SEMINAR PENTRU AVANSAŢI!!!

Dragii mei discipoli,

Se apropie momentul pe care mulţi l-au aşteptat cu răbdare înţeleaptă. Au fost destui cei care nu au mai crezut că se poate ajunge la nivelul superior în Şcoala QITAKY®. Orgoliile lor au învins smerenia şi i-au îndreptat către alte şcoli, unde titlurile se obţin mai facil, doar participând şi plătind.

Ori, şcoala noastră a promovat, în toţi cei 21 ani de existenţă, valoarea autentică, supunându-i pe aspiranţii la măiestrie la examenul cel mai important şi mai dificil: cel al perseverenţei şi răbdării. Aveţi prilejul, ca după ani de studiu şi practică serioasă şi responsabilă, să accesaţi cursul de nivel maxim în stilul QITAKY® şi să puteţi solicita, apoi, examenul de atestare.

Dar, pentru că antrenamentul  este cheia succesului, vă aştept Miercuri, 21 Septembrie, 2011, la un seminar de pregătire în vederea următorului nivel. Aveţi ocazia să exersaţi din nou tehnicile avansate pe care le-aţi învăţat până acum şi să priviţi cu mai mult optimism spre noua treaptă la care meritaţi să ajungeţi.

Sunaţi la Alex Georgescu, tel. 0745 938 375, pentru înscriere. Taxa de participare este de 50 RON/pers.

Vă aştept cu drag,

SENSEI

No Comments Yet.

Leave a comment