CURS DE INIȚIERE – QITAKY-QIGONG

A sosit, din  nou, vremea să creștem numărul românilor care să pătrundă tainele străvechii arte chinezești Qigong!

Tot mai mulţi sunt aceia care cad victime necruţătorului sistem după care se ghidează societatea umană a mileniului trei. Munca istovitoare, teama pierderii jobului, teama de şefi, teama unor noi legi împovărătoare, stresul relaţional şi chiar familial fac din majoritatea celor ce trăiesc din plin beneficiile modernităţii nişte ţinte sigure ale clacării sistemului nervos şi ale bolilor din ce în ce mai complicate şi mai ucigătoare. Puţini sunt aceia care ştiu şi chiar pun în aplicare metodele de distanţare de efectele stresurilor, adesea invocând lipsa de timp sau de răbdare.

Iată, că această artă milenară a Extremului Orient vă poate veni în ajutor cu un arsenal surprinzător de simplu şi de eficient. Dacă patronii, sau managerii marilor companii ar apela la soluţia unei minime instruiri şi ar controla cu stricteţe punerea în practică a tehnicilor de bază pe care le oferă şcoala noastră - QITAKY®-QIGONG - cu siguranţă că eficienţa angajaţilor ar creşte semnificativ. La fel, ar creşte profiturile companiilor, în detrimentul cheltuielilor cu concediile medicale sau cu instruirea profesională a noilor angajaţi care trebuie să-i înlocuiască pe cei "uzaţi" prea repede.

Vă invit, aşadar, la o nouă ediţie a cursului de iniţiere în Qitaky®-Qigong.

Garanţia valorii este împrospătată recent, în luna septembrie 2013, când Forumul Mondial de Qigong de la Tokyo ne-a răsplătit cu diplome şi elogii pe care nu le-a mai primit nici o şcoală de Qigong din Europa sau America. Pentru că,  faţă de alte şcoli de profil, QITAKY®-QIGONG se remarcă prin dinamismul înnoirilor şi accesibilitatea stilului - indiferent de pregătirea, nivelul educaţional sau vârsta noului venit. Să nu uităm că denumirea QITAKY®, atașată numelui disciplinei, reprezintă un stil original identificat și validat de Federația Mondială de Qigong. Este o creație exclusiv a școlii noastre, care a așezat România pe o poziție fruntașă în lume, în acest domeniu.DSC02639mic

 

 

 

Un NOU CURS DE INIȚIERE, de-a lungul a șase zile ale săptămânii 31 Martie - 5 Aprilie, 2014, vă oferă șansa de a cunoaște în profunzime și într-o manieră științifică bazele unei discipline ce a depășit vârsta de 8000 de ani.

 

 ATENŢIONARE

Multă lume vorbeşte despre Qigong cu nonşalanţa unor super-docţi în materie. Aud adesea din gurile unora - care nu mă cunosc (adică, nu ştiu cu ce mă ocup), dar care ar vrea să-mi dea lecţii - răzbătând filozofii, exemplificări, citate şi aforisme, care ar putea lăsa cu gura căscată pe orice novice. Dar, vai!, atunci când trebuie să arate ceva concret, pe viu, credibil pentru oricare nemuritor... se pierd iarăşi în demonstraţii teoretice, invocând pe alţi Mari Maeştri pe care i-au văzut, cu care au stat la taclale şi pe care, eventual, i-au ajutat să și promoveze... Unii dintre aceşti teoreticieni picaţi pe redutele practicii, în inconştienţa şi nemăsuratul lor orgoliu, au chiar curajul (sau, TUPEUL??!!) de a-şi deschide şcoli şi cabinete. Aceştia sunt cei care îi învaţă pe naivii lor discipoli să aspire la  performanţe pe care  ei  înşişi nu le-au atins niciodată. Tot ei sunt aceia care-şi înspăimântă pacienţii creduli cu diagnostice fantasmagorice, fără să aibă habar de noţiuni elementare de anatomie, fiziologie şi patologie medicală. Copiază cu sârg reţetele gândite de Maeştrii veritabili, atribuindu-şi-le, fără să le adapteze fiecărui caz în parte. Cheltuie bani grei pentru a-şi face publicitate, cu orice preţ, afişându-se pe la televiziuni doritoare de câştiguri fără scrupule cu câţiva fericiţi vindecaţi. Dar, ocolind cu grijă toate cazurile nereuşite (mult mai numeroase decât cele câteva îndoielnice victorii).

Este foarte greu, pentru cineva care ar dori să înceapă să se instruiască într-un domeniu precum Qigong-ul, să aleagă şcoala cea mai reală şi Maestrul  cel veritabil. Dar, nu este imposibil!  Chiar dacă, uneori, internetul este o capcană, rămâne un instrument de informare bogat. Căutaţi informaţiile despre o şcoală de Qigong nu doar în site-ul acesteia şi link-urile oferite acolo. Ci, interesaţi-vă pe site-urile adevăratelor organizaţii şi forumuri de specialitate. Vedeţi unde şi în ce fel este pomenită şcoala aleasă şi Maestrul care o conduce. Vedeţi acolo dacă istoricul şi performanţele pretinse sunt validate, recunoscute la nivelele cele mai credibile internaţionale. Multe şcoli şi mulţi falşi Maeştri îşi atribuie nenumărate titluri şi diplome.  Adesea, acele diplome nu sunt decât nişte certificate de confirmare a participării la diverse conferinţe, congrese sau seminarii internaţionale şi nicidecum nişte diplome de recunoaştere a calităţilor şi/sau performanţelor dovedite. Alteori, ele sunt eliberate cu larghețe - dar, nu pe gratis! - de către persoane care nu au nici o autoritate în domeniu. În 24 ani de existență, școala noastră nu a plătit nici un ban pentru a-și face reclamă! Am mizat întotdeauna, pe faptul că aceia care ne-au cunoscut au spus mai departe și altora. Este cea mai sinceră reclamă!

DSC04120

ANUNŢ

Dacă, totuşi, vrei să înveţi  Qigong,  fără teama că ai putea nimeri în mijlocul unor ageamii, îţi pot spune că ai şansa de a alege între câteva şcoli veritabile din România. Nu mi-am propus să fac  reclamă altor şcoli din ţara noastră, pe care le respect; dar etica de Maestru mă împinge să-ţi spun că ele există şi că nu voi afirma niciodată că sunt mai slabe, că liderii lor sunt nepricepuţi şi că şcoala mea este cea mai bună dintre toate. Îmi place să cred oricare dintre ele te poate duce pe un drum corect.  Pot, doar, să-ţi spun că în şcoala QITAKY® nu vei găsi dezamăgire, escrocherie sau calitate îndoielnică. Este suficient să cauţi pe site-ul Federaţiei Mondiale de Qigong (www.eastwestqi.com/wqf/wqf.html) şi vei găsi numele Maestrului Adrian Florea în câteva ipostaze: membru în Board of Directors, membru în Advisory Comittee Chair, membru în grupul International Sponsorship, creator al stilului de Qigong cu numele de QITAKY®, vicepreşedintele a cinci din totalul de cincisprezece Congrese Mondiale. Membru de marcă al Forumului Mondial de Qigong, patronat de All Japan Shaolin Temples, Tokyo(caută afișul recentului Forum Mondial din 21-22 septembrie 2013 la http://www.qigong-forum.com/en/forum/en/index.html).  Dacă acestea ţi se par argumente serioase, atunci nu-ţi mai rămâne decât să știi...

DE CE AI AVEA NEVOIE DE O INIȚIERE ÎN QIGONG?

Orice om, în orice moment al istoriei omenirii, a avut şi are nevoie de capacitatea de a fi stăpân pe sine: pe corpul, pe mintea şi pe spiritul său. Pentru asta este nevoie de însușirea unor cunoștinţe teoretice şi practice adecvate. Omul Mileniului Trei are nevoie nu numai de o evoluţie spirituală, ci şi de o adâncire a cunoașterii fenomenelor ce se petrec în jurul său ca şi în interiorul său. Cursul de iniţiere în Qitaky®-Qigong îţi oferă prilejul de a înțelege științific şi logic această disciplină a "prelungirii vieții prin lucrul conștient cu energia vitală(qi)". Poţi ajunge la nivelul micilor performanţe (la care începătorii chinezi ajung în 2-3 ani) doar în şase zile - câte 3 ore zilnic(între orele 18.30 - 21.30). Este un curs condensat, la care înveţi repede cum să conștientizezi și să manipulezi qi-ul, cum să-ți aplici tehnici de autoterapie şi autoechilibrare energetică, fără să te expui celor care nu înțeleg aceste lucruri. Poți deveni mult mai independent în opiniile tale, fără a putea fi influențat pe cale subtilă(manipulări parapsihologice) în alegerea deciziilor tale de orice natură. În plus, beneficiezi de o terapie energetică intensivă - trei ore pe zi, timp de 6 zile! - putând să-ţi ameliorezi unele afecțiuni. Nu există limită de vârstă, decât la copiii care trebuie să aibă  minimum 12 ani. Nu ai nevoie de echipament special, doar hainele de stradă. Totuşi, pentru a obţine efectele maxime, este bine să respectați

CÂTEVA REGULI

  • încălțămintea, pe timpul orelor de curs, trebuie să fie fără toc;
  • în timpul orelor de curs trebuie să nu porți cercei;
  • în săptămâna cursului este indicat să renunți la fumat, băuturi alcoolice, alimente şi băuturi cu efect excitant: cafea, Cola, ciocolată, ceai negru etc.
  • este indicat ca femeile să poarte pantaloni sau fuste lungi și largi.

Cursul este planificat în perioada 31 Martie - 5 Aprilie, 2014. Taxa de participare este de 550 RON/pers, dar, elevii, studenții, pensionarii și șomerii au o taxă redusă la 480 RON/pers. Numărul participanţilor este limitat (din lipsă de spațiu).  Înscrierile făcute până la data de 24 Martie, aduc avantajul unei reduceri cu 100 RON din taxa de participare.

Așaîncât, înscrie-te cât mai curând, sunând la secretariatul nostru, la telefoanele: 0726 725 035(d-na Gabriela Nucă), sau 0723 651 153(d-na Laura Florea), 0744 985 006(d-l Adrian Florea), 0722 243 008(d-l Adrian Florea).

Vă aștept.

Adrian Florea  - Mare Maestru Internațional de Qigong

No Comments Yet.

Leave a comment