IUNIE 2021 – CANTONAMENTUL QITAKY PE LITORALUL ROMÂNESC

Am ales perioada 26 iunie – 4 iulie, pentru a continua tradiția cantonamentelor noastre de vară.

Antrenamentele se vor desfășura pe plaja din dreptul hotelului CAPITOL.

De data aceasta, ne vom concentra asupra exercițiilor care ne pot crește imunitatea și capacitatea organismului de a se apăra de orice surse patogene. În plus, este o ocazie de a învăța Taijiquan pas-cu-pas; ceeace nu se poate face nici la antrenamentele la sală, nici la cele online.

La sosirea în stațiune, vom avea o întâlnire în holul hotelului CAPITOL, la ora 14.00, pentru a vă comunica datele privind organizarea cantonamentului.

Taxa de participare la programul de cantonament de 8 zile: 450 RON/pers. și poate fi achitată la sediul cabinetului nostru din str. Iuliu Barasch 12, ap.1, sector 3, sau în prima zi a sejurului, cu prilejul ședinței de informare. Pentru cei care preferă varianta transferului bancar, se poate folosi contul SC QITAKY-QIGONG SRL, la ING Bank, Agenția Unirii Coposu, IBAN: RO89INGB0000999906387438.
Desigur, cei ce doresc să participe la cantonamentul nostru pot veni însoțiți de copii sau alte rude care să le faciliteze prezența la programul nostru, fără a fi obligate să plătească taxa de cantonament pentru aceste persoane.

Dar, puteți începe de pe acum să vă faceţi REZERVĂRILE DE CAMERE. Hotelurile aplică o reducere de 15% pentru clienții care plătesc integral sejurul până la 31 martie 2021.

Alte informaţii, puteţi afla sunând la: 0744 985 006(Dl.Adrian Florea), 0723 651 153(Dna Laura Florea)

Cu multă stimă şi urări de armonie şi sănătate,

Adrian Florea
Mare Maestru Internațional de Qigong,
Doctor
în Medicină Naturală(WONM)

Doctor în Servicii Umanitare(WONM)

Maestru de Arte Marțiale - SIFU 2
Maestru Feng Shui

Specialist în Managementul Durerii- metoda ”Matricea Ngui”-

No Comments Yet.

Leave a comment