Tot mai mulţi sunt aceia care păşesc pragul cabinetului nostru împinşi de dorinţa de a-şi regla greutatea corpului prin metode cât mai simple şi fără eforturi. Cel mai frecvent, se doreşte scăderea dramatică a kilogramelor suplimentare. Căci, obezitatea pândeşte pervers, cu fălci bucălate şi rânjet diabolic, din spatele fiecărei plăceri culinare. Marile super- şi hiper-magazine, faimoase fast-food-uri, şaormării mirositoare şi gălăgioase, restaurante cu meniuri apetisante ori master-chefi persuasivi răsucesc cu măiestrie cuţitul poftelor în stomacurile celor "căzuţi" în lupta cu tentaţiile şi salivaţiile stârnite de preparate irezistibile. Pe de altă parte, comoditatea de a mânca zilnic aceleaşi preferate preparate rapide şi ieftine, înlocuind sportul de sănătate cu... "sportul" întăririi musculaturii fălcilor, adaugă constant noi doze de grăsime pe corpul celor ce sunt, mai degrabă, mari fani ai sporturilor privite la televizor decât practicanţi constanţi.
Dacă în tradiţiile culinare strămoşeşti româneşti au existat cândva nişte reguli de bun simţ, iar consumatorul de slană afumată, cârnaţi şi alte bunătăţi scoborâte din secularul sacrificiu porcesc ştia să-şi alunge excesul de colesterol făcând fitness la coada sapei, sau a coasei, astăzi, cei mai mulţi cetăţeni români ai mândrei Comunităţi Europene, au pierdut "cifrul" secret al unei siluete normale şi al unei sănătăţi strălucitoare. Goana după "ieşiri la iarbă verde" s-a transformat în întrecerea grătarelor întinse până şi prin cimitire (cât de... pioase au devenit parastasele de azi!...), dând naştere burţilor imense şi gunoaielor menajere peste toate suprafeţele de iarbă, copaci şi ape.
Lăsând la o parte glumele răutăcioase, vă invit să învăţaţi în timpul cel mai scurt posibil: doar şase ore! cum să vă bucuraţi de ceea ce mâncaţi, fără să vă îngrăşaţi, cum să-şi rezolve unii subponderaltatea exagerată, cum să mâncaţi pentru a vă trata afecţiunile de care suferiţi, cum să mâncaţi în funcţie de starea emoţională care vă domină câteodată, cum să... De fapt, vă invit să învăţaţi cum să mâncaţi ca nişte chinezi, cum să nu deveniţi obezi, cum să reveniţi la o greutate normală, cum să vă vindecaţi bolile cu nişte "medicamente" savuroase şi fără efecte secundare periculoase: alimentele. Ceea ce chinezii practică de peste 5000 de ani - şi nu vor să abandoneze sub ameninţarea lui Codex Alimentarius!!! - poate deveni şi instrumentul vostru de înfrumuseţare şi prelungire a vieţii.
Nici un chinez, dintre cei care-şi respectă cu sfinţenie tradiţiile în nutriţie, nu poate să-ţi explice cum face şi de ce mănâncă atât de sănătos. Pentru că ei nu mai au aceste cunoştinţe decât în subconştient, în genă. De aceea, mi-au trebuit mulţi ani pentru a reformula principiile sănătoase care-i ghidează spre o alimentaţie atât de inteligentă şi de logică, atât de bine ancorată în realitate. Sunt gata să vă împărtăşesc aceste secrete şi, în acelaşi timp să economisesc preţiosul vostru timp. Vă aştept la CURSUL DE NUTRIŢIE ŞI DIETOTERAPIE CHINEZĂ din zilele de 11 şi 12 Mai. Vom petrece împreună şase ore de noutăţi din ultimii... cinci mii de ani despre cum să faci din alimente o sursă de viaţă fericită şi sănătoasă.
În plus, la finalul cursului, vă voi oferi un prânz chinezesc adevărat, pentru a înţelege mai concret beneficiile acestui sistem de alimentaţie.
Veţi mai înţelege ceva: nu trebuie să mănânci neapărat din bucătăria chinezească, pentru a aplica principiile! Ci, trebuie doar să le înţelegi şi să urmezi metoda mea de a le adapta preparatelor noastre , sau din oricare bucătărie occidentală.
Mulţi folosesc formula de marketing: LOCURI LIMITATE! GRĂBIŢI-VĂ SĂ VĂ ÎNSCRIEŢI! Eu, însă, vă mărturisesc că nu dispun de mai mult de 20(douăzeci) de locuri. Aveţi vreme să vă înscrieţi până la data de 10 Mai. Preţul cursului este de 350 RON/pers., incluzând şi manualul indispensabil calculelor privind alegerea dietei potrivite pentru fiecare.
Informaţii şi înscrieri, la secretariatul nostru, tel. 0726 725 035, sau o727 418 990, sau 021 327 42 89, e-mail: qitaky@gmail.com
Cu stimă,
Nutriţionistul de serviciu : Adrian FLOREA