SEMINAR: cum să prevenim cancerul

Zilele trecute, urmând obiceiul școlii QITAKY® de a marca fiecare Nou An chinezesc printr-o petrecere la un restaurant chinezesc, am dat citire - în avanpremieră - previziunilor mele pentru 2012. Anul Dragonului de Apă ne aduce o combinație de Apă Yang (puternică precum oceanul însuși) și Pământul Yang (de asemenea, foarte puternic). Dacă această reunire de forțe se poate traduce prin riscuri mari de inundații, torente, ploi torențiale, zăpezi mari, dar și cutremure de intensitate catastrofică, alunecări de terenuri, prăbușiri de clădiri sau de pământ(galerii de mine, peșteri etc.), ar mai fi de luat în considerare și o altă consecință. Întotdeauna, apa care stă pe pământ ne sugerează noroiul, mizeria. Cum, însă, Dragonul reprezintă - în concepția taoistă - și celulele care alcătuiesc corpul nostru, "noroiul" din acest an ne mai transmite un mesaj alarmant: PERICOLUL CREȘTERII NUMĂRULUI DE BOLI CANCEROASE!

În ceea ce-i privește pe practicanții de Qigong ai școlii noastre, lucrurile sunt mai încărcate de optimism, datorită exercițiilor și tehnicilor pe care le-am introdus atât la stagiile de vară, de pe litoral, cât și la recentul stagiu de exerciții de la Valea cu Pești. E drept, nu toți membrii școlii QITAKY® au avut posibilitatea de a participa la aceste stagii și, au beneficiat doar de o parte din tehnicile pe care l-am predat acolo. Dar, mă gândesc și la cei care nu frecventează școala noastră, cei care sunt doar vizitatori ai acestui website. Cred că toți merită să afle lucruri importante despre ce ar trebui să facă, în mod deosebit până la 9 februarie 2013, pentru a preveni riscul ce planează asupra omenirii în acest an.

În afară de exercițiile de Qigong, trebuie să acordăm o mare atenție conduitei noastre privind alimentația, calitatea alimentelor pe care le achiziționăm, precum și alegerea corectă a suplimentelor și alimentelor cu proprietăți antioxidante. Piața este invadată de o mulțime de produse, de comercianți abili, care știu să-și promoveze marfa cu mijloace convingătoare - pentru necunoscători și naivi - dar, adesea, fără acoperire practică și/sau științifică. Am simțit nevoia să vă împărtășesc cunoștințele minime ce v-ar putea ajuta să alegeți ceea ce vă este realmente de folos. Și, de aceea, am luat hotărârea să o fac astfel încât să nu răp0esc prea mult din timpul vostru prețios și fără să faceți o cheltuială mare.

Vă invit, așadar, la un seminar de 3 ore, la sediul cabinetului nostru, Miercuri 1 Februarie, la orele 18.30. Taxa de participare este de 50 RON/pers.

Numărul de locuri disponibile este limitat la 20. Deci, sunați cât mai repede la 0726 725 035, sau 0727 418 990, sau 0722 243 008, pentru a vă rezerva un loc. Dacă, totuși, vei afla că locurile s-au ocupat, atunci înscrie-te pentru o sesiune viitoare, peste o săptămână.

Vă aștept cu drag,

Adrian Florea - Mare Maestru International de Qigong

P.S.  -  Foarte curând, veți putea citi, aici, cu toții previziunile mele pentru anul 2012.

No Comments Yet.

Leave a comment