TRADIȚIA NU SE ȘTERGE! DIN NOU DESPRE CANTONAMENTUL DE VARĂ

În articolul precedent, v-am invitat să petrecem împreună tradiționalul nostru cantonament de vară, pe litoral, la Jupiter. Este deja ”tradițional” pentru că nu l-am ratat niciodată, în ultimii 28 de ani. Dintre aceștia, 26 de ani au fost cei în care am fost primiți cu inima deschisă de compania COHOTELS, chiar și de două ori în fiecare vară. Mulți dintre cei care m-au însoțit cu regularitate la aceste stagii au rămas cu inimile ”lipite” de hotelurile DELTA și CALIFORNIA.

Schimbările – inevitabile – ce au apărut în timp, au făcut ca anul acesta COHOTELS, din dorința de a crește calitatea serviciilor sale, să-și schimbe strategia de funcționare. S-a trecut la sistemul ”all inclusive”. Știu că participanții la stagiile mele au o reținere în a se încadra într-un asemenea sistem, deoarece ar fi limitate posibilitățile de a mânca și în alte părți decât la același restaurant – cel al hotelului la care este cazat.

Totuși, există mai multe facilități atrăgătoare, care ar putea să-i facă pe sceptici să-și reevalueze deciziile. Pentru că nu vreau să-mi scape ceva, reproduc aici oferta exactă a companiei:

COHOTELS - Vara 2019 - Recepție

GRATUIT CAZARE și MASĂ pentru copii intre 0 – 12 ani *

GRATUIT la spectacolele Teatrului de Vară Jupiter **

GRATUIT la parcul de aventură Paradis Land **

GRATUIT la Galaxy WaterPark Jupiter **

Hotel DELTA *** - Jupiter,

Hotel CALIFORNIA *** - Cap Aurora

TARIFE CAZARE

                         Camera dublă    Pers.peste 12 ani   Apartament

Perioada             (lei/loc/zi)      (lei/loc/zi)           (lei/apart/zi)

01.05 – 15.06     220           180                   560

16.06 - 30.06      245          190                    645

01.07 - 15.07     290            215                   805

16.07 - 25.08     340            240                   980

26.08 - 31.08     290            215                   805

01.09 - 30.09     245           190                     645

 • * Primul si al 2-lea copil intre 0- 12 ani cazați în cameră cu doi adulți, beneficiază de gratuitate 100% la cazare și masă, cu pat suplimentar inclus (max 1 / camera). Persoanele peste 12 ani achita loc conform tarifelor mai sus mentionate si beneficiaza de pat suplimentar;

 • ** La sejur de minim 5 nopți, turiștii beneficiază gratuit de spectacole la Teatrul de Vară Jupiter: săptămânal - un concert, o piesă de teatru și o piesă de teatru pentru copii (1 iulie - 31 august), 2 bilete la Paradis Land – parc de aventură și 2 bilete la Galaxy WaterPark Jupiter (1 iulie - 31 august);

 • 2 șezlonguri/cameră pe unul dintre sectoarele de plajă;

 • În apartamente se pot caza maxim 4 persoane. Tariful mai sus menționat include masa pentru 2 persoane. Pentru persoanele suplimentare se va percepe un cost de 150 lei/zi.

 • Nu se acceptă cazarea persoanelor cu animale de companie;

 • Este obligatorie purtarea brățării de identificare (primită de la recepția hotelului), pe toată perioada sejurului. În momentul check-out-ului, clienții trebuie să predea brățările primite la începutul sejurului.

SERVICII ALL INCLUSIVE

Mic dejun (0730-1000), gustare (1000-1230), prânz (1230-1500), gustare (1500-1900) și cina (1900-2130) bufet.

Bauturile alcoolice și non-alcoolice incluse se pot servi, astfel:

 1. Baruri restaurante : apa, sucuri, cafea, ceai, bere la draft, vin alb/roze/rosu la draft, băuturi alcoolice în timpul programului de masă.

 2. Baruri plaje : apă, sucuri, cafea, ceai, bere draft in intervalul 0700-1900.

 3. Piano Bar: apă, sucuri, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu la draft, băuturi alcoolice în intervalul 0800-2400.

 4. Bar piscina California: apă, sucuri, cafea, ceai bere la draft, vin alb/roze/roșu la draft, bauturi alcoolice în intervalul 0800-2400.

Băuturi alcoolice incluse: whiskey, vodka, vermut alb/rosu, , crema de whiskey, gin, digestiv.

Gustare dimineață : fructe, fursecuri, crostata, chec etc.

Gustare dupa-amiaza : pizza, hot-dog, înghețată, gogoși, porumb fiert, fructe.

Hotel Delta pune la dispozitie 274 camere duble etaj și 5 apartamente.

Dotări camere etaj: TV color (televiziune prin cablu), telefon direct, internet wifi, frigobar, aer condiționat, balcon. Toate camerele au baie proprie cu duș.

Facilități hotel: restaurant cu aer condiționat, restaurant terasă cu spectacole, pizzerie - cuptor cu lemne, restaurant italian, restaurant fish&grill, piano bar, 5 săli de conferințe, acces internet, baby-land, plajă privată, parcare (serviciu cu plată).

Hotel California pune la dispozitie 110 camere duble și 4 apartamente.

Dotări camere: TV color (televiziune prin cablu), telefon direct, internet wifi, frigobar, aer conditionat, balcon. Toate camerele au baie proprie cu duș.

Facilități hotel: restaurant cu aer condiționat, restaurant terasă la piscină cu muzica live, pizzerie – cuptor cu lemne, bar de zi, piscină exterioară, cocktail bar la piscină, saună, jacuzzi, 2 săli de conferințe, baby-land, plajă privată, parcare (serviciu cu plată).

Gratuități , discount-uri și facilități suplimentare:

 • Intrare gratuită și șezlong cu umbrelă (în limita disponibilităților), la piscina Hotelului California;

 • Intrare gratuită la saună și jacuzzi la Hotel California;

 • 2 șezlonguri gratuite/cameră cu umbrelă pe plaja Copiilor, pe plaja Jupiter și pe plaja California pentru toți turiștii cazați în hotelurile Grupului CoHotels, în condițiile rezervării acestora exprimând opțiunea de plajă pentru întreg sejurul (la consierge); La fiecare din cele trei plaje turiștii beneficiază de dj și echipe de animatori, care vor umple momentele petrecute la soare cu jocuri și concursuri captivante;

 • Aqua gym gratuit dimineața pe Plaja Jupiter, iar după-amiaza la piscina hotelului California

 • Restaurant Delta (AI) - Orchestra live, soliști, trupe de dansatori, momente comice și de magie, animatori; într-un cuvânt, spectacol seară de seară;

 • Restaurant California (AI) - atmosferă romantică, muzica live, în fiecare seară la terasa piscinei cu vedere la mare;

 • Restaurant „Cucina Italiana”à-la-carte - bucătărie mediteraneană, canzonetele italiene, cuptorul de pizza cu lemne, toate într-o grădină atent amenajată. – serviciu cu plată

 • Restaurant Fish & Grill à-la-carte în acordurile pianului, pe malul mării. – serviciu cu plată

 • Internet Wifi gratuit;

 • Internet Cafe, Xbox si PS3 Club. – serviciu cu plată

Clubul Copiilor – TOTUL GRATUIT pentru turiștii Cohotels

Casa cu Povești – pe scena de sub cupola teatrului din parcul „Baby Land” vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, susținute de eroi din basme și personaje din desene animate.

Centrul de Balet și Dans – cursurile de inițiere în dans, balet și expresie corporală vor fi completate de stagii ale dansatorilor profesioniști ai cluburilor de dans din întreaga țară.

Atelierul de Creațieîntr-un spațiu special amenajat, animatori profesioniști îi vor introduce pe copii în fiecare zi in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expoziție va reuni, săptămânal, cele mai reușite creații ale micilor cursanți.

Școala de Teatru – pentru toți copiii pasionați de actorie, o trupă de profesioniști va susține zilnic cursuri de inițiere în acest univers fascinant. Un spectacol săptămânal, va da ocazia punerii în practică a celor învățate.

Plaja Copiilor – o întreagă plajă aparținând grupului Cohotels este amenajată cu mini- piscine, tobogane, jocuri gonflabile. O echipă de animatori profesioniști se va dedica organizării jocurilor și concursurilor pentru cei mici. Pe lângă amenajările de plajă, special pentru mămici, tătici și bunici vor fi puse la dispoziție jocuri de table și șah.

Parcul copiilor în singurul parc de distracții pentru copii din Sudul litoralului, sunt instalate noile modele de tobogane, plase elastice, curse cu obstacole. În fiecare seară, petrecerile tematice îi vor avea ca invitați speciali pe Batman, Spiderman, zâna Ariel și mai vechii eroi din povestirile cu pirați și indieni.

Grădinița cu program de baby-sitting - locul în care îți poți lăsa copilul sub atenta supraveghere a educatorilor hotelului.

Mărturisesc că, nu am știut nici eu câte facilități există în această ofertă. Mai mărturisesc că am intenția de a renunța la rezervarea pe care am făcut-o deja la alt hotel – chiar dacă voi pierde avansul plătit deja.

Recunosc că mă leagă atâția ani de colaborare cu patronatul COHOTELS, încât sunt foarte hotărât să mă atașez vechii noastre tradiții.

Nu este târziu să luați decizia de a vă rezerva camere la unul din hotelurile DELTA sau CALIFORNIA, sunând la telefonul 0751 22 55 02 și precizând că faceți parte din grupul dlui Adrian Florea, sau grupul QITAKY. Apartenența

Aș mai face o precizare: apartenența la grupul nostru vă conferă un preț mai avantajos (rezultat tot din tradiția de 26 de ani!). Astfel, la o cameră dublă, prețul este de 250 lei/loc/zi; la regim single, prețul este de 360 lei/pers/zi. Dar, dacă mai vreți și alte lămuriri, sunați la unul din telefoanele:

0744 985 006

0722 243 006

0723 651 153

Atenție! Nu impun nimănui să-și schimbe o rezervare deja făcută. Este doar o sugestie. Voi decideți! Dorința mea este să formăm un grup cât mai numeros pentru cantonamentul nostru din perioada 24 august – 1 septembrie și toată lumea să-și poată asigura sejurul în condiții cât mai avantajoase.

Cu toată energia sa, vă îmbrățișează și vă așteaptă în cantonamentul QITAKY-QIGONG

Adrian Florea

Mare Maestru Internațional de Qigong

Maestru Feng Shui

Specialist în Managementul Durerii ”Matricea Ngui”

Specialist în Medicină Tradițională Chineză

No Comments Yet.

Leave a comment