Turism Qigong

Program Qigong Turism 

De fiecare dată, școala noastră caută - în vederea cantonamentelor de Qigong - prețuri excelente pentru cazare și masă, ceea ce face accesibilă participarea unui mare număr de persoane, indiferent de venituri.

Urmăriți site-ul nostru pentru a vă putea înscrie din timp la aceste cantonamente!

Piața internațională a turismului dedicat promovării sănătătții este în continuă expansiune, în ultimii 35 de ani. Atât în SUA, cât și în Marea Britanie, Franța, sau Germania produsele turistice de acest fel sunt din ce în ce mai solicitate. Numai în SUA, valoarea vanzărilor a depăsșit 11,5 miliarde USD, în 2001. Servicii precum: managementul stresului, dietoterapie, reflexoterapie, băile de plante, talasoterapie, Shiatsu, Reiki, Qigong, Taijiquan și altele sunt astăzi oferite în zeci de stațiuni din întreaga Europă, dar și în alte părți ale globului precum  India, Africa de Sud, sau Indonezia.

 

Recunoscute și validate de către Federația Mondială de Qigong, cu sediul la San Francisco, SUA, precum și de Forumul Mondial de Qigong din Japonia - organizații care reunesc maeștri și specialiști în Qigong din toată lumea - exercițiile incluse în programul QITAKY®-QIGONG Turism pot aduce orice persoană - indiferent de vârstă și pregătire - la performanțe vizibile de sănătate și autocontrol, într-un timp foarte scurt.

 

Plecând de la principiul binecunoscut conform căruia "este mult mai ușor să previi, decât să tratezi bolile", exercițiile de Qigong, stilul Qitaky® asigură o permanentă echilibrare energetică a tuturor meridianelor ce străbat corpul uman, permițând astfel o bună "hrănire" a celulelor de la toate nivelele anatomiei umane.La baza acestui sistem stă înțelepciunea străveche chineză potrivit căreia toate procesele fiziologice sunt susținute de energia vitală care alimentează sistemul energetic uman (meridianele); această energie este folosită și apoi evacuată ca orice reziduu al organismului. Atunci când mecanismele energetice ale individului nu realizează schimbul de energie în mod firesc și continuu, au loc stagnări, excese sau deficite care determină amorsa de îmbolnăvire. Exercițiile de Qigong au rolul de a împiedica producerea acestor anomalii și chiar de a le elimina. Întrucât stresul este una din cauzele principale ale anomaliilor sus-menționate, programul de tehnici Qitaky®-Qigong apelează la metode specifice acestei arte chinezești străvechi pentru a înlătura efectele stresului și a crește performanțele fizice, intelectuale și creative ale practicanților.Tehnicile practicate în cadrul programului, urmăresc în principal:

 • activarea plexurilor si meridianelor energetice
 • dezvoltarea senzitivității energetice
 • auto-diagnosticare sumară rapidă
 • exerciții avansate de respirație
 • dirijarea de energie vitală Qi (se citește: ci)
 • reglarea funcțiilor endocrine
 • refacerea și întreținerea mobilității articulațiilor
 • reglarea greutății corporale la valorile optime
 • însușirea principiilor de nutriție și de dietoterapie cele mai eficiente
 • încetinirea procesului de îmbătrânire

Noutatea constă în faptul că vom diversifica temele abordate la fiecare cantonament(vezi articolul despre noul concept de cantonament).

VARA LUI 2020

Program zilnic la cantonamentul de vară pe litoralul Mării Negre(22 - 29 august, 2020):

 • Orele 6.00 - 8.00 : Răsăritul Soarelui-culegere de energie solară; exerciții tematice; Taijiquan pas-cu-pas
 • Orele 8.00 - 12.30 : Program de voie, sau excursie tematică
 • 0rele 12.30 - 13.30 : Seminar teoretic(diverse teme); vizionari de filme documentare, comentarii, discuții; se desfășoară din 2 în 2 zile(în zile diferite de cele cu excursiile tematice)
 • Orele 19.00 - 20.30 : Exerciții de Qigong pe plajă. Dacă este cazul, se practică tehnica "spargerii norilor", un fascinant exercițiu de alungare a norilor adunați deasupra zonei pe care o vom ocupa. Taijiquan pas-cu-pas.

Nu va lipsi obișnuita noastră petrecere din seara zilei de Joi,  o minunată ocazie de a mai strânge relațiile dintre membrii școlii noastre și de a ne simți cu toții foarte tineri și dinamici, sub deviza FOREVER YOUNG. Cină în grup, muzică disco și mult, mult dans. 
IMGP3434

Solicită informații suplimentare la oricare din numerele de telefon următoare:

0726 107 376 -  dna Gabriela NUCĂ

0723 651 153 -   dna Laura  FLOREA

0722 243 008 -   Maestrul Adrian FLOREA

0744 985 006 -  Maestrul  Adrian FLOREA

021 327 42 89 -   Cabinetul  QITAKY®-QIGONG