Și, încă un curs: adevărata nutriție sănătoasă!

Nu vreau să vă obosesc cu atâtea cursuri pe...metru pătrat. Dar, în dorința de a satisface cererile celor ce vor să învețe să mănânce sănătos, am ales zilele de 23 și 24 Noiembrie pentru o nouă ediție a acestui curs.

Am scris aici, de nenumărate ori, am publicat zeci de articole prin presa românească  tipărită sau electronică, am vorbit destul de mult la posturi de radio și televiziune despre un sistem de alimentație pe care chinezii îl aplică de peste 5000 ani. Un mecanism  de gândire care a devenit o componentă genetică a lor, fără a mai putea enunța acele uimitor de simple și inteligente reguli formulate de înțelepții antichității Extrem-Orientale. Acest mecanism ne explică de ce populația chineză a fost aproape constant în creștere, de ce nu se prea văd chinezi obezi, de ce chinezii continuă să folosească drept medicamente aproape toate sursele de hrană pe care le cunosc.

De ce nu ați cunoaște și voi aceste lucruri? De ce nu ați învăța și voi cum să vă tratați bolile mâncând ceea ce trebuie? De ce nu v-ați menține și voi sănătatea și silueta printr-o alimentație inteligentă și verificată de-a lungul a peste cinci milenii?

Nu trebuie să vă consumați decât o seară și o dimineață, adică, un total de 6(șase) ore, pentru a afla toate aceste secrete ale sănătății și longevității.

Înscrieți-vă la acest curs și cereți lămuriri suplimentare sunând la tel.: 0722 243 008, sau 0723 651 153.

Locul de desfășurare este la sediul cabinetului nostru din București, str. Dr. Iuliu Barasch 12, ap.1, interfon 2, sector 3.

Taxa de participare este de 380 RON/pers., incluzând și maualul atașat cursului.

Și, pentru că trebuie să vă învăț și cum să comandați și să combinați preparatele chinezești, veți fi invitații mei la un restaurant chinezesc - dacă vor fi minimum zece cursanți!

Vă aștept cu drag,

       Adrian Florea  - Mare Maestru Internațional de Qigong

No Comments Yet.

Leave a comment