1 și 2 MARTIE: CURS DE NUTRIȚIE ȘI DIETOTERAPIE CHINEZĂ

În ultima vreme, tema dietelor de slăbire sau de creștere a capacităților de efort fizic este din ce în ce mai frecvent abordată în presa scrisă și vizuală, cât și pe rețelele de socializare. Cele mai multe spam-uri sunt reclame despre metode de slăbire ”rapide” și ”eficiente”. Adevărul despre efectele reale ale acestor reclame îl aflu de la nenumărații pacienți care ne calcă pragul cabinetului, dezamăgiți de tot felul de pseudo-specialiști care i-au făcut să înțeleagă clar ce înseamnă "efectul Yo-Yo" și să-și piardă aproape complet speranțele că vor redeveni niște oameni normo-ponderali.

Cursul meu de "Nutriție și dieto-terapie chineză" a adus noi perspective - mult mai realiste! - celor care și-au dorit să scape de obsesia kilogramelor în plus. Chinezii au primit lecția nutriției sănătoase și echilibrante de la înțelepții lor, în urmă cu circa 5000 de ani. Au avut, așadar, destulă vreme să verifice practic principiile formulate atunci. Le-au aplicat, și le-au impregnat în formula lor genetică, iar acum nu le mai pot exprima în cuvinte, ci, numai în mod practic.

Eu le-am reformulat, le-am explicat și le-am cuantificat, pentru ca oricare non-chinez să le poată pune în practică fără dificultăți.

Dacă  vreți să aflați aceste lucruri, atunci înscrieți-vă la un nou curs. Sunați, comunicați numele și numărul de telefon(eventual, adresa de e-mail) și gândiți-vă să vă rezervați câte 3 ore într-o vineri seară și sâmbătă dimineață, pe 1 şi 2 martie. Prânzul îl puteți lua atunci, ca invitați ai mei la un restaurant chinezesc cu preparate autentice cantoneze.

Prețul cursului este de 480 RON/pers.

Puteți suna la unul din telefoanele: 0744985006, 0722243008 sau 0723651153

Cu multă dragoste,

Adrian FLOREA

  • Specialist în Medicină Tradițională și Nutriție Chineză
  • Mare Maestru Internațional de Qigong
  • Maestru Feng Shui

No Comments Yet.

Leave a comment