Veniţi la Congres! Omenirea la rascruce!…

Scriam, pe la sfârşitul primăverii, despre marile schimbări cu care urmează să ne confruntăm în următorii ani: migrarea polilor magnetici ai Terrei, alinierea planetelor, trecerea prin centura fotonică şi alte fenomene majore care par a fi catastrofale pentru omenire. Mai scriam în acel articol că nu este cazul să ne cutremurăm prea tare, căci toate aceste evenimente de dimensiuni planetare şi chiar galactice nu constituie noutăţi în istoria Pământului, a sistemului nostru solar şi a galaxiei din care facem parte. Şi nici măcar în istoria omenirii. Diferenţa constă doar în faptul că nivelul general al cunoaşterii Universului şi a legilor care-l guvernează este mai ridicat la mult mai mulţi dintre locuitorii planetei noastre şi acest lucru ne face să fim mai îngrijoraţi decât erau strămoşii noştri.

Totuşi, Omul preistoric avea percepţiile sale - foarte corecte şi complexe - astfel încât a găsit cu simplitate şi naturaleţe căile de supravieţuire, sau poate de selecţie naturală. Altfel, nu am mai fi existat NOI, cei de astăzi. Nu ar fi rău să ştim cum a făcut el, Omul preistoriei. Dar, beneficiem în acest mileniu de cunoştinţe şi de oameni de ştiinţă autentici, capabili să ne dea explicaţii savante despre ceea ce se va întâmpla. Cum, orice boală poate fi tratată şi vindecată mai uşor atunci când se cunosc exact cauzele ei, suntem convinşi că ne va fi mult mai uşor să dăm soluţii pentru ca omenirea să-şi poată continua existenţa şi misiunea în acest Univers.

Despre analizele asupra acestor fenomene şi soluţiile oferite de specialişti puteţi afla participând la Congresul "Schimbări planetare - Omenirea la răscruce", care va avea loc la sala de spectacole a Cercului Militar Naţional, din bd. Regina Elisabeta nr.21, în zilele de 29 şi 30 Octombrie, 2011.

Toate amănuntele le puteţi afla din link--ul de mai jos:

http://schimbariplanetare.wordpress.com/2011/09/28/congresul-schimbari-planetare-omenirea-la-rascruce/

Voi avea şi eu o prelegere în cea de a doua zi a congresului. Dar, cel mai important lucru este că mă voi afla în compania unor oameni valoroşi ai acestei ţări, pe care îi vom putea audia împreună în cele două zile pline ale manifestării.

Vă aştept acolo pe toţi cei interesaţi. Pentru că eu am şi soluţii!

Adrian Florea - Mare Maestru Internaţional de Qigong, Specialist în Medicină Tradiţională Chineză, Maestru Feng Shui

No Comments Yet.

Leave a comment