CANTONAMENT DE IARNĂ QITAKY-QIGONG – VALEA CU PEȘTI

Școala QITAKY-QIGONG propune tuturor celor interesați  să-și consolideze sănătatea psihică și fizică minunatul CANTONAMENT DE IARNĂ de la VALEA cu PEȘTI, pe drumul Transfăgărășanului.

Situat la 38 km de Curtea de Argeș și la 9 km de barajul de la Vidraru, hotelul de 4 stele ”Valea cu Pești” ne oferă cadrul excelent pentru a ne menține sănătoși la minte, la trup și în spirit. Pe lângă peisajul încântător pe care îl oferă din aproape toate camerele sale – se poate vedea o panoramă care cuprinde barajul hidrocentralei Vidraru lacul de acumulare și până la vârful Bâlea – poziționarea hotelului este într-o zonă binecuvântată cu o abundență energie benefică, regeneratoare. Ceea ce ne oferă șansa de a absorbi din plin cele mai naturale și bogate informații de calm interior, de optimism și forță de a învinge orice greutăți, orice atac patogen, practicând exercițiile de Qigong ale școlii noastre.

Pentru cei care nu au mai cunoscut experiența QITAKY, este bine să știe că stilul nostru de Qigong este validat din 1998 de către ”Federația Mondială de Qigong” (cu sediul în San Francisco, SUA), de către ”Forumul Mondial de Qigong , Medicină Tradițională, Arte Marțiale, Yi Qing și Feng Shui” din Japonia, precum și de ”Asociația Nord-Americană de Qigong” (Canada). Valorile de reucperare și întreținere a sănătății au fost recunoscute și de Organizația Mondială de Medicină Naturală(WONM) cu sediul în Toronto, Canada.

Cei care au mai participat la cantonamentele noastre de început de an, la ”Valea cu Pești” - pe care le facem de 27 de ani! - au rămas cu amintiri minunate, de neșters.

Mulți au crezut că exageram atunci când afirmam că liniștea monumentală a locului este atât de profundă, încât atunci ”când ninge, poți să asculți fulgul de nea așezându-se pe creanga de brad”. Dar, s-au convins că nu am greșit.

Tot în acest cadru minunat, la 32 km mai încolo, pe Transfăgărășan, ne regăsim și pacea și forța spirituală la Mănăstirea cu hramul Sfântului Prooroc Ilie, de la Piscul Negru, unde nu ratăm niciodată frumoasa sărbătoare a botezului Mântuitorului – Boboteaza. Prețuind și arătând multă iubire față de grupul QITAKY, părintele stareți Nicodim ne onoreză cu un preznic călugăresc, imediat după slujbă, completându-ne bucuria de a asista la o ceremonie pe malul râuluiși la întrecerea unor curajoși și credincioși drumari, care se aruncă în apă pentru arecupera crucea aruncată de părinte.

Este ușor de înțeles că vă invităm să vă bucurați de această terapie completă și înălțătoare la cantonamentul nostru din perioada 3 – 10 Ianuarie, 2021.

Vom fi cazați în superbe camere – cu tot confortul – în Hotelul ”Valea cu Pești”, care ne va asigura și toate cele 3 mese zilnice la aceleași tarife ca și în anul precedent:

Cameră dublă……………………………….250 lei/zi/pers = 1750 lei/pers/sejur

Cameră single………………………………300 lei/zi/pers = 2100 lei/pers/sejur

Garsonieră…………………………………..530 lei/zi = 3710 lei/sejur

Aceste plăți se pot face direct la recepția hotelului.

Taxa de participare la programul nostru de Qigong (antrenamente dimineața și seara) este de 450 lei/pers/sejur. Veți primi și bonus câteva seminarii – informații inedite, explicații, vizionări de filme documentare - înaintea prânzului.

Proramul de activitate:

7.30 ………….antrenament de dimineață(în sală);

9.00 …………..mic dejun;

10.30 …………antrenament afară(tajiquan + culegere energie de la copaci, pe malul lacului)

12.00 …………seminar teoretic;

18.30 …………antrenament de seară(în sală).

Termenul limită pentru înscrieri este 8 decembrie, 2020.

Înscrierile se fac la sediul cabinetului nostru din str. Iuliu Barasch nr.12, ap.1, interfon 1, sector 3. La înscriere se va achita taxa de participare. Aceasta poate fi plătită și prin transfer bancar către SC QITAKY-QIGONG SRL, la ING Bank, Agenția 5516 Coposu, București, cod IBAN : RO890000999906387438.

Transportul se face cu mijloace proprii. Dacă se alcătuiește un grup de minimum 12 persoane, putem închiria un microbuz care să asigure transport dus-întors.

Vă așteptăm cu drag și bucuria aerului proaspăt al Transfăgărășanului.

Adrian FLOREA

MARE MAESTRU INTERNAȚIONAL DE QIGONG

SPECIALIST MEDICINĂ TRADIȚIONALĂ CHINMEZĂ

SPECIALIST NUTRIȚIE ȘI DIETOTERAPIE CHINEZĂ

DOCTOR MEDICINĂ NATURALĂ(World Organization for Natural Medicine – WONM)

DOCTOR SERVICII UMANITARE(WONM)

MAESTRU FENG SHUIÂ

MAESTRU ARTE MARȚIALE

No Comments Yet.

Leave a comment