34 DE ANI DE SUCCESE – ȘCOALA QITAKY

Era 14 martie 1990. Atunci, am deschis porțile Școlii QITAKY-QIGONG. Doi tineri liceeni, frate și soră, au venit să vadă despre ce este vorba. Îi împinsese mama lor - colegă de serviciu cu mine - care participase înn ultimii doi ani la ședințele de Qigong gratuite organizate de mine, sub denumirea de ”gimnastică în producție”, la institutul de cercetări științifice unde lucram. Tinerii prezenți la primul antrenament au suportat ușor atât exercițiile de Qigong, cât și antrenamentul introductiv de karate Kyokushinkai.

După o lună cu antrenamente de câte 2 ore de Qigong și karate, aveampeste o sută de participanți. Cei mai mulți veneau doar pentru artele marțiale. Mult mai puțini erau aceia care erau dispuși să încerce o disciplină nouă în România. Dar, am perseverat, adăugând acestor activități și consultațiile de medicină tradițională chineză.

Trei ani mai târziu, fiind invitat la un mare Simpozion de Medicină Tradițională Chineză(MTC), am avut surpriza uriașă să fiu unul din cei doi participanți ( au fost prezenți peste 400, din 42 de țări) care au primit diploma de specialist în toată MTC din partea Asociației China pentru Medicină Tradițională.

În 1999, Școala QITAKY dobândește prin mine calitatea de membru al Federației Mondiale de Qigong cu validarea și înregistrarea unui nou stil de Qigong purtând numele QITAKY. Totodată, eram numit Al Optulea Mare Maestru al Federației Mondiale.

De-a lungul următorilor 25 de ani, QITAKY a devenit un nume de noivel kondial respectat și de organizatorii marilor congrese de la Tokyo - All Japan Shaolin Temples. Numărul celor care au trecut prin Școala QITAKY a depășit 3000, iar al celor care au solicitat consultații de sănătate a trecut de 50000.

Așadar, au fost treizeci și patru de ani rodnici și plini de satisfacții și împliniri!

Transmit acest mesaj tuturor simpatizanților școlii noastre, vizitatorilor site-ului nostru și contului nostru de facebook, doprindu-le tot ce este mai bine!

Membrilor Școlii QITAKY le urez multă sănătate, înțelepciune și perseverență pe drumul către măioestyrie și longevitate!

Cu stimă și multă iubire,

Adrian Florea

Mare Maestru Internațional de Qigong

Specialist MTC

Doctor în Medicină naturală(World Organization of Natural Medicine)

Sifu Qigong și Arte Marțiale

Maestru Feng Shui

No Comments Yet.

Leave a comment