EȘTI LA MARE?! FĂ-ȚI PROGRAM CU NOI!

Dacă se nimerește să fii în concediu pe litoralul românesc și să fii cazat în apropierea stațiunii Jupiter, transformă-ți concediul într-unul activ și CU ADEVĂRAT RECUPERATOR!!!

În perioada 27 August - 4 Septembrie, școala noastră de Qigong se va afla în Jupiter pentru stagiul de exerciții de recuperare și întărire a sănătății QITAKY®-QIGONG.

DSC00137

Este foarte simplu să ni te alături. Poți să te înscrii de pe acum, la telefon 0722243008, sau, poți să te înscrii pe loc, la hotel DELTA, căutându-mă la același număr de telefon. Poți chiar să vii pe plaja Jupiter, acolo unde facem exercițiile și să te înscrii direct la mine - Adrian Florea - fără complicații; doar, că trebuie să vii dimineața la ora 6.00, sau seara la ora 19.30.

Tot mai mulți occidentali au ajuns la concluzia că un concediu nu poate fi o perioadă de lâncezeală la Soare, la bere și alte plăceri gastrice. Ci, concediul trebuie să fie o ocazie de recuperare după un an de stres, de nervi, de eforturi fizice și/sau intelectuale maxime. Multe hoteluri din stațiuni turistice renumite oferă acum astfel de programe de tehnici de relaxare, de întreținere și recuperare a sănătății, alături de distracții confortul găzduirii în complexul turistic respectiv. Iată că putem și noi să vă oferim, cu concursul prețios al COHOTELS GROUP, asemenea servicii pentru doar 300 RON/pers., pentru toate cele 8 zile de program.

Afecțiuni ale sistemului osteo-articular, ale sistemului endocrin, afecțiuni gastro-intestinale, cardio-vasculare, uro-genitale pot fi ameliorate în această perioadă, făcând sejurul în aerosolii, umiditatea și atmosfera litoralului mult mai confortabilă, prin înlăturarea efectelor pentru care, de obicei, medicul de familie v-ar interzice vacanța la mare.

Aveți ocazia de a învăța cum să vă reîmprieteniți cu Soarele - acuzat acum că ne ucide cu radiațiile sale foarte puternice. Aveți șansa de a învăța cum să vă adaptați ușor modificării polarității magnetice a Pământului, cum să vă apărați de efectele nocive ale hranei modificate genetic și infestate cu otrăvitoarele E-uri și multe alte lucruri interesante și cu aplicație practică. De teorii super-docte, dar fără acoperire experimentală sunteți sătui. Încercați și lucruri mai palpabile și valabilitatea lor!

Este o invitație sinceră din partea unuia care a cunoaște de 53 ani beneficiile mișcării pentru sănătatea trupului și a minții:

Adrian Florea  -  Mare Maestru Internațional de Qigong, Specialist în Medicină Tradițională Chineză

VĂ AȘTEPT LA UN CONCEDIU DE NEUITAT!


No Comments Yet.

Leave a comment