DIPLOME de ABSOLVIRE la CURSUL DE TERAPIA DURERII!!!

În perioada 20 – 22 martie, 2020, va avea loc o nouă ediție a ”Cursului de Terapia Durerii – Matricea Ngui”. Dacă primul curs a fost predat de către însuși creatorul acestei metode originale de eliminare/reducere a simptomelor dureroase, această nouă ediție va fi susținută de Adrian Florea (Doctor în Medicină Naturală - certificat de World Oraganization for Natural Medicine, Mare Maestru Internațional de Qigong), acreditat de Maestrul Dr. Stanley Ngui.

De-a lungul a 3 zile de câte 3 ore, va fi un prilej de a înțelege felul în care disciplina chinezească multimilenară numită Qigong se manifestă mereu actuală și drept sursă de inspirație pentru noi mijloace terapeutice noninvazive, ieftine și cu efecte rapide. Această artă a profilaxiei și terapiei pe cale energetică = Qigong poate sta la baza multor căi de abordare a întreținerii și recuperării sănătății, putând fi un excelent complement al medicinii occidentale.

Pornind de la faptul că energia vitală (Qi) se deplasează la fel ca și energia electrică(similară legii lui Ohm în circuitele electrice), Dr. Stanley Ngui a pus în aplicare unul din principiile fundamentale ale Universului: toate fenomenele naturale din Univers se desfășoară cu un consum minim de energie, el a pus în evidență transmiterea Qi-ului care transportă semnalul de durere pe calea cea mai scurtă. Aceasta nu este neapărat calea unui traiect nervos și nici a unui meridian energetic. Astfel, cercetările au condus la identificarea mai multor puncte pe suprafața craniului care corespund diverselor zone ale corpului. Localizarea lor este raportată la o matrice suprapusă pe cutia craniană, în 3 dimensiuni, folosindu-se o unitate de măsură specifică antropometriei pacientului, care stabilește mărimea laturii unei celule din matrice.

Înțelegând foarte bine, în limbaj științific, tehnicile de lucru cu Qi-ul, orice practicant al metodei poate aplica o presiune locală , cu o precizie de ± 2mm. Aplicarea se face cu un dispozitiv, de asemenea creat de Dr. Ngui, similar cu un degetar, numit ”augmentor”(care va fi livrat tuturor cursanților).

Desigur, vom face și un studiu legat de anatomia și funcțiile creierului, care explică mai clar maniera în care se exercită metoda ”Matricea Ngui” în eliminarea/reducerea durerii precum și a unor cauze ce o determină.

Ultima zi de curs va fie dedicată, în mod deosebit, punerii în practică de către toți cursanții, a metodei.

ATENȚIE!

Absolveții vor primi și o Diplomă emisă și semnată atât de către Dr. Stanley Ngui, cât și de Marele Maestru Adrian Florea.

Așadar, Cursul de Terapia Durerii – Matricea Ngui poate fi de interes atât pentru persoanele fără o pregătire medicală, cât mai ales de către medicii care se confruntă cu episoadele dureroase ale pacienților lor.

Înscrierile se pot face la unul din numerele de telefon:

0744 985 006

0722 243 008

0723 651 153

Taxa de participare este de 800 RON/pers. Asigurarea unui loc la acest curs se poate obține prin achitarea unui minim de 50% din prețul total. Plata se poate face și online sau Ordin de Plată în contul SC QITAKY-QIGONG SRL , la ING Bank, Agenția Unirii 5516, cod IBAN: RO89INGB0000999906387438, București.

Vă așteptăm,

QITAKY-QIGONG - Departament ”Cursuri, stagii, evenimente”

No Comments Yet.

Leave a comment