SĂRBĂTORI MINUNATE CU QITAKY-QIGONG!!!

Dragi membri/simpatizanți ai Școlii QITAKY-QIGONG,

 

Este un nou prilej pentru mine să demonstrez că o străveche artă asiatică a întăririi și recuperării sănătății, a prelungirii vieții - QIGONG - NU ESTE SUBORDONATĂ UNEI ANUMITE RELIGII, ci, este un instrument la îndemâna oricui, indiferent de convingerile sale spirituale. Noi, creștinii care practicăm și promovăm această artă, suntem convinși, deja, că avem prin QIGONG  un mijloc în plus de a ne consolida puterea gândului și a corpului pentru a fi mai sănătoși în miezul existenței noastre: spiritul. Cu această forță trinitară putem regăsi Marea Forță a Divină - cea a Universului, spre împlinirea misiunii noastre în viață.

De aceea, sărbătorile religioase trebui să ne amintească mereu de temeliile noastre spirituale și să împrospăteze în conștiința noastră cui trebuie să-i mulțumim că existăm, că trăim bucurii și că ne înțelepțim prin experiențele amare: Marelui Creator - Universul.

Indiferent cum ÎL numim - Dumnezeu, Zeu, Allah etc. - CREATORUL este UNUL și același! Important este să înțelegem că nimic nu este întâmplător în acest Univers; că totul este supus acelorași inexorabile legi. Urmându-le, avem șansele cele mai mari să ne bucurăm din plin de viață și de harurile divine.

De aceea, sărbătorile de iarnă ale creștinilor sunt un prilej de bucurie pentru toată omenirea, așa cum trebuie să fie și sărbătorile celorlalte religii. Să ne respectăm, să ne iubim și să ne ajutăm fără discriminări, fără prejudecăți morbide, fără a distruge această minusculă planetă Terra, uitând cât de mici suntem în imensitatea acestui Cosmos.

Vă doresc tuturor să trăiți frumos, din plin, sărbătorile creștinești ale iernii, să vă îmbrățișați ca într-o mare Sărbătoare a Oamenilor, a fiilor Divinității, a celor plămădiți din Lumina Perfecțiunii!

Cu stimă și toată dragostea,

Adrian Florea   Mare Maestru Internațional de Qigong

No Comments Yet.

Leave a comment