UN SFERT DE VEAC cu QITAKY!!!

Dragii mei,

Voi toţi cei ce aţi îndrăgit arta Qigong şi şcoala QITAKY®; voi toţi cei care simpatizaţi cu şcoala pe care mi-am dorit-o ca pe o împlinire a unui crez; voi cei care aţi fost cândva, mai de mult, sau mai recent, beneficiarii serviciilor noastre. Tuturor, vă adresez îmbrăţişarea caldă numită QITAKY®!!!lines-636983__180
Marii Maeştrii ai aceste „arte a prelungirii vieţii” – Qigong – recomandă oricărui practicant să nu uite să zâmbească de opt ori pe zi, să dăruiască sprijin şi speranţe altora de opt ori pe zi şi să se îmbrăţişeze cu alţi oameni de opt ori pe zi. Aşaîncât, eu – Adrian Florea, Mare Maestru Internaţional de Qigong – vă îmbrăţişez pe toţi, cu sufletul şi cu tot Qi-ul de care dispun, de mii şi mii de opt ori!
Acum, când visul meu – construit cu mai bine de 40 de ani în urmă – a împlint un sfert de veac de când a început să devină realitate, sunt atât de fericit încât vă doresc şi vouă fericirea mea. O doresc tuturor. Chiar şi celor care mă invidiază. Chiar şi celor care mă urăsc. Pentru că sunt convins că numai eşecurile nasc invidii şi ură. Eu le doresc tuturor cel puţin tot atâtea împliniri câte am avut eu şi şcoala mea. Le doresc tuturor să uite de toate necazurile şi neîmplinirile, de toate adversităţile şi motivele de râcă şi, în schimb, să se încarce de planuri frumoase de viitor, de optimism şi dorinţă de a-şi împărtăşi toate bucuriile cu prietenii, deopotrivă cu adversarii.
QITAKY este un nume născut acum 30 de ani, din dorinţa mea de a practica şi răspândi Qigong-ul în rândul românilor. Nici eu nu mi-am imaginat că numele inventat de mine va deveni respectat până pe cealaltă parte a Terrei, fie de americani şi canadieni, fie de japonezi.DSC01860DSC02716 Nu am prevăzut că va fi chiar nevoie să protejez această marcă românească de Qigong la OSIM. Şi totuşi, aşa au evoluat lucrurile. Dar, naşterea numelui nu a coincis cu aceea a oficializării Şcolii QITAKY®. Prima lecţie de Qigong, desfăşurată în condiţii admise de legile din primăvara românească a anului 1990, a avut loc abia în 14 martie.
Las, pentru câteva clipe, modestia la o parte, pentru a vă spune cât de bucuros sunt pentru faptul că şcoala pe care am creat-o s-a construit pe creativitate şi valori reale. Poate că nu aş fi realizat cât de mult am clădit în această şcoală, dacă nu ar fi fost alţi Mari Maeştri ai lumii care să remarce şi să se încline în faţa acestor valori. 1236121_651612934862871_584110890_nNimic nu a contat mai mult decât aprecierile şi respectul pe care le-am dobândit din partea acestora.Forum japonia 2013.3.4
Mă întorc, totuşi, cu smerenie şi recunoştinţă, către toţi cei care au urmat calea şcolii mele. Către toţi cei care mi-au stat alături cu devotament şi multă încredere, ajutându-mă să fiu mereu motivat în a creea ceva nou şi util lor. Cu aceşti oameni am putut să construiesc ceea ce cu naturaleţe a numit, în 1998, dna Effie Poy Yew Chow (Preşedintele Federaţiei Mondiale de Qigong): Stilul de Qigong QITAKY®. Atunci a şi fost înregistrat definitiv în analele Federaţiei. Cu aceşti devotaţi ai şcolii mele am ajuns să cuceresc inimile asiatice ale Forumului Mondial de Qigong de la Tokyo, care nu credeau că nişte europeni s-ar putea ridica vreodată la cel mai înalt nivel de măiestrie în Qigong, aşa cum am reuşit noi atât în 2010, cât şi în toamna lui 2013.DSC02639 Lor – acestor minunaţi oameni ai şcolii QITAKY® - le mulţumesc pentru că au făcut ca această adevărată „familie” unită19574511-frame-with-family-silhouettes şi smerită să fie iubită şi respectată în toată lumea.
Un sfert de veac, pentru QITAKY®-QIGONG, este o vârstă a deplinei maturităţi, este o etapă spre veşnicia tinereţii unei instituţii care a pus pe pieptul fiecărui membru al său îndrăzneţul obiectiv: FOREVER YOUNG.
LA MULŢI ANI QITAKY®-QIGONG!!!

DSC00563
LA MULŢI ANI VOUĂ, TUTUROR!

Adrian Florea - Qigong GrandmasterDSC06404

P.S. – Vom sărbători aniversarea noastră în smerenie şi respect faţă de locul în care ne facem antrenamentele, vineri, 13 martie. Nimic nu ne poate bucura mai mult decât o floare de primăvară primită de la oricine, chiar şi de la un simplu simpatizant. Mulţumim!

Vezi aici şi fabricadebani.ro - aprecieri

No Comments Yet.

Leave a comment