SĂ NE PROGRAMĂM DIN TIMP STAGIUL QITAKY-QIGONG DE PE LITORAL!

De prea multă vreme, prea mulţi români au crezut că un concediu este o perioadă în care pleci de acasă – la munte, sau la mare, sau în străinătate – pentru a te instala într-un loc care-ţi place, a te odihni prin somn prelungit, a mânca mai mult şi mai gustos decât de obicei şi a te bucura de peisaje frumoase şi/sau spectacole la care altfel nu ai avea timp să te duci.

Un concept care se dovedeşte, în zilele noastre, total depăşit! Un om obosit, stresat de-a lungul multor zile de muncă – la patron, sau la propria afacere – nu-şi va găsi o recuperare veritabilă decât printr-un program inteligent şi dinamic de activităţi cu adevărat recreative, regeneratoare de potențial de muncă, dar şi instructive.
Poate că sună puţin a „limbaj de lemn” ceea ce am afirmat mai sus. Dar, este o realitate din ce în ce mai mult dovedită şi acceptată. Şcoala QITAKY®-QIGONG se numără printre pionierii „turismului de promovare a sănătăţii”, fiind adesea cu un pas înaintea directivelor şi iniţiativelor UE în acest domeniu. Noi am promovat încă din 1990 programul care a primit abia în 2012 numele de Anul European pentru Îmbătrânire Activă şi Solidaritate între Generaţii, fiind considerat a fi o inițiativă a Comisiei Europene. Am oferit atunci ocaziile unor minunate cantonamente la mare şi la munte cu seniorii, la preţuri pe măsura pensiilor din România şi fără a fi susţinuţi de fonduri europene.

Şi anul acesta, mânaţi de ideea îmbinării diverselor cunoştinţe din tradiţia culturală a Extremului Orient şi a Occidentului cu aceea a prelungirii vieţii către limita „nemuririi” (aşa cum este formulată în filosofia taoistă, nemurirea înseamnă atingerea vârstei limită de 220-240 de ani), continuăm  tradiţia de 28 de ani a şcolii noastre privind cantonamentele de vară, la malul mării. Stresul social şi economic, radiaţiile solare extrem de agresive, modificarea polarităţii magnetice a Pământului, mijloacele de autodiagnosticare ale medicinii tradiţionale chinezeşti,  dezvoltarea spirituală individuală şi colectivă, precum şi alte subiecte interesante, sunt abordate în maniera practică și științifică a şcolii QITAKY®-QIGONG. Reducerea stratului de ozon al atmosferei, încălzirea globală, intrarea sistemului nostru solar în centura fotonică a Căii Lactee, sursele de hrană modificată genetic au devenit tot atâtea motive de îngrijorare pentru vârstnici, tineri dar, mai ales, privitor la viitorul copiilor și nepoților noştri. Oare, nu ar fi mai important pentru oricine să înveţe ce să facă pentru a ieşi victorios din această mare provocare, decât să ne petrecem timpul liber doar cu grătare, mici şi bere, cocktailuri ameţitoare şi snobisme inutile?! Oare n-ar fi mai bine să vă alocaţi zile de concediu pentru a combina cu folos odihna şi relaxarea cu dobândirea înţelepciunii care vă aduce adevărata bucurie de a trăi?! Oare nu ar fi mai interesant să constataţi că puteţi, unindu-vă forţele cu ceilalţi practicanţi, să alungaţi realmente(!!!) norii care aduc ploaia și tunetele pe plajă, pentru a vă face exerciţiile de sănătate în confort şi serenitate?

Să nu uităm că şcoala noastră a primit cele mai înalte aprecieri ale celor mai Mari Maeştri  din lume, un gir incontestabil pentru calitatea lucrurilor pe care le întreprindem aici.

Desigur, sunt multe lucruri pe care le mai puteţi învăţa despre tehnicile de Qigong de întreţinere şi recuperare a sănătăţii, despre sistemul milenar şi perfect conservat al nutriţiei chinezeşti, despre arta ambientării mediului - Feng Shui.  Ne vom petrece timpul în modul cel mai activ şi plăcut. În fiecare dimineaţă, vom culege energie de la Soare, asistând la răsărit pe malul mării, într-o atmosferă susţinută de o muzică adecvată, de neuitat. Apoi, vom continua cu diverse exerciţii de Qigong şi de mobilitate articulară, încheind fiecare sesiune cu învăţarea pas-cu-pas a celebrului Taijiquan - un încântător "dans cosmic" al reconectării cu Universul. Seara, de la orele 19.00, vom face alte exerciţii de Qigong – cu caracter general, dar şi cu scopuri ţintite – continuând să studiem Taijiquan. Din două în două zile, vom avea şi câte un seminar teoretic pe teme de interes pentru participanţi. DSC03988

Am ales perioada 25 august - 2 septembrie, pentru a continua tradiția cantonamentelor noastre de vară. Programul nostru îl aflaţi chiar de aici.

DESPRE COSTURI
Cazarea se face la oricare dintre hotelurile DELTA sau CALIFORNIA, din stațiunile Jupiter şi Cap Aurora. Prețul unei camere cu 2 paturi: 220 RON/noapte,  cu micul dejun inclus .
Aceeași cameră, închiriată în regim single: 165 RON/noapte. De asemenea, cu mic dejun inclus.
Taxa de participare la programul de cantonament de 8 zile: 400 RON/pers.
Așadar, un participant care dorește să ocupe o cameră dublă la partaj, va cheltui pentru un cantonament complet: 880(cazare) + 400(canton.) = 1280 RON
Dacă se alege camera single, atunci prețul final va fi : 1320(cazarea) + 400(canton.) = 1720 RON
Desigur, cei ce doresc să participe la cantonamentul nostru pot veni însoțiți de copii sau alte rude care să le faciliteze prezența la programul nostru, fără a fi obligate să plătească taxa de cantonament pentru aceste persoane.

Mai puteți profita și de oferta specială pentru grupul nostru: achiziționând un card de masă de la recepția hotelului, puteți depune ce sumă doriți - de la 340 RON în sus - și să mâncați, la oricare din restaurantele COHOTELS, de dublul sumei!!

Și, încă o informație valoroasă! COHOTELS DELTA oferă tuturor copiilor până la vârsta de 10 ani următoarele facilități:
• masă gratuită și meniuri speciale pentru copii;
• programe zilnice de distracție pe plajă cu actori specializați în jocuri cu copiii;
• concursuri și jocuri conduse de actori în parcul Kids Land;
• școală de teatru și spectacole interactive în fiecare seară;
Toate aceste programe sunt gratuite!!!.

MAI MULT!!!
Puteți beneficia, de asemenea, de o reducere de 50% la plata șezlongurilor de pe plajele DELTA, dacă achitați anticipat, pe perioada dorită, la recepția hotelului.

Ultimul termen pentru înscrieri și plata integrală a cantonamentului : 31 Iulie, 2018.

Dar, puteți începe, de pe acum, să vă faceţi REZERVĂRILE DE CAMERE direct cu reprezentanţii COHOTELS la telefonul 0751 22 55 02, sau prin e-mail: office@hoteldelta.ro.  Este suficient să spuneți că faceți parte din "Grupul Qitaky" și, apoi, să vă exprimați opțiunile pentru tipul și amplasarea camerei/apartamentului, la oricare dintre hotelurile DELTA sau CALIFORNIA. De îndată ce veţi primi confirmarea rezervării, trebuie să vă prezentaţi la cabinetul nostru pentru a achita valoarea cazării şi taxa de participare, în schimbul cărora veţi primi voucherul ce vă asigură sejurul la hotelul ales.

ŞI, ÎNCĂ CEVA!
Participanții la acest  stagiu care vor avea prezență 100% la tot programul nostru, vor primi o Diplomă de Perseverență - QITAKY®, pe baza căreia vor beneficia, timp de 3 luni, de o reducere de 50% din taxa plătită la sala noastră de exerciții din București.

Alte informaţii, puteţi afla sunând la: 0722243008, sau 0744985006, 0723651153(Dna Laura Florea), sau 0726107376 (Dna Gabriela Nucă).

Cu multă stimă şi urări de armonie şi sănătate,

Adrian Florea
Mare Maestru Internațional de Qigong,
Specialist în Medicină Tradiţională Chineză 
Maestru Feng Shui

IMG_4847

No Comments Yet.

Leave a comment