CHEIA ECHILIBRULUI TOTAL: CURSUL DE INIȚIERE ÎN QIGONG AL ȘCOLII QITAKY

Avem toate motivele să credem tot mai mult în astrologia chineză. Previziunile triste despre anii 2021, 2022, 2023 șin 2024 s-au dovedit – din păcate! - adevărate. Omenirea se confruntă cu o perioadă tot mai stresantă, generatoare de pesimism, depresii, anxietăți și incertitudini. Dintre cele mai importante cauze, am putea aminti:

 • efectele, încă resimțite, ale măsurilor drastice și umilitoare din perioada declarării și aplicării măsurilor de limitare a pandemiei de COVID-19;
 • dezvăluirile, tot mai înfricoșătoare, despre efectele distrugătoare ale vaccinurilor asupra sănătății celor forțați/convinși să și le administreze;
 • teoriile conspiraționiste, care mai de care mai sumbre, susținute și de atacurile cibernetice și de războiul știrilor false, precum și umbra necunoscutului viitor al Inteligenței Artificiale;
 • declanșarea și susținerea războiului sălbatic din Ucraina, ca și crimele abominabile comise de armata rusă asupra populației civile;
 • cruzimea atacului terorist din Israel al grupării Hamas, declanşatoare a unui nou focar de război în Orientul Mijlociu;
 • urmările dezastruoase ale celor amintite mai sus asupra economiei mondiale și previziunile tot mai pesimiste privind înrăutățirea acesteia în următorii 2-3 ani.

Sunt doar câteva dintre motivele creșterii numărului persoanelor, indiferent de vârstă, devenite victime ale stărilor susamintite.

Qigong, această artă inteligentă – veche de peste 8000 de ani - a Extremului Orient, vă poate veni în ajutor cu un arsenal surprinzător de simplu şi de eficient.

Dacă patronii, sau managerii marilor companii ar apela la soluţia unei minime instruiri şi ar controla cu stricteţe punerea în practică a tehnicilor de bază pe care le oferă şcoala noastră - QITAKY®-QIGONG - cu siguranţă că eficienţa angajaţilor ar creşte semnificativ, compensând în mare parte lipsa forței de muncă. La fel, ar creşte profiturile companiilor, în detrimentul cheltuielilor cu concediile medicale sau cu instruirea profesională a noilor angajaţi care trebuie să-i înlocuiască pe cei "uzaţi" prea repede sau care își caută locuri de muncă mai bine plătite. Doar din motive de confidențialitate, lesne de înțeles, nu pot să dezvălui aici numele companiilor care și-au înviorat și eficientizat activitățile, prin cooperarea cu noi.

Prin urmare, vă invit la o nouă ediţie a cursului de iniţiere în Qigong -stilul Qitaky®.

Garanţia valorii școlii QITAKY-QIGONG a fost împrospătată în luna septembrie a anului 2010, ca și în 2016 și în 2019, când Forumul Mondial de Qigong de la Tokyo ne-a răsplătit cu diplome şi elogii pe care nu le-a mai primit nici o şcoală de Qigong din Europa sau America, cu atât mai puțin, o școală condusă de un Maestru non-asiatic. Și asta, pentru că, faţă de alte şcoli de profil, QITAKY®-QIGONG se remarcă prin dinamismul înnoirilor şi accesibilitatea stilului - indiferent de pregătirea, nivelul educaţional sau vârsta noului venit. Să nu uităm că denumirea QITAKY®, atașat numelui disciplinei, reprezintă un stil original identificat și validat de Federația Mondială de Qigong încă din 1998. Este meritul exclusiv a școlii noastre, care a așezat România pe o poziție fruntașă în lume, în acest domeniu. Tocmai aceste caracteristici și realizări au constituit plămânul care făcut ca organizația noastră să respire din plin în ultimii 34 de ani. Așa cum am mai anunțat, până în toamna lui 2019, am deținut și funcția de director temporar al Forumului Mondial de Qigong, Medicină Tradițională Chineză, Zen,Yi Ching și Arte Marțiale.

Așadar,

NOU CURS DE INIȚIERE ÎN QIGONG, STILUL ȘCOLII QITAKY®,

de-a lungul a șase zile ale săptămânii 8 13iulie 2024, care vă oferă șansa de a cunoaște în profunzime și într-o manieră științifică bazele unei discipline ce a depășit vechimea de 8 milenii.

ATENŢIONARE
Mulţi vorbesc despre Qigong cu nonşalanţa unor super-docţi în materie. Aud adesea din gurile unora - care nu mă cunosc (adică, nu ştiu cu ce mă ocup), dar care ar vrea să-mi dea lecţii - răzbătând filosofii, exemplificări, citate şi aforisme, care ar putea lăsa cu gura căscată pe orice novice. Dar, vai!, atunci când trebuie să arate ceva concret, pe viu, credibil pentru oricare muritor... se pierd iarăşi în povești teoretice, invocând pe alţi Mari Maeştri pe care i-au văzut, cu care au stat la taclale şi pe care, eventual, i-au și... ajutat să promoveze. Unii dintre aceşti teoreticieni căzuţi pe redutele practicii, în inconştienţa şi nemăsuratul lor orgoliu, au chiar curajul (sau, TUPEUL??!!) de a-şi deschide şcoli şi cabinete de terapii. Aceştia sunt cei care îi învaţă pe naivii lor discipoli să aspire la performanţe pe care ei înşişi nu le-au atins niciodată. Tot ei sunt aceia care-şi înspăimântă pacienţii creduli cu diagnostice fantasmagorice și înfricoșătoare, fără să aibă habar de noţiuni elementare de anatomie, fiziologie şi patologie medicală. Copiază cu sârg reţetele gândite de Maeştrii veritabili, atribuindu-şi-le(adică: plagiind!), fără să le adapteze fiecărui caz în parte. Cheltuie bani grei pentru a-şi face publicitate, cu orice preţ, afişându-se pe la televiziuni doritoare de audiență și câştiguri fără scrupule cu câţiva fericiţi "vindecaţi". Dar, ocolind cu grijă toate cazurile nereuşite (mult mai numeroase decât cele câteva îndoielnice victorii).

Este foarte greu, pentru cineva care ar dori să înceapă să se instruiască într-un domeniu precum Qigong-ul, să aleagă şcoala cea mai reală şi Maestrul cel veritabil. Dar, nu este imposibil! Chiar dacă, uneori, internetul este o capcană, rămâne un instrument de informare bogat. Căutaţi informaţiile despre o şcoală de Qigong nu doar în site-ul acesteia şi link-urile oferite acolo. Ci, interesaţi-vă pe site-urile adevăratelor organizaţii şi forumuri de specialitate. Vedeţi unde şi în ce fel este pomenită şcoala aleasă şi Maestrul care o conduce. Vedeţi acolo dacă istoricul şi performanţele pretinse sunt validate, recunoscute la nivelele cele mai credibile internaţionale. Multe şcoli şi mulţi falşi Maeştri îşi atribuie nenumărate titluri şi diplome. Adesea, acele diplome nu sunt decât nişte certificate de confirmare a participării la diverse conferinţe, congrese sau seminarii internaţionale şi nicidecum nişte diplome de recunoaştere a calităţilor şi/sau a performanţelor dovedite. Alteori, ele sunt eliberate cu larghețe - dar, nu pe gratis! - de către persoane/instituții care nu au nici o autoritate în domeniu. În 34 de ani de existență, școala noastră nu a plătit nici un ban pentru a-și face reclamă! Am mizat întotdeauna, pe faptul că aceia care ne-au cunoscut au spus mai departe și altora. Este, adesea, cea mai sinceră și corectă... reclamă!

ALTĂ ATENȚIONARE!!!
Dacă, totuşi, vrei să înveţi Qigong, fără teama că ai putea nimeri în mijlocul unor ageamii, îţi pot spune că ai şansa de a alege între câteva şcoli veritabile din România. Nu mi-am propus să fac reclamă altor şcoli din ţara noastră, pe care le respect; dar etica de Maestru mă împinge să-ţi spun că ele există şi că nu voi afirma niciodată că sunt mai slabe, că liderii lor sunt nepricepuţi şi că şcoala mea este cea mai bună dintre toate. Îmi place să cred că oricare dintre ele te poate duce pe un drum corect. Îmi place să cred că liderii acestor școli gândesc și se adresează lumii în același fel ca și mine... Pot, doar, să-ţi spun că în şcoala QITAKY® nu vei găsi dezamăgire, escrocherie sau calitate îndoielnică. Este suficient să cauţi pe site-ul Federaţiei Mondiale de Qigong şi vei găsi numele Maestrului Adrian Florea în câteva ipostaze: Mare Maestru din 1999, membru în Board of Directors, membru în Advisory Comittee Chair, membru în grupul International Sponsorship, creator al stilului de Qigong cu denumirea de QITAKY®, vicepreşedinte al cinci din totalul de nouăsprezece Congrese Mondiale. Membru de marcă al Forumului Mondial de Qigong, patronat de All Japan Shaolin Temples, Tokyo (caută în articolul nostru "Din nou în topul mondial...", din noiembrie 2016, qitaky.ro). Așa cum am mai anunțat, până în octombrie 2019, am deținut și funcția de director temporar al Forumului Mondial de Qigong, Medicină Tradițională Chineză, Zen,Yi Ching și Arte Marțiale. Dacă, totuşi, acestea nu ţi se par argumente suficient de convingătoare, atunci îţi reamintim că în toamna lui 2019 am fost răsplătit cu mai multe diplome ca oricând:

Diploma ” Marele Premiu pentru Cel Mai Bun dintre Maeştrii Internaționali de Qigong”,

Diploma pentru contribuții la sănătatea globală

Diploma de Doctorr în Medicină Naturală, decernată de World Organization for Natural Medicine - WONM

Diploma de Doctor de Medicină Umanitară

Diploma de SIFU 2 al Academiei Nord-Americane de Qigong și Arte Marțiale pentru Longevitate

Toate acestea, alături de toţi discipolii mei fideli(printre ei se numără și soția mea), care mi-au fost alături peste tot şi fără de care nu aş fi realizat mai nimic.

...DE CE AI AVEA NEVOIE DE O INIȚIERE ÎN QIGONG?

Orice om, în orice moment al istoriei umanităţii, a avut şi are nevoie de capacitatea de a fi stăpân pe sine: pe corpul, pe mintea şi pe spiritul său; de a fi capabil să se adapteze noilor condiții sopciale, ăpolitice și climatioce. Pentru asta este nevoie de însușirea unor cunoștinţe teoretice şi practice adecvate, pe baze științifice

Avem toate motivele să credem tot mai mult în astrologia chineză. Previziunile triste despre anii 2021, 2022, 2023 șin 2024 s-au dovedit – din păcate! - adevărate. Omenirea se confruntă cu o perioadă tot mai stresantă, generatoare de pesimism, depresii, anxietăți și incertitudini. Dintre cele mai importante cauze, am putea aminti:

 • efectele, încă resimțite, ale măsurilor drastice și umilitoare din perioada declarării și aplicării măsurilor de limitare a pandemiei de COVID-19;
 • dezvăluirile, tot mai înfricoșătoare, despre efectele distrugătoare ale vaccinurilor asupra sănătății celor forțați/convinși să și le administreze;
 • teoriile conspiraționiste, care mai de care mai sumbre, susținute și de atacurile cibernetice și de războiul știrilor false, precum și umbra necunoscutului viitor al Inteligenței Artificiale;
 • declanșarea și susținerea războiului sălbatic din Ucraina, ca și crimele abominabile comise de armata rusă asupra populației civile;
 • cruzimea atacului terorist din Israel al grupării Hamas, declanşatoare a unui nou focar de război în Orientul Mijlociu;
 • urmările dezastruoase ale celor amintite mai sus asupra economiei mondiale și previziunile tot mai pesimiste privind înrăutățirea acesteia în următorii 2-3 ani.

Sunt doar câteva dintre motivele creșterii numărului persoanelor, indiferent de vârstă, devenite victime ale stărilor susamintite.

Qigong, această artă inteligentă – veche de peste 8000 de ani - a Extremului Orient, vă poate veni în ajutor cu un arsenal surprinzător de simplu şi de eficient.

Dacă patronii, sau managerii marilor companii ar apela la soluţia unei minime instruiri şi ar controla cu stricteţe punerea în practică a tehnicilor de bază pe care le oferă şcoala noastră - QITAKY®-QIGONG - cu siguranţă că eficienţa angajaţilor ar creşte semnificativ, compensând în mare parte lipsa forței de muncă. La fel, ar creşte profiturile companiilor, în detrimentul cheltuielilor cu concediile medicale sau cu instruirea profesională a noilor angajaţi care trebuie să-i înlocuiască pe cei "uzaţi" prea repede sau care își caută locuri de muncă mai bine plătite. Doar din motive de confidențialitate, lesne de înțeles, nu pot să dezvălui aici numele companiilor care și-au înviorat și eficientizat activitățile, prin cooperarea cu noi.

Prin urmare, vă invit la o nouă ediţie a cursului de iniţiere în Qigong -stilul Qitaky®.

Garanţia valorii școlii QITAKY-QIGONG a fost împrospătată în luna septembrie a anului 2010, ca și în 2016 și în 2019, când Forumul Mondial de Qigong de la Tokyo ne-a răsplătit cu diplome şi elogii pe care nu le-a mai primit nici o şcoală de Qigong din Europa sau America, cu atât mai puțin, o școală condusă de un Maestru non-asiatic. Și asta, pentru că, faţă de alte şcoli de profil, QITAKY®-QIGONG se remarcă prin dinamismul înnoirilor şi accesibilitatea stilului - indiferent de pregătirea, nivelul educaţional sau vârsta noului venit. Să nu uităm că denumirea QITAKY®, atașat numelui disciplinei, reprezintă un stil original identificat și validat de Federația Mondială de Qigong încă din 1998. Este meritul exclusiv a școlii noastre, care a așezat România pe o poziție fruntașă în lume, în acest domeniu. Tocmai aceste caracteristici și realizări au constituit plămânul care făcut ca organizația noastră să respire din plin în ultimii 34 de ani. Așa cum am mai anunțat, până în toamna lui 2019, am deținut și funcția de director temporar al Forumului Mondial de Qigong, Medicină Tradițională Chineză, Zen,Yi Ching și Arte Marțiale.

Așadar,

NOU CURS DE INIȚIERE ÎN QIGONG, STILUL ȘCOLII QITAKY®,

de-a lungul a șase zile ale săptămânii 8 13iulie 2024, care vă oferă șansa de a cunoaște în profunzime și într-o manieră științifică bazele unei discipline ce a depășit vechimea de 8 milenii.

ATENŢIONARE
Mulţi vorbesc despre Qigong cu nonşalanţa unor super-docţi în materie. Aud adesea din gurile unora - care nu mă cunosc (adică, nu ştiu cu ce mă ocup), dar care ar vrea să-mi dea lecţii - răzbătând filosofii, exemplificări, citate şi aforisme, care ar putea lăsa cu gura căscată pe orice novice. Dar, vai!, atunci când trebuie să arate ceva concret, pe viu, credibil pentru oricare muritor... se pierd iarăşi în povești teoretice, invocând pe alţi Mari Maeştri pe care i-au văzut, cu care au stat la taclale şi pe care, eventual, i-au și... ajutat să promoveze. Unii dintre aceşti teoreticieni căzuţi pe redutele practicii, în inconştienţa şi nemăsuratul lor orgoliu, au chiar curajul (sau, TUPEUL??!!) de a-şi deschide şcoli şi cabinete de terapii. Aceştia sunt cei care îi învaţă pe naivii lor discipoli să aspire la performanţe pe care ei înşişi nu le-au atins niciodată. Tot ei sunt aceia care-şi înspăimântă pacienţii creduli cu diagnostice fantasmagorice și înfricoșătoare, fără să aibă habar de noţiuni elementare de anatomie, fiziologie şi patologie medicală. Copiază cu sârg reţetele gândite de Maeştrii veritabili, atribuindu-şi-le(adică: plagiind!), fără să le adapteze fiecărui caz în parte. Cheltuie bani grei pentru a-şi face publicitate, cu orice preţ, afişându-se pe la televiziuni doritoare de audiență și câştiguri fără scrupule cu câţiva fericiţi "vindecaţi". Dar, ocolind cu grijă toate cazurile nereuşite (mult mai numeroase decât cele câteva îndoielnice victorii).

Este foarte greu, pentru cineva care ar dori să înceapă să se instruiască într-un domeniu precum Qigong-ul, să aleagă şcoala cea mai reală şi Maestrul cel veritabil. Dar, nu este imposibil! Chiar dacă, uneori, internetul este o capcană, rămâne un instrument de informare bogat. Căutaţi informaţiile despre o şcoală de Qigong nu doar în site-ul acesteia şi link-urile oferite acolo. Ci, interesaţi-vă pe site-urile adevăratelor organizaţii şi forumuri de specialitate. Vedeţi unde şi în ce fel este pomenită şcoala aleasă şi Maestrul care o conduce. Vedeţi acolo dacă istoricul şi performanţele pretinse sunt validate, recunoscute la nivelele cele mai credibile internaţionale. Multe şcoli şi mulţi falşi Maeştri îşi atribuie nenumărate titluri şi diplome. Adesea, acele diplome nu sunt decât nişte certificate de confirmare a participării la diverse conferinţe, congrese sau seminarii internaţionale şi nicidecum nişte diplome de recunoaştere a calităţilor şi/sau a performanţelor dovedite. Alteori, ele sunt eliberate cu larghețe - dar, nu pe gratis! - de către persoane/instituții care nu au nici o autoritate în domeniu. În 34 de ani de existență, școala noastră nu a plătit nici un ban pentru a-și face reclamă! Am mizat întotdeauna, pe faptul că aceia care ne-au cunoscut au spus mai departe și altora. Este, adesea, cea mai sinceră și corectă... reclamă!

ALTĂ ATENȚIONARE!!!
Dacă, totuşi, vrei să înveţi Qigong, fără teama că ai putea nimeri în mijlocul unor ageamii, îţi pot spune că ai şansa de a alege între câteva şcoli veritabile din România. Nu mi-am propus să fac reclamă altor şcoli din ţara noastră, pe care le respect; dar etica de Maestru mă împinge să-ţi spun că ele există şi că nu voi afirma niciodată că sunt mai slabe, că liderii lor sunt nepricepuţi şi că şcoala mea este cea mai bună dintre toate. Îmi place să cred că oricare dintre ele te poate duce pe un drum corect. Îmi place să cred că liderii acestor școli gândesc și se adresează lumii în același fel ca și mine... Pot, doar, să-ţi spun că în şcoala QITAKY® nu vei găsi dezamăgire, escrocherie sau calitate îndoielnică. Este suficient să cauţi pe site-ul Federaţiei Mondiale de Qigong şi vei găsi numele Maestrului Adrian Florea în câteva ipostaze: Mare Maestru din 1999, membru în Board of Directors, membru în Advisory Comittee Chair, membru în grupul International Sponsorship, creator al stilului de Qigong cu denumirea de QITAKY®, vicepreşedinte al cinci din totalul de nouăsprezece Congrese Mondiale. Membru de marcă al Forumului Mondial de Qigong, patronat de All Japan Shaolin Temples, Tokyo (caută în articolul nostru "Din nou în topul mondial...", din noiembrie 2016, qitaky.ro). Așa cum am mai anunțat, până în octombrie 2019, am deținut și funcția de director temporar al Forumului Mondial de Qigong, Medicină Tradițională Chineză, Zen,Yi Ching și Arte Marțiale. Dacă, totuşi, acestea nu ţi se par argumente suficient de convingătoare, atunci îţi reamintim că în toamna lui 2019 am fost răsplătit cu mai multe diplome ca oricând:

Diploma ” Marele Premiu pentru Cel Mai Bun dintre Maeştrii Internaționali de Qigong”,

Diploma pentru contribuții la sănătatea globală

Diploma de Doctorr în Medicină Naturală, decernată de World Organization for Natural Medicine - WONM

Diploma de Doctor de Medicină Umanitară

Diploma de SIFU 2 al Academiei Nord-Americane de Qigong și Arte Marțiale pentru Longevitate

Toate acestea, alături de toţi discipolii mei fideli(printre ei se numără și soția mea), care mi-au fost alături peste tot şi fără de care nu aş fi realizat mai nimic.

...DE CE AI AVEA NEVOIE DE O INIȚIERE ÎN QIGONG?

Orice om, în orice moment al istoriei umanităţii, a avut şi are nevoie de capacitatea de a fi stăpân pe sine: pe corpul, pe mintea şi pe spiritul său; de a fi capabil să se adapteze noilor condiții sopciale, ăpolitice și climatioce. Pentru asta este nevoie de însușirea unor cunoștinţe teoretice şi practice adecvate, pe baze științifice recuoscute. Omul Mileniului Trei are nevoie nu numai de o evoluţie spirituală, ci şi de o adâncire a cunoașterii fenomenelor ce se petrec în jurul său ca şi în interiorul său. Cursul de iniţiere al școlii Qitaky®-Qigong îţi oferă prilejul de a înțelege științific şi logic această disciplină a "prelungirii vieții" prin lucrul conștient cu energia vitală qi (se pronunță: ci). Poţi ajunge la nivelul micilor performanţe (la care începătorii chinezi ajung în 2-3 ani) doar în şase zile!!! - câte 3 ore zilnic(între orele 18.30 - 21.30). Este un curs condensat, la care înveţi repede cum să conștientizezi și să manipulezi energia vitală (qi).

Atunci, nu-ţi mai rămâne decât să știi…

CÂTEVA REGULI

 • Încălțămintea, pe timpul orelor de curs, trebuie să fie fără toc;
 • în timpul orelor de curs trebuie să nu porți cercei;
 • în săptămâna cursului este indicat să renunți la fumat, băuturi alcoolice, alimente şi băuturi cu efect excitant: cafea, Cola, ciocolată, ceai negru etc.
 • este indicat ca femeile să poarte pantaloni sau fuste lungi și largi.

ATENȚIE! Se poate participa la curs și online! Va trebui să ne transmiți numărul tău de telefon(contul pe Whatsapp) și adresa de e-mail.

Taxa de participare este de 650 RON/pers, dar, elevii, studenții, pensionarii și șomerii au o taxă redusă la 550 RON/pers. Se mai adaugă o taxă de 100 RON pentru suportul de curs, doar la cei care participă prima oară.

Plata se poate efectua prin transfer bancar către SC QITAKY-QIGONG SRL, în contul deschis la ING Bank, Agenția 5516 Coposu, IBAN: RO89INGB 0000 9999 0638 7438 sau direct la cabinetul nostru din str. Iuliu Barasch nr.12, interfon 1, ap.1, sector 3(unde, de altfel, se va desfășura cursul), în numerar sau cu card.

Programul de desfășurare : de Luni până Vineri - între 18.30 - 21.30; Sâmbătă - între orele 9.30 - 12.30.

Așa încât, înscrie-te cât mai curând, sunând la unul din telefoanele: 0723 651 153(d-na Laura Florea), 0744 985 006(d-l Adrian Florea), 0722 243 008(d-l Adrian Florea). Sau, prin e-mail, la adresa qitaky@gmail.com.

Vă aștept.

Adrian Florea

Mare Maestru Internațional de Qigong - fondatorul stilului QITAKY

Specialist în Medicină Tradițională Chineză și Nutriție(MTC) - avizat de Asociația China pentru MTC

Maestru Feng Shui

Maestru de Arte Marțiale

No Comments Yet.

Leave a comment