UN VACCIN UNIVERSAL ȘI FĂRĂ RISCURI: QITAKY-QIGONG! APLICAT ÎNTRE 28 AUGUST – 5 SEPTEMBRIE, 2021

Suntem asaltați, de 18 luni cu amenințarea Marelui COVID-19 și tot neamul său de tulpini, din ce în ce mai periculoase. Ori de câte ori lucrurile par să se îndrepte spre normalitate, apar noi avertizări, noi ”explozii” de infectări și decese – culmea! - tocmai acolo unde rata de vaccinare a atins cote pline de optimism(vezi cazul Israelului, ca și al altor țări importante pe harta lumii). Ni s-a explicat, în termeni științifici, de către o mulțime de specialiști autorizați, despre faptul că vaccinurile create pentru a eradica acest ”ucigaș nevăzut” și validate de cele mai înalte foruri europene și americane reprezintă singura cale de a ieși din pandemie. Constatăm, însă, cu tristețe și îngrijorare că aceleași voci autorizate și de încredere recunosc că populația vaccinată nu este 100% imunizată și că noile tulpini pot pune în continuare în pericol și populația vaccinată. În ciuda acestor date oficiale, ni se recomandă o nouă vaccinare – cu aceleași seruri! - chiar dacă acestea nu au făcut față cu succes în războiul cu virusul.

Eu, ca vechi cercetător științific – educat în spiritul pragmatismului științific – continui să acord încredere concluziilor exprimate de Organizația Mondială a Sănătății(OMS), bazându-mă și pe probitatea morală și științifică a acestui for. Dar, bâlbâiala în alegerea măsurilor de prevenție impuse în întreaga lume, în garantarea eficienței vaccinurilor aprobate(!!!) și comportamentul de tipul slovei lui Ion Creangă ”Povestea Drobului de Sare” mă fac să mă gândesc că ar trebui să ne mai îndreptăm atenția și către alte mijloace de întărire a capacității naturale de apărare a organismului împotriva oricărui atac viral.

Fără a vorbi aici despre vreo campanie antivaccinare și păstrând respectul față de specialiștii oficiali în virusologie și imunologie, mă gândesc că ar trebui să apelăm și la înțelepciunea străveche a celor care au construit, de-a lungul mai multor milenii, medicina adevărată, eficientă și care au salvat omenirea de la pieire, a celor care au plămădit cu pasiune și înțelepciune medicina modernă de azi. Dacă, de pildă, medicina tradițională chineză ar fi fost doar o adunătură de superstiții și ”leacuri băbești” prostești, probabil că nu ar mai fi devenit una dintre țările cu cea mai numeroasă populație – în ciuda unei aparente lipse de igienă și reguli sanitare(în accepțiunile vremii, în Europa).

Același lucru s-a întâmplat în tot Extremul Orient. Ponderea populației acestei regiuni a lumii a fost mereu de aproximativ 60%, față de populația întregii lumi.

Desigur, aș putea să vă plictisesc cu un șir nesfârșit de argumente solide despre importanța medicinii orientale și modul în care aceasta se poate integra perfect cu medicina occidentală. Dar, vreau să trec mai repede către subiectul meu din acest articol: Qigong și rolul său în creșterea imunității organismului uman în lupta cu orice sursă patogenă – atât endogenă(disfuncții generate de erori de alimentație, mod de viață, abordare psiho-emoțională etc.) cât și exogenă(factori infecțioși, traume etc.).

Tehnicile dezvoltate în ultimii opt mii de ani de maeștrii de Qigong au dovedit, în mod incontestabil, valoarea acestei discipline în privința întăririi sănătății, a creșterii rezistenței la îmbolnăvire, a recuperării capacităților fizice, precum și a susținerii tuturor acestor rezultate în plan spiritual.

Școala de Qigong QITAKY, dezvoltată de peste 3 decenii și recunoscută de cele mai înalte foruri mondiale(Fedrația Mondială de Qigong, Forumul Mondial de Qigong, Medicină Tradițională, Arte Marțiale și Yi King - Tokyo), precum și de World Organization for Natural Medicine(WONM), a pus în evidență flexibilitatea și perenitatea acestei discipline multimilenare, dovedind prin creativitate continuă că Qigong este o adevărată știință, aflată în pernanență cu un pas înaintea timpului. Tocmai de aceea, tehnicile de prevenire și cele de tratare a multor afecțiuni s-au îmbogățit și îmbunătățit în școala QITAKY-QIGONG, conferindu-i personalitate și respectul instituțiilor internaționale deschise către această abordare.

Noul cantonament de vară de pe litoralul românesc, în stațiunea Jupiter, programat în perioada 28 august – 5 septembrie, 2021, vă propune să experimentați aceste metode naturale, non-invazive, fără riscuri, prin care să vă consolidați capacitatea de apărare a organismului împotriva oricărui atac – endogen, sau exogen.

Nu trebuie să fii un practicant mai vechi.

Nu trebuie decât să participi și să urmezi programul nostru de exerciții la malul mării. Poate fi o formă de concediu activ, în care nu doar cheltui bani, ci, mai și pleci cu câștiguri inestimabile, pentru toată viața.

Stresul generat de permanentele știri alarmante, de restricțiile de la cele mai normale lucruri din viața ta nu te vor mai afecta și, în consecință, nu-ți vor mai șubrezi imunitatea. Dar, te vor face să-ți activezi conștiința, să privești cu limpezime și obiectivitate evoluția evenimentelor și să reacționezi responsabil.

Nu te voi îndemna să încalci regulile impuse de guvernanți și nici să refuzi vaccinarea. Dar, te voi ajuta să-ți întărești organismul chiar și pentru cazul în care un vaccin ar putea să manifeste eventuale efecte negative neprevăzute.

Sunt absolut convins că, dacă tot staful de politicieni care se ocupă intens de lupta cu pandemia ar participa la o asemenea instruire, ar avea de câștigat în alegerea soluțiilor eficiente, mai puțin costisitoare, ușurându-le sarcina grea pe care trebuie să o ducă pe umerii lor și ai medicilor din linia întâi, în bătălia cu COVID-19.

Vom apela chiar și la o tehnică de meditație asupra acumulărilor karmice ale fiecărui participant; astfel încât, prin conștientizarea unor informații și programe cu efecte patogene, acestea să fie anulate pe cale mentală. Mintea este mai puternică decât orice! Este o cale interesantă și eficientă de a identifica și înlătura programele ascunse în subconștient, eliberându-ne de o mare parte din riscurile de îmbolnăvire.

Cantonamentul se va desfășura pe plaja din dreptul hotelului CAPITOL, din Jupiter. Programul de exerciții va fi următorul:

  • 6.00 – 7.30 - primul antrenament(culegere de energie în timpul răsăritului de Soare, exerciții de mobilitate, alte exerciții de Qigong, Taijiquan pas-cu-pas)
  • 12.30 – 13.30 - seminar teoretic(o dată la 2 zile)
  • 18.30 – 20.00 - antrenamentul de seară(setul de bază QITAKY, meditația de explorarea a trecutului, alte exerciții, Taijiquan pas-cu-pas)

Taxa de participare este de 450 RON/pers., indiferent de perioada prezenței la activități(nu există plăți fracționate) și poate fi achitată numerar, pe loc, sau prin transfer bancar către SC QITAKY-QIGONG SRL, cont la ING Bank Agennția 5516 Unirii Coposu, IBAN RO89INGB0000999906387438. Persoanele care îi însoțesc pe participanți(copii, soți/soții, bunici etc)nu plătesc nicio taxă.

Cazarea este la latitudinea fiecăruia. Pentru confortul accesului la antrenamente, este de preferat să cauți cazare cât mai aproape de hotelul CAPITOL.

Ne vom întâlni în ziua de 28 august, la ora 14.00, în holul hotelului CAPITOL, pentru a constitui grupul și a vă comunica amănuntele programului.

Informații suplimentare, la telefoanele: 0744 985 006, 0723 651 153, 021 327 42 89.

Cu tot respectul, QITAKY-QIGONG invită pe toți responsabilii gestionării pandemiei din România – inclusiv pe dl. Președinte Klaus Iohannis - să experimenteze și această cale de...vaccinare a românilor.

Apreciind eforturile acestor oameni în lupta cu pandemia, le vom acorda gratuitate la participare.

Împreună, învingem pandemia!

Cu stimă,

Adrian FLOREA - www.qitaky.ro

Mare Maestru Internațional de Qigong

Doctor de Medicină Naturală(WONM)

Doctor în Servicii Umanitare(WONM)

Specialist în Medicină Tradițională Chineză

1 Response

  1. Attractive section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts. Anyway I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently quickly. Also visit my homepage :: <a href="https://musicnights.ro/page/3/" rel="nofollow ugc">MusicNights.ro</a>

Leave a comment