NGUI MATRIX – curs unic în lume despre stoparea durerii

NGUI MATRIX

O METODĂ UNICĂ DE TERAPIE A DURERII

CURS DE INIȚIERE DE O ZI, CU DR. STANLEY NGUI

Pe 23 martie, 2019, medicii români - ca și toți cei interesați - au șansa extraordinară de a cunoaște și învăța tehnicile surprinzătoare ale Matricii Ngui – calea naturală, non-invazivă, non-toxică și susținută științific de către un prieten al României: Marele Maestru de Qigong Dr. Stanley Ngui Hon Sang.

Dr. Stanley Ngui este licențiat în Medicină Tradițională Chineză, Doctor în Științe în Acupunctură, Medicină Naturală, Medicină Integrativă și Servicii Umanitare.

A primit, în anul 2009, titlul de Cavaler al Ordinului Suveran Ortodox al Cavalerilor Ospitalieri ai Sfântului Ioan.

În prezent, dl. Stanley Ngui este membru al Comitetului Director al Secției de Medicină Integrativă și Ortomoleculară a Organizației Mondiale a Practicienilor de Medicină Naturală și ambasador și cancelar pentru America de Nord.

Totodată, Dr. Stanley Ngui este și Președintele Centrului pentru Dezvoltarea Persoanelor Supradotate, precum și al Departamentului de Acupunctură și Dependențe al Colegiului de Medicină Umanitară.

În calitate de Mare Maestru de Qigong, Stanley Ngui este fondator al Academiei Canadiene de Studii de Qigong și director fondator al Federației Canadiene de Kung Fu(Toronto).

Cu o asemenea carte de vizită, Stanley Ngui Hon Sang – un admirator al României – continuator în generația a 23-a a familiei Ngui de Mari Maeștri de Qigong, s-a oferit să împărtășească și românilor din cercetările, realizările excepționale și experiențele sale în cadrul Cursului de Terapia Durerii prin Metoda ”Matricea Ngui”.

Durata cursului: 8 ore(cu pauze de cafea și o pauză de lunch-light., de-a lungul zilei de 23 martie, 2019, începând cu ora 9.00.

Locul desfășurării: Hotel RAMADA PLAZA, București(în funcție de numărul cursanților, vom stabili și sala de conferințe aleasă)

Taxa de participare: € 350/pers (include și coffee breaks și lunch-light).

Înscrierile se fac la QITAKY-QIGONG SRL, prin telefon:

0744 985 006

0722 243 008

0723 651 153

sau prin e-mail: qitaky@gmail.com

Plata taxei de participare se poate face, începând cu data de 3 decembrie, 2018. La momentul înregistrării, veți primi și datele despre modalitățile de plată.

Ne gândim cât de important este acest curs pentru mulți medici, dar și pentru persoanele care trec prin episoade tulburătoare cauzate de diverse dureri.

Vă așteptăm!

Cu stimă,

Adrian FLOREA

Mare Maestru Internațional de Qigong

Specialist În Medicină Tradițională Chineză

Membru al Comitetului Director al Federației Mondiale de Qigong

Director Onorific al Forumului Mondial de Qigong, MTC și Arte Marțiale (Tokyo)

Fondator al Școlii QITAKY-QIGONG din România

No Comments Yet.

Leave a comment