HAI SĂ NE BATEM CU COVID-19 LA JUPITER! STAGIU DE EXERCIȚII DE QIGONG DEDICAT CREȘTERII IMUNITĂȚII. AM SIMPLIFICAT REGULILE!!

Stagiile de exerciții de Qigong & Taijiquan ale școlii QITAKY au căpătat deja valoare de tradiție. În fiecare an - de obicei, de câte 2 ori în fiecare vară – ne bucurăm de cota zero a Mării Negre, culegând energia binefăcătoare a Soarelui la fiecare răsărit, precum și de aerosolii pe care îi respirăm conform tehnicilor speciale, sub îndrumarea Marelui Maestru Internațional Adrian Florea.

Fiecare stagiu a fost dedicat câte unei teme anume. De data aceasta, ne vom concentra asupra exercițiilor care ne pot crește imunitatea și capacitatea organismului de a se apăra de orice surse patogene.În plus, este o excelentă ocazie de a învăța Taijiquan pas-cu-pas, ceea ce nu ar fi posibil nici la antrenamentele la sală, nici la antrenamentele online.

Dacă nu te-ai înscris până acum, mai ai încă timp!

Dar, nu uita!

Pentru siguranța ta și a întregului grup, trebuie să ai mască de protecție pentru momentele dinafara antrenamentelor și să păstrezi distanța de siguranță, atât în timpul exercițiilor, cât și în afara lor.

Practicanții școlii QITAKY-QIGONG sunt cunoscuți și ca persoane care respectă pe cei din jur, respectă legile și sunt exemple de etică și comportament social.

Perioada stagiului nostru este 22 – 29 august.

Antrenamentele se vor desfășura pe plaja neamenajată din dreptul hotelului CAPITOL, din stațiunea Jupiter.

Cazarea o poți alege unde dorești.

Taxa de participare este de 450 Lei/pers pentru toată perioada stagiului și poate fi achitată online la ING Bank, cont RO89INGB0000999906387438, Agenția 5516 Coposu, titular QITAKY-QIGONG SRL, sau direct în numerar, în prima zi a stagiului..

Pentru alte detalii puteți suna la unul din telefoanele:

0744 985 006

0722 243 008

0723 651 153

sau qitaky@gmail.com

Vă aștept cu drag,

Adrian FLOREA

Mare Maestru internațional de Qigong(fondator al stilului QITAKY)

Doctor în Medicină Naturală(acreditat de World Organization for Natural Medicine- WONM);

Doctor în servicii Umanitare(WONM)

Maestru Feng Shui

No Comments Yet.

Leave a comment