Iunie 2016 – Energia sexuala, sursa de autoterapie

Nu! Nu voi veni să vă învăţ noi tehnici în practicile sexuale!

Dar, este foarte mare nevoie de cât mai multe mijloace de tratament asupra unui mare număr de afecţiuni, la care medicina alopată face cu greu faţă. Trăim - în mod deosebit, în România - o perioadă în care sistemul medical se dovedeşte fragil, lipsit de credibilitatea şi siguranţa de altă dată. Şcoala românească de medicină - altă dată, una dintre cele mai respectabile din lume! - este "infectată" de personaje care nu fac cinste marilor noştri profesori.

Arta manipulării energiei vitale - QIGONG - ne aduce multe soluţii complementare tehnicilor alopate şi cu rezultate uimitoare. Chiar dacă, deocamdată, specialiştii medicinii hipocratice nu vor să recunoască aceste succese, ele sunt certe şi verificate statistic, aducând în atenţie metode simple, ieftine şi eficiente ce nu pot fi contestate ci, doar ignorate cu bună ştiinţă.

Un studiu efectuat din vremuri imemoriale de către marii maeştri ai medicinii tradiţionale chinezeşti a arătat că, din totalul energiei esenţiale(rezerva noastră de viaţă) Zongqi, o parte importantă o constituie energia de reproducere = energia sexuală. Aceasta conţine toată informaţia genetică prenatală a posesorului său, putând fi interpretată şi ca o grilă de control a datelor care susţin programele funcţionale corecte ale organismului uman. Dincolo de rolul său de a susţine perpetuarea speciei, precum şi acela de natură erotică, energia sexuală poate fi utilizată şi ca o sursă de completare şi/sau refacere a informaţiilor pierdute sau alterate care fac ca organele, sau sistemele de organe să cadă pradă diverselor patologii. Mai mult decât atât: prin tehnici bine însuşite şi aplicate corect, energia sexuală poate fi transformată parţial sau total în energie spirituală. Călugării isihaşti stăpânesc tehnici de meditaţie prin rugăciuni cu ajutorul cărora îşi convertesc în totalitatea energia sexuală în cea spirituală, înlăturând astfel riscul tentaţiilor erotice.

Însuşindu-ne metodele de lucru cu qi-ul, promovate de şcolile de Qigong, putem să ajungem să controlăm conştient Jingqi(energia de reproducere) şi să o redirijăm spre a deveni o sursă vindecătoare. Cu alte cuvinte, fără a avea prea multe cunoştinţe medicale, oricine poate învăţa cum să-şi folosească această sursă completă de informaţie biologică şi funcţională a corpului pentru a-şi trata orice afecţiune. tantra_yoga_crystalitas_tantra_yoga_course_150x100

Nu poate fi vorba despre vreun impediment pentru persoanele vârstnice, intrate în faza de menopauză/andropauză, deoarece energia sexuală izvorăşte din energia esenţială(Zongqi) şi, atâta vreme cât suntem în viaţă, înseamnă că mai avem sursă de alimentare pentru cea care să reconstituie starea de sănătate.
Să mai luăm aminte şi faptul că, în cazul persoanelor care au suferit extirparea glandelor sexuale, tehnicile de lucru cu energia sexuală pot contribui la reconstituirea structurii energetice a acestor organe. Astfel, se activează un mecanism prin care celelalte glande endocrine vor transforma o parte din hormonii lor în hormoni ai glandelor ce nu mai există, nemaifiind necesară o compensare artificială cu ajutorul medicamentelor.original_1412017871.1146Aşadar, dragi cititori, vă invit să participaţi la o nouă ediţie a cursului de utilizare a energiei sexuale în scopuri terapeutice, în perioada 20 -22 iunie, 2016. În fiecare din aceste zile, cursul se va desfăşura între orele 18.30-21.30. Taxa de participare este de 400 RON/pers.

Deoarece am planificat acest curs în aceeaşi săptămână cu cel de Feng Shui(23-26 iunie), precum şi datorită faptului că există dorinţa unora de a le urma pe amândouă, am decis să le  aplic acestora o reducere de 200 RON din taxa pentru cel de-al doilea curs.

Înscrierile se fac prin telefon, la numerele: 0744985006, 0722243008 sau 0723651153, comunicându-ne numele, numărul de telefon şi adresa de e-mail. Puteţi solicita înscrierea şi prin e-mail, la qitaky@gmail.com, sau info@qitaky.ro. Avansul minim este de 50% din taxă şi trebuie achitat până la data de 17 iunie.

Vă aştept cu drag,

IMG_4847

Adrian Florea  -  Mare Maestru Internaţional de Qigong, Maestru Feng shui, Specialist în Medicină Tradiţională Chineză

No Comments Yet.

Leave a comment