STAGIUL QITAKY-QIGONG de pe litoral: ultimele zile de înscrieri!

Dragi prieteni și discipoli ai Școlii QITAKY-QIGONG,

Vă informăm că încă mai puteți,  să vă programați 8 zile de vacanță activă pe litoralul românesc, în perioada 25 august - 2 septembrie, 2018.

Este intervalul în care vom continua tradiția de 28 de ani de cantonamente cu exerciții de Qigong efectuate la malul mării. Citiți articolul dedicat acestui subiect la rubrica ARTICOLE și veți obține motivațiile participării oricui la o asemenea activitate, precum și mai multe explicații.

Puteți să vă mai faceți rezervări de camere numai până la 31 iulie, 2018 la unul din hotelurile companiei de turism COHOTELS: este vorba de Hotel DELTA și Hotel CALIFORNIA. O rezervare timpurie vă aduce avantajul de a alege mai ușor hotelul, etajul, tipul de cameră/apartament, precum și poziționarea camerei.

Prețul unei camere cu 2 paturi: 220 RON/noapte,  cu micul dejun, inclus în preţul camerei.
Aceeași cameră, închiriată în regim single: 165 RON/noapte. De asemenea, cu mic dejun inclus.
Taxa de participare la programul de cantonament : 400 RON/pers.
Așadar, un participant care dorește să ocupe o cameră dublă la partaj, va cheltui pentru un cantonament complet: 880(cazare) + 400(canton.) = 1280 RON
Dacă se alege camera single, atunci prețul final va fi : 1320(cazarea) + 400(canton.) = 1720 RON
Desigur, cei ce doresc să participe la cantonamentul nostru pot veni însoțiți de copii sau alte rude care să le faciliteze prezența la programul nostru, fără a fi obligate să plătească taxa de cantonament pentru aceste persoane.

Mai puteți profita și de oferta specială pentru grupul nostru: achiziționând un card de masă de la recepția hotelului, puteți depune minimum 340 RON și să mâncați, la oricare din restaurantele COHOTELS, de dublul sumei!!
Și, încă o informație valoroasă! COHOTELS DELTA oferă tuturor copiilor până la vârsta de 10 ani următoarele facilități:
• masă gratuită și meniuri speciale pentru copii
• programe zilnice de distracție pe plajă cu actori specializați în jocuri cu copiii
• concursuri și jocuri conduse de actori în parcul Kids Land
• școală de teatru și spectacole interactive în fiecare seară
Toate aceste programe sunt gratuite!!!.

MAI MULT!!!
Puteți beneficia, de asemenea, de o reducere de 50% la plata șezlongurilor de pe plajele DELTA, dacă achitați anticipat, pe perioada dorită, la recepția hotelului.
Ultimul termen pentru înscrieri și plata integrală a cantonamentului : 31 Iulie, 2018. Plata se face la sediul cabinetului QITAKY-QIGONG, unde veți primi și voucher-ul care atestă rezervarea și plata pentru cazare și cantonament.

Dar, grăbiți-vă să faceţi rezervările de camere direct cu reprezentanţii COHOTELS la telefonul 0751 22 55 02, sau prin e-mail: office@hoteldelta.ro . Este suficient să spuneți că faceți parte din "Grupul Qitaky" și, apoi, să vă exprimați opțiunile pentru tipul și amplasarea camerei/apartamentului, la oricare dintre hotelurile DELTA sau CALIFORNIA.

Alte informaţii, puteţi afla sunând la: 0722243008, sau 0744985006, 0723651153, sau 0726107376.

Cu multă stimă şi urări de armonie şi sănătate,

Adrian Florea - Mare Maestru de Qigong, Specialist în Medicină Tradiţională Chineză 

 

No Comments Yet.

Leave a comment