Tibet: istorie, medicină tibetană, spiritualitate, dezvăluiri

Sunt un admirator al Tibetului și al culturii tibetane, de peste 35 ani. M-a cucerit prin simplitatea și modestia cu care înțelepții acestui tărâm misterios ascund cunoștințe uluitoare despre Univers, despre tehnologii avansate, despre comunicarea cu civilizațiile extraterestre și multe altele.

Cum, eu însumi sunt adeptul principiului conform căruia tot ceea ce dobândim în cunoașterea despre Universul din care facem parte trebuie împărtășit și celorlalți oameni, am decis că a venit vremea să declanșez un curs pentru cei interesați.

Deși va dura doar 3 zile, câte 3 ore (iată: întrunim misterioasa cifră norocoasă 9!), va fi o mare bogăție de informații, unele poate cunoscute, altele poate complet inedite.

Este suficient să aflați că, încă de acum câteva sute de ani, "distracția" sau relaxarea călugărilor lama de rang superior era...zborul cu planoare din lemn(!!!), pentru a vă incita curiozitatea față de ceea ce reprezintă Tibetul în cultura euro-asiatică și în cunoașterea științifică a Universului. Cât despre călătoriile lor cu nave extraterestre și întâlnirile colocviale cu reprezentanți ai mai multor civilizații, sunt încă de spus multe lucruri fascinante.

Ne vom întâlni în fiecare miercuri, la orele 18.30, la sediul cabinetului QITAKY®-QIGONG, timp de 3 săptămâni, începând cu ziua de 10 iulie, 2013.

Prețul cursului este de 300 lei/pers.

Aflați amănunte sunând la: 0722 243 008, 0744 985 006, sau 0726 725 035.

Cu smerenie,

                         Adrian Florea  -  Mare Maestru Internațional de Qigong

No Comments Yet.

Leave a comment