NU RATA CANTONAMENTUL DE IARNĂ QITAKY-QIGONG -2021!

Avem certitudinea permisiunii de funcționare a hotelului Valea cu Pești, în perioada 3 – 10 ianuarie 2021! Vom fi găzduiți cu respectarea regulilor impuse de pandemie, în deplină legalitate. Ca un semn de solidaritate față de tradiția de 27 de ani a cantonamentelor Școlii QITAKY, patronii hotelului au decis să nu condiționeze cazarea noastră de un număr minim de camere ocupate.

 

Vă invităm să vă bucurați de această terapie completă și înălțătoare la cantonamentul nostru din perioada 3 – 10 Ianuarie, 2021.

Vom fi cazați în superbe camere – cu tot confortul – în Hotelul ”Valea cu Pești”, care ne va asigura și toate cele 3 mese zilnice la aceleași tarife ca și în anul precedent:

  • Cameră dublă……………………………….250 lei/zi/pers = 1750 lei/pers/sejur
  • Cameră single………………………………300 lei/zi/pers = 2100 lei/pers/sejur
  • Garsonieră…………………………………..530 lei/zi = 3710 lei/sejur

Aceste plăți se pot face direct la recepția hotelului. Se primesc şi plăţi cu card, precum şi cu tichete de vacanţă.

Taxa de participare la programul nostru de Qigong (antrenamente dimineața și seara) este de 450 lei/pers/sejur. Veți primi și bonus câteva seminarii – informații inedite, explicații, vizionări de filme documentare - înaintea prânzului.

Proramul de activitate:

7.30 ………….antrenament de dimineață(în sală);

9.00 …………..mic dejun;

10.30 …………antrenament afară(taijiquan + culegere energie de la copaci, pe malul lacului)

12.00 …………seminar teoretic;

18.30 …………antrenament de seară(în sală).

Rezervările de camere se pot face direct prin e-mail: valeacupesti@gmail.com, cu precizarea că faceți parte din Grupul QITAKY, precum și cu formularea de genul doresc rezervarea camerei nr. X , sau doresc rezevarea unei camere duble, la etajul Y, cu vedere spre lacul Vidraru… Imediat după obținerea rezervării, anunțați-ne prin telefon/SMS/Whatsapp/e-mail, pentru a avea evidența participanților.

Astfel, vă oferim ca termen final de înscrieri date de 22 decembrie.

Înscrierile se fac la sediul cabinetului nostru din str. Iuliu Barasch nr.12, ap.1, interfon 1, sector 3, tel. 0723 651 153, sau 0744 985 996. La înscriere se va achita taxa de participare. Aceasta poate fi plătită și prin transfer bancar către SC QITAKY-QIGONG SRL, la ING Bank, Agenția 5516 Coposu, București, cod IBAN : RO89INGB0000999906387438.

Transportul se face cu mijloace proprii. Dacă se alcătuiește un grup de minimum 12 persoane, putem închiria un microbuz care să asigure transport dus-întors.

Vă așteptăm cu drag și bucuria aerului proaspăt al Transfăgărășanului.

Adrian FLOREA

MARE MAESTRU INTERNAȚIONAL DE QIGONG

SPECIALIST MEDICINĂ TRADIȚIONALĂ CHINMEZĂ

SPECIALIST NUTRIȚIE ȘI DIETOTERAPIE CHINEZĂ

DOCTOR MEDICINĂ NATURALĂ(World Organization for Natural Medicine – WONM)

DOCTOR SERVICII UMANITARE(WONM)

MAESTRU FENG SHUI

MAESTRU ARTE MARȚIALE

No Comments Yet.

Leave a comment