CANTONAMENT de vară QITAKY-QIGONG la Jupiter

Pentru aceia dintre voi care nu s-au putut alătura grupului nostru ce va efectua un stagiu în Grecia, iată varianta celui de-al doilea cantonament de vară: Jupiter, în perioada 26 august - 3 septembrie, 2017.
Cazarea se face la oricare dintre hotelurile DELTA
sau CALIFORNIA, din stațiunile Jupiter şi Cap Aurora. Prețul unei camere cu 2 paturi: 195 RON/noapte,  cu micul dejun, inclus în preţul camerei.
Aceeași cameră, închiriată în regim single: 152,5 RON/noapte. De asemenea, cu mic dejun inclus.
Taxa de participare la programul de cantonament de 8 zile: 400 RON/pers.
Așadar, un participant care dorește să ocupe o cameră dublă la partaj, va cheltui pentru un cantonament complet: 780(cazare) + 400(canton.) = 1180 RON
Dacă se alege camera single, atunci prețul final va fi : 1220(cazarea) + 400(canton.) = 1620 RON
Desigur, cei ce doresc să participe la cantonamentul nostru pot veni însoțiți de copii sau alte rude care să le faciliteze prezența la programul nostru, fără a fi obligate să plătească taxa de cantonament pentru aceste persoane.

Mai puteți profita și de oferta specială pentru grupul nostru: achiziționând un card de masă de la recepția hotelului, puteți depune minimum 340 RON și să mâncați, la oricare din restaurantele COHOTELS, de dublul sumei!!
Și, încă o informație valoroasă! COHOTELS DELTA oferă tuturor copiilor până la vârsta de 10 ani următoarele facilități:
• masă gratuită și meniuri speciale pentru copii
• programe zilnice de distracție pe plajă cu actori specializați în jocuri cu copiii
• concursuri și jocuri conduse de actori în parcul Kids Land
• școală de teatru și spectacole interactive în fiecare seară
Toate aceste programe sunt gratuite!!!.

MAI MULT!!!
Puteți beneficia, de asemenea, de o reducere de 50% la plata șezlongurilor de pe plajele DELTA, dacă achitați anticipat, pe perioada dorită, la recepția hotelului.
Ultimul termen pentru înscrieri și plata integrală a cantonamentului : 31 Iulie, 2017.

Dar, puteți începe, de pe acum, să vă faceţi REZERVĂRILE DE CAMERE direct cu reprezentanţii COHOTELS la telefonul 0751 22 55 02, sau prin e-mail: office@hoteldelta.ro . Este suficient să spuneți că faceți parte din "Grupul Qitaky" și, apoi, să vă exprimați opțiunile pentru tipul și amplasarea camerei/apartamentului, la oricare dintre hotelurile DELTA sau CALIFORNIA.

DE REȚINUT!!!
Participanții la acest  stagiu care vor avea prezență 100% la tot programul nostru, vor primi o Diplomă de Perseverență - QITAKY®, pe baza căreia vor beneficia, timp de 3 luni, de o reducere de 50% din taxa plătită la sala noastră de exerciții din București. Simpla participare la stagiu, indiferent de frecvența prezenței la antrenamente, aduce, timp de 3 luni, o reducere de 25% din taxa sus-amintită.

Alte informaţii, puteţi afla sunând la: 0722243008, sau 0744985006, 0723651153, sau 0726107376.

Cu multă stimă şi urări de armonie şi sănătate,

Adrian Florea - Mare Maestru de Qigong, Specialist în Medicină Tradiţională Chineză 

IMG_4847

No Comments Yet.

Leave a comment