QITAKY-QIGONG: din nou pe litoral!!

Să revedem, mai întâi câteva argumente:

De prea multă vreme, prea mulţi români au crezut că un concediu este o perioadă în care pleci de acasă – la munte, sau la mare, sau în străinătate – pentru a te instala într-un loc care-ţi place, a te odihni prin somn prelungit, a mânca mai mult şi mai gustos decât de obicei şi a te bucura de peisaje frumoase şi/sau spectacole la care altfel nu ai avea timp să te duci.
Iată un concept care se dovedeşte, în zilele noastre, total depăşit! Un om obosit, stresat de-a lungul multor zile de muncă – la stăpân, sau la propria afacere – nu-şi va găsi o recuperare veritabilă decât printr-un program inteligent şi dinamic de activităţi cu adevărat recreative, dar şi instructive.clip_image002
Sună puţin a „limbaj de lemn” ceea ce am afirmat mai sus. Dar, este o realitate din ce în ce mai mult dovedită şi acceptată. Şcoala QITAKY®-QIGONG se numără printre pionierii „turismului de promovare a sănătăţii”, fiind adesea cu un pas înaintea directivelor şi iniţiativelor UE în acest domeniu. Tot noi, am promovat încă din 1990 programul care a primit în 2012 numele de Anul European pentru Îmbătrânire Activă şi Solidaritate între generaţii. Am oferit atunci ocaziile unor minunate stagii la mare şi la munte cu seniorii, la preţuri pe măsura pensiilor din România şi fără a fi susţinuţi de fonduri europene.Oldpeoplelaughing
Anul acesta, mânaţi de ideea îmbinării diverselor cunoştinţe din tradiţia culturală a Extremului Orient şi a Occidentului cu aceea a prelungirii vieţii către limita „nemuririi” (aşa cum este formulată în filosofia taoistă: 220-240 de ani), reluăm şi tradiţia de un sfert de veac a şcolii noastre privind cantonamentele de vară, la malul mării. Stresul social şi economic, radiaţiile solare extrem de agresive, modificarea polarităţii magnetice a Pământului, reducerea stratului de ozon al atmosferei, încălzirea globală, intrarea sistemului solar în centura fotonică a Căii Lactee, sursele de hrană modificată genetic au devenit tot atâtea motive de îngrijorare pentru vârstnici, tineri dar, mai ales, privitor la viitorul copiilor noştri. Oare, nu ar fi mai important pentru oricine să înveţe ce să facă pentru a ieşi victorios din această mare provocare, decât să ne petrecem timpul liber doar cu grătare, mici şi bere, cocktailuri ameţitoare şi snobisme inutile?! Oare n-ar fi mai bine să vă alocaţi zile de concediu pentru a combina glorios odihna şi relaxarea cu dobândirea înţelepciunii care vă aduce adevărata bucurie de a trăi?! Oare nu ar fi mai interesant să constataţi că puteţi, unindu-vă forţele cu alţi practicanţi, să alungaţi norii, pentru a vă face exerciţiile de sănătate în confort şi bucurie? Sau(de ce nu?!) să chemaţi un pic de ploaie, pentru răcorire? Desigur, sunt multe lucruri pe care le mai puteţi învăţa despre tehnicile de Qigong de întreţinere şi recuperare a sănătăţii, despre sistemul milenar şi perfect conservat al nutriţiei chinezeşti, despre arta ambientării mediului - Feng Shui - despre mijloacele de autodiagnosticare ale medicinii tradiţionale chinezeşti, despre dezvoltarea spirituală individuală şi de colectivitate şi alte subiecte interesante, abordate în maniera şcolii QITAKY®-QIGONG. Să nu uităm că şcoala noastră a primit cele mai înalte aprecieri ale celor mai Mari Maeştri din lume, un gir incontestabil pentru calitatea lucrurilor pe care le întreprindem aici. DSC02639mic
Ne vom petrece timpul în modul cel mai activ şi plăcut. În fiecare dimineaţă, vom culege energie de Soare, asistând la răsărit pe malul mării, într-o atmosferă susţinută de o muzică adecvată. Apoi, vom continua cu diverse exerciţii de Qigong şi de mobilitate articulară, încheind fiecare sesiune cu învăţarea pas-cu-pas a celebrului Taijiquan. Seara, de la orele 19.00, vom face alte exerciţii de Qigong – cu caracter general, dar şi cu scopuri ţintite – continuând să studiem Taijiquan. Din două în două zile, vom avea şi câte un seminar teoretic pe teme de interes pentru participanţi. DSC03988

Nu mai aşteptaţi! Faceţi-vă acum rezervarea camerelor la unul dintre hotelurile Companiei COHOTELS, apelând la numărul de telefon: 0751 22 55 02. Spuneţi că doriţi să participaţi la cantonamentul Grupului QITAKY, sau al dlui Adrian Florea şi veţi putea să vă exprimaţi opţiunile în privinţa hotelului, etajului şi amplasării camerei în care doriţi să vă petreceţi sejurul. Imediat, se va emite un voucher care va fi trimis la sediul nostru. Acolo veţi plăti suma integrală pentru cazare şi participare la exerciţiile cantonamentului, primind în schimb voucher-ul.
Am ales perioada 29 August - 6 Septembrie, pentru a continua tradiția cantonamentelor de sfârşit de august/început de septembrie. Programul nostru îl aflaţi chiar de aici.
DESPRE COSTURI
Cazarea se face la oricare dintre hotelurile DELTA4 sau CALIFORNIA,California din stațiunile Jupiter şi Cap Aurora. Prețul unei camere cu 2 paturi: 160 RON/noapte. La fel ca şi anul trecut, ca şi în cantonamentul precedent. Vom beneficia şi de micul dejun, inclus în preţul camerei.
Aceeași cameră, închiriată în regim single: 115 RON/noapte.
Taxa de participare la programul de cantonament de 8 zile: 400 RON/pers.
Așadar, un participant care dorește să ocupe o cameră dublă la partaj, va cheltui pentru un cantonament complet: 640(cazare) + 400(canton.) = 1040 RON
Dacă se alege camera single, atunci prețul final va fi : 920(cazarea) + 400(canton.) = 1320 RON

Banii pentru cazare şi participarea la cantonament se vor depune la sediul nostru din Bucureşti, str. Dr. Iuliu Barasch 12, ap.1, interfon 1, sector 3, tel. 021 327 42 89.
Desigur, cei ce doresc să participe la cantonamentul nostru pot veni însoțiți de copii sau alte rude care să le faciliteze prezența la programul nostru, fără a fi obligate să plătească taxa de cantonament pentru aceste persoane.
Și, încă o informație valoroasă! COHOTELS DELTA oferă tuturor copiilor până la vârsta de 10 ani următoarele facilități:
masă gratuită și meniuri speciale pentru copii
• programe zilnice de distracție pe plajă cu actori specializați în jocuri cu copiii
• concursuri și jocuri conduse de actori în parcul Kids Land
• școală de teatru și spectacole interactive în fiecare seară
Toate aceste programe sunt gratuite!!!.
MAI MULT!!!
Puteți beneficia, de asemenea, de o reducere de 50% la plata șezlongurilor de pe plajele DELTA, dacă achitați anticipat, pe perioada dorită, la recepția hotelului. De asemenea, puteţi solicita la recepţia hotelului un card de masă, depunând în avans ce sumă doriţi;  astfel, veţi putea mânca la oricare din restaurantele COHOTELS cu o reducere de 50% la fiecare notă de plată, în limita dublului  sumei depuse.
Ultimul termen pentru înscrieri și plata integrală a cantonamentului : 24 august. Dar, puteți începe, de pe acum, să vă faceţi rezervările de camere direct cu reprezentanţii COHOTELS la telefonul 0751 22 55 02, sau prin e-mail: office@hoteldelta.ro . Este suficient să spuneți că faceți parte din "Grupul Qitaky" și, apoi, să vă exprimați opțiunile pentru tipul și amplasarea camerei/apartamentului, la oricare dintre hotelurile DELTA sau CALIFORNIA.

Alte informaţii, puteţi afla sunând la: 0722243008, sau 0744985006, 0726725035, 0723651153, 0726107376.

Cu multă stimă şi urări de armonie şi sănătate,

Adrian Florea - Mare Maestru de Qigong, Specialist în Medicină Tradiţională Chineză (tel. 0722 243 008)

No Comments Yet.

Leave a comment