QITAKY-QIGONG are un nou look!!!

Pentru aceia dintre voi care au auzit câte ceva despre principiile Feng Shui, trebuie să vă amintesc că Universul în care trăim este unul în continuă mişcare, în continuă transformare. Dar, legile după care se petrec aceste lucruri nu se schimbă câtuşi de puţin.
Ca atare, Şcoala QITAKY-QIGONG se aliniază acestor principii, schimbându-şi aspectul de web. Vom rămâne aceeaşi familie Qitaky, deschişi oricăror nou-veniţi, cu aceeaşi sete de cunoaştere şi creativitate pe care le-am cultivat vreme de mai bine de un sfert de veac.
Ne-am gândit să venim în ajutorul vizitatorilor site-ului nostru îmbunătăţind modul de accesare a informaţiilor despre noi, despre serviciile noastre şi despre proiectele de viitor.
Ne-ar fi de mare ajutor exprimarea în scris a părerilor dvs despre calitatea activităţilor pe care le desfăşurăm. La capitolul “Mărturii” vom include toate comentariile dvs vis-à-vis de activităţile noastre, precum şi sugestiile pe care le aveţi.
Introducem şi rubrica de “news letter”. Astfel, dacă ne veţi lăsa adresa de e-mail, vă vom putea ţine la current, în timpul cel mai scurt, cu toate noutăţile noastre.
Vă mulţumim tuturor celor care ne-aţi căutat şi ne veţi mai vizita pe această cale.

semnatura-articole-adrian-florea

 

No Comments Yet.

Leave a comment