul se va desfăşura în perioada 5 - 10 Noiembrie, 2012, la sediul cabinetului nostru(vezi adresa mai jos), zilnic între orele 18.30 - 21.30, sâmbătă între orele 9.00 - 12.30.

Înscrierile se pot face la sediul nostru din str. Dr. Iuliu Barasch nr.12, ap.1, sector 1, Bucureşti, sau la tel. 0722 243 008, sau 0723 651 153.

Taxa de participare este de 600 RON/pers. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de preţ redus: 500 RON/pers.

No Comments Yet.

Leave a comment